Produk pinnacle Studio ™ pamungkas 21 meunang kakuatan, kreativitas sarta kasempetan pikeun ngaktipkeun anjeun motong video Anjeun kawas naros. Anjeun tiasa motong akurat tur tanpa ngawatesan jumlah lagu dina HD jeung 4K ngagunakeun parabot profésional, kaasup ngedit tina rékaman tina sababaraha kaméra, software pikeun layar ngarekam, fitur anyar layar dibeulah sarta parabot canggih pikeun [...]

Continue reading


Dina Sao Paulo, Brazil dibawa bareng kontestan nu bakal bersaing pikeun judul Miss Bumbum. The final bakal lumangsung dina bulan Nopémber, tapi kiwari katresna dibere unggal aranjeunna milih nu meunangna jeung tukang paling éndah. Adepts of Miss Bumbum kudu ngabuktikeun yén maranéhna teu dirobah dina imbit. Kudu ngalaman rupa tés jeung pamariksaan dina urutan ka [...]

Continue reading


Tanda kana akun Anjeun

×
Poho wincikan anjeun?
×

Pindah up

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!