Britney Spears, Ngaran FullBritney Jean Spears(* 2. 1981 Désémber McComb, Mississippi, AS) mangrupa penyanyi pop Amérika, Tien Juara Grammy jeung MTV Video Music Awards, penulis lagu na aktris. Paling janten dipikawanoh pikeun lagu na "... Baby One More Time", "Beu! ... Kuring tumaros deui", "toksik", "Gimme More," "Womanizer," "Piece of Me", "Tahan Ieu Ngalawan Me" "Minang ends Dunya", hosting lagu "kasurupan & ngagorowok" rapper Amérika Will.i.am jeung nyanyi soundtrack kana film Smurfs 2.

Manéhna mimitian salaku televisi leutik di New Mickey Mouse Club, lima taun sanggeus ahir program dina 1998 embarked on karir solo nyanyi.

prestasi nya geus katarik sponsor na iklan, ieu pangalusna dipikawanoh keur iklan na napsi, anjeunna dihasilkeun Crossroads pilem sorangan sarta miboga kanyataanana acara Britney & Kevin: kacau. Opat taun éta kalayan penyanyi Justin Timberlake. Dina taun 2004 manehna nikah penari Kevin Federline, kalayan saha, tilu taun saterusna, cerai na kalawan saha manehna boga dua putra, Sean Preston na Jayden James (2005, 2006). Dina Januari 2013 peupeus nepi ka fiance Jason Trawick, tapi sanggeus sabulan mimiti muncul dina publik kalawan kabogoh anyar, ngeunaan 4 taun ngora ti Daud Lucado. Dina ahir Désémber 2013 ditajong kaluar Dursasana dua taun maranéhanana di Las Vegas.

beginnings

Dilahirkeun di McComb, Mississippi, tapi tumuwuh nepi di Kentwood Louisiana Louisiana. bapana, James Parnell Spears mangrupakeun pembina sarta indungna Lynne Irene Bridges guru SD. Manehna geus dua duduluran, a adi Bryan (dilahirkeun 1977), nu tindakan minangka salah sahiji manajer na, sarta adina Jamie Lynn (dilahirkeun 1991).

Manehna competed dina senam, unggul rupa kompetisi. Manehna digawé di revues tarian lokal. Nalika anjeunna dalapan, imam ti Garéja Baptis lokal disarankan audisi dirina keur Mickey Mouse Club. Sanajan manéhna tetep pisan ngora, anjeunna noticed agén nya di New York. Sanggeus tilu taun di New York, manéhna dihadiran sakola tari sarta digawé di televisi di sababaraha advertisements non-komérsial.

Engké di Mickey Mouse Club katampa sarta digawé aya dina taun 1993-1994. Manehna patepung aya kalayan seniman novice lianna kayaning Justin Timberlake, Yosua Chasez, malati Russell, Christina Aguilera jeung Ryan Gosling.

1997-2000 Awal karir: The kontrak kalayan Jive Records, ...Orok Hiji More TimekaBeu ...! Kuring tumaros deui

Dina 1997 Britney manehna asup keuna dirina kalawan Jive Records sanggeus anjeunna listened ka panutup demo nya di lagu "Kuring Badé Salawasna Cinta Anjeun," asalna ditembangkeun ku Whitney Houston anu dikirim aranjeunna. Saatos Signing kontrak kalayan Britney lalaunan manéhna mimitian pikeun nyiapkeun album rékaman jeung manjangkeun palatih vokal rentang vokal maranéhanana. Samentara dirékam sababaraha lagu demo anu anu engké dirilis dina album tunggal atawa CD ... Haduh! ... Kuring tumaros deui. Perdana tunggal janten lagu a disebut... Baby One More TimeNu mimiti muncul dina stasiun radio sarta MTV dina 1998. Manehna malah geus coklat-haired na diasah di baju seragam sakola. lagu ieu sukses di sakuliah dunya. Teu ukur nempatan luhureun tangga lagu di Amerika Serikat tapi ogé di Australia sarta Inggris. Album judulna éta di Kanada sareng di AS dina luhureun éta grafik mayeng salila genep minggu. Dina sataun manéhna jadi rumaja tersukses di sajarah. Alba... Baby One More TimeEta dijual di sakuliah dunya ngaliwatan 35 juta.

Dina April 1999 meunang ka kaca hareup majalahKareta Batu.Gambar dina nu dibere sorangan salaku Lolita, provoked uproar, sabab dina éta tétéla miboga breasts badag ti on Gambar lianna, nu swarmed spekulasi ngeunaan bedah plastik dugaan anjeunna kungsi ngalaman saméméh syuting pilem asakapeung. spekulasi misalna teu dikonfirmasi.

pikeun album... Baby One More TimeAnjeunna meunang loba panghargaan jeung éta di survey1999 Billboard Awards Musikartis dipilih taun.Dina Désémber anjeunna narima opat panghargaan Billboard Music Award, teras ku Amérika Music Award sarta tungtungna di Pébruari 2000 geus narima dua nominasi Grammy Award.

Sanggeus completing wisata disebutGélo 2K Tourdileupaskeun CD kadua maranéhanana dijudulanHaduh! ... Kuring tumaros deuiGeuwat manehna ngagaduhan tempat kahiji dina grafik ampir kabéh nagara di dunya. Ngan salila minggu munggaran di AS ieu album payu leuwih ti 1,3 juta unit, sarta jadi album jual panggancangna sadaya penyanyi waktos.Salila sataun 2000 di AS dijual jumlahna 10 juta unit dina operator UK 900 000 sarta Jerman 1,2 juta. AlbaHaduh! ... Kuring tumaros deuidijual di sakuliah dunya ngaliwatan 24 juta unit.

Dina 2000 anjeunna dikaluarkeun migawé bareng kalayan ibu buku kahijina, didieu dikaluarkeun dina namiTi Kakawihan. Manehna meunang sababaraha panghargaan MTV Award, nu provoked debat penampilan dirina, anu ngan réngsé hiji clad scantily.Keur album kadua nampi dua nominasi Grammy di sabaraha kategori album pop pangalusna sarta lagu pop pangalusna.

2001-2003Britney, CrossroadsDina Parabot

Britney Spears sings Me Ngalawan Musik The (NFL Kickoff Live 2003)

Dina awal taun 2001 ditandatanganan hiji kontrak iklan jeung napsi, nu manehna narima 8 juta dollar.Anjeunna dileupaskeun buku kadua judulnakado A indung urangsarta sakali deui sparked gelombang dipikaresep di pagelaran na di MTV Video Music Awards, dimana manehna Sang dibungkus boa constrictor, nu ngritik PETA.

Dina bulan Nopémber, manéhna ngarilis album katilu nya, saukurBritney. Salila minggu kahiji, éta laku leuwih ti buah 746 000.Sanajan AS laku leuwih ti 4 juta unit, ieu serelek badag dibandingkeun jeung dua lempeng munggaran.album anu kahiji nu milu jadi hiji pangarang, sarta kaluar pikeun ngahasilkeun.Di sakuliah dunya, albumBritney15 juta unit dijual.

Dina Pébruari 2002 indit ka bioskop film munggaran di mana baé dicoo, disebutnaCrossroadsAnu éta sabtu minggu munggaran sanggeus sejen, dina jihat lalulintas, tapi lajeng murag steeply handap. Dina film, aya lagu ti albumBritney. Film ieu pamustunganana torn ka shreds ku kritik, sanajan sakumaha eta dibéré anti pangajén Golden buah prambus pikeun aktris awon marengan Madonna. film ogé meunang Golden buah prambus pikeun lagu awon pilem,Abdi Henteu a Girl, henteu acan Woman aAnjeunna procured.

Hubungan opat taun kalawan Justin Timberlake réngsé 2002 Maret. Separation ieu pisan publicized sarta manéhna mindeng blamed pikeun dugaan henteu satia.Spekulasi jengkar nalika Timberlake dileupaskeun laguCeurik Me hiji WalunganDimana manehna sings ngeunaan henteu satia ka pasangan urang. Spears commented:"Ieu dua taun hubungan mah, yakin yén ieu anjeunna, hiji katuhu, tapi ieu mah salah paham."

Dina Juni 2002 dibuka réstoran New York disebut Nyla, tapi keur gagalna nya saprak nutup. Sanajan loba kritik ngaduga yén pangaruhna dina dunya musik ditolak keur albumBritneybieu pikeun Grammy. A 2003 taun ieu nyatakeun MajalahForbesselebritis taun.Dina pamandangan musik anjeunna sumping deui sanggeus lila dugi Agustus, nalika 2003 panghargaan MTV Video Music Awards, dimana manehna dipigawé babarengan jeung idola dirina Madonna sarta Christina Aguilera. Babarengan Aguilera nyanyi hit kawentar Madonna urangKawas Virgin. Performance deui diangkat fuss a, saprak nalika Madonna dicium manehna.

Dina bulan Nopémber 2003 ngarilis album studio kaopat maranéhanana,Dina Parabot. album mantuan dirina sanggeus lila Max Martin, tapi manehna oge mantuan selebriti kawas Moby jeung R. Kelly. Sakabéh album (13 lagu) wrote sorangan pikeun kahiji kalina. piring ieu deui naek ka luhur ka rankings AS album, nu deui nulis balik ka sajarah musik - kabeh albeum dina tempat munggaran.Dina minggu kahiji eta dijual jumlahna 609 000 potongan total di AS laku leuwih ti 3 juta unit. Sanggeus lila miboga tunggal dina grafik musik Amérika Top 10, nyaéta lagu toksik, sarta pikeun anu manehna narima nya Grammy Award munggaran.AlbaDina Parabotsakuliah dunya laku leuwih ti 10 juta.

Pisan suksés éta single katilu tina albumDina The ParabotngarannaEverytime. Saatos sékrési lagu indit dina wisata di sakuliah dunya anu disebutThe Onyx Hotel WisataNu nempo leuwih ti fans 600 000 34 na earned jutaan dollar. The konser lumangsung di Amérika Kalér jeung Éropa, dimana eta teu beres sakabéhna, ti minggu saméméh wisata nu luka dengkul dirina dina mangsa syuting tina video pikeun lagungerakeun.

3. January 2004 manehna nikah sobat budak leutik nya Jason Allen Alexander. pernikahan dilaksanakeun dina chapel leutik di Las Vegas. Manéhna maké jeans sarta cap baseball. Di instigation kulawarga sarta manajer dirina anu nikah 5. January annulled. Total nyandak jam 55. Aplikasi pikeun pembatalan nyatakeun yén manéhna henteu ngawujudkeun seriousness kaayaan jeung yén ieu ukur lulucon anu meuntas jalur. Alexander geus ngadawuh kalawan henteu hobi umum, sarta teu bisa ngabayangkeun eta aranjeunna dibagikeun rumah tangga jeung manehna atawa kantos ngalaman barudak. Tungtungna manéhna ceuk dina acara TV:"Jujur, abdi hayang terang naon éta kawas bisa nikah".

Dina Juli 2004 ngumumkeun hubungan kalawan penari Kevin Federline, tilu bulan saatos salah sahiji klub anu patepung Hollywood. Anjeunna patepung jeung pamahaman, saprak Federline éta nikah ka aktris Shar Jackson sarta miboga dua anak jeung dirina. Acan mibanda Federline peuting 18. September 2004 nikah.

2004-2006 nikah, anak kahiji sartagreatest hits

Dina satengah kadua taun 2004 ngumumkeun kendat tina karir musik keur keibuan.Langsung saatos nikah ka Federline ngawartoskeun majalahjelema "Kuring hoyong janten mom ngora, taun hareup kuring bakal 23 jeung Abdi hoyong janten indung a".Acan industri jeung labél "Britney" terus fungsina jeung dina bulan Séptember 2004 dileupaskeun Haruman munggaran nya Panasaran. Sanggeus sataun manehna earned ngajual 100 juta dollar tur jadi parfum pangalusna-jualan.

Mimitina koleksi hit judulnaHits greatest: Prerogative abdidileupaskeun di ahir 2004 sataun. Album debut di tempat kaopat tina AS chart album (jualan handap ieu sigana alatan kurangna promosi).Dina minggu kahiji albeum di Amérika Serikat laku leuwih ti buah 255 000. Di Inggris ieu dijual dina minggu potongan 115 000 kahiji, anu ngaleuwihan jualan koleksi penyanyi sarupa kayaning Madonna, Shania Twain atawa Whitney Houston. Dina milih mucunghul tilu single anyar, kaasupPrerogative kuringkaPikeun Somethin '. album ahirna dijual di sakuliah dunya leuwih 8 juta.

Salila cinyusu 2005 manehna dijieun kalayan kabogohna kanyataanana acara salaki disebutBritney & Kevin: kacau. Kritik, kumaha oge, ruthlessly musnah atawa nu ratings teu sakumaha ieu harepan.

Kakandungan ngumumkeun ngaliwatan juru carios na dina April 2005,bulan ieu, geus ngaku ka rumah sakit pikeun observasi. Engké anjeunna ngawartoskeun majalahjelema:"Kuring geus bled, kuring kungsi jadi terus diawasan".Sanajan eagerness nya gaduh anak sejen ngaku MagazineElle "Kaula bade Caesarean, abdi teu terang naha, tapi meureun lantaran Kami terrified tina nyeri."14. September 2005 manéhna sarta Federline kungsi putra, Sean Preston. Ngalahirkeun kedah lumangsung dinten hareup, tapi kontraksi sumping sateuacan. salakina salila ngalahirkeun nyekel leungeun nya. Engké, hiji awéwé dina kuli dicandak ka VIP departemén obstetrical di Santa Monica.

Sanggeus lahir anak kahiji dina karir musik nya teu pira anyar. imah medarkeun dirina ngarilis album remix disebutB dina racikanana: The Remixesjeung dina bulan Pebruari 2006 ngarilis parfum anyar disebut Dina Control.

Dina Méi 2006 ngumumkeun hiji kakandungan kadua, manehna spoke masarakat awam ngeunaan spekulasi ngeunaan runtuhna caket tina nikahna, nu ieu ditolak, sarta ogé dikonfirmasi yén album anyar, fans ogé bakal ningali hiji munggaran pikeun sataun.12. September 2006 manehna ngababarkeun putra kadua Jayden James. Kirang ti dua bulan sanggeus kalahiran na, manéhna ménta hiji cerai kusabab béda insurmountable di temperament sarta ogé dilarapkeun pikeun dijagaan dua putra na miara.

2006-2007 jeung ceraiBlackout

26. January 2007 maot bibi kanker Sandra Bridges Covington nya.16. Pébruari sanggeus minggu stalking paparazzi, pihak liar jeung nginum mutuskeun pikeun ngajalanan perawatan pikeun kecanduan. rumah sakit henteu lepas malah 24 jamjeung wengi handap mucunghul dina salon bulu di Malibu, dimana manehna nampik nyukur buuk. Éta naha manehna nyokot gunting jeung motong ka gundul. Lajeng baé indit lempeng ka studio tattoo mana baé tadi tatto nya. Saksi ngaku yén Aisyah nyarios:"Ulah nyabak kuring. Abdi capé badan sakabeh eta anu noel kuring. "bulu Nedopitým sapanjang kalawan Red Bull, gunting torek jeung kalawan anu keur motong éta, mecenghul di Internet pikeun dijual.

20. Pébruari 2007 mutuskeun pikeun ngahanca perlakuan jeung masarakat awam ditanya wartawan ninggalkeun dirina nyalira tur hormat privacy. Nu henteu lumangsung jeung nalika paparazzi kapanggih tempat nya tina tempatna, mutuskeun deui teu ngalengkepan perlakuan. rumah sakit henteu lepas malah sapoé.

21. Pébruari 2007 dua barudak anu dipercayakeun pikeun ngurus Kevin Federline. wengi eta, manehna mucunghul di hareupeun imah sarta disebut barudak deui. Tapi nya urut salaki dibuka. Ku waktu anjeunna kapanggih yén wartawan persecuted, diserang payung teh.wengi eta, manéhna ngamimitian perlakuan katilu sarta Kevin Federline geus ngahubungi ku pangadilan ngeunaan hak asuh anak. Hakim, anu diatur cerai, manéhna kadenge nu lamun waktu teu pengobatan sarta rehabilitasi teu lengkep ninggalkeun mimiti, kudu aya harepan lalaki barudak di cara ngagawe cerai. Rumah Sakit sanggeus perlakuan suksés ditinggalkeun 20. March 2007 tur dimimitian deui pinuh difokuskeun barudak jeung olahan keur album anyar.

Dina September 2007 mimiti perang légal pikeun hak asuh putra Sean Preston na Jayden James. pangadilan maréntahkeun nya ngajalanan tes mingguan keur ubar jeung alkohol.Sababaraha poé engké manéhna dituduh nyetir tanpa lisénsi jeung kaancam nya sataun panjara.Kusabab acara ieu ngagaduhan barudak miara urut salaki pinuh Kevin Federline bari manéhna diwenangkeun ngan hiji neng per minggu, sarta eta masih di handapeun panjagaan.

Ampir tilu taun saterusna manéhna mecenghul deui di panggung nu mimiti hal ieu kajantenan 1. Mungkin 2007 di DPR Blues di San Diego, dituturkeun ku lima appearances salajengna di kota séjén. Kabéh dijual kaluar dina sababaraha menit.31. August manehna sumping kaluar single dijudulanGimme Morejeung televisi musikMTVEta ngumumkeun yén nagara éta bakal ngajalankeun panghargaan MTV Video Music Awards ngan hiji ieu. Salila pintonan di lagu nyaGimme Morekeuneung peupeus sarta manéhna geus mangrupa sakabéh acara sareng waltz rusak podpatkem.Vystoupení kritik denounced sakumaha playback nyanyi pikeun ampir menari. Engké, kumaha oge, anjeunna ngungkabkeun yén ieu parusahaan rékaman dirina Jive kapaksa secede, sanajan teu ngarasa rada siap pikeun comeback Na. Jive Records jangji MTV nu bakal, tanpa anjeunna manehna terang dina momen éta. Inpo ieu ngawartoskeun Britney P. Diddymu pre-VMA pihak na sateuacan.

Ogé disiapkeun pintonan lengkep beda jeung pesulap kawentar Chris Angel. Dina panggung kedah némbongan na ngaleungit atawa nari ngaliwatan eunteung. Sababaraha poé saméméh pagelaran kasebut, sumping MTV sarta Palem hotél sorangan, mana acara lumangsung, angka nu teuing bahaya na kapaksa némbongkeun, keur kaperluan asuransi, parobahan-menit panungtungan.

Album anyar dina namiBlackout30 dileupaskeun. Oktoberjeung kritik patepung jeung kasuksésan disangka tinggi, tapi manehna teu ngamajukeun album, sarta yén anjeunna dimakamkeun. Dina Désémber 2007 tapi disangka dileupaskeun klip pidio hilariousSapotong MeNu ieu ditampi di forefront tina grafik.

2008-2010:sirkus,Keur Rékamjeung wisataThe sirkus dibintanginya: Britney Spears

Britney Spears dunya wisata The sirkus dibintanginya: Britney Spears dina 2009

Dina Januari 2008 ieu dirawat alatan kaayaan mental, anjeunna dilaksanakeun di imahna, sarta putra na nampik extradite nu urut salaki.Sanajan kitu, rumah sakit sukarela sanggeus sababaraha poé ditinggalkeun pikeun ngalakukeun deui balik dina bulan Pebruari.pangadilan lajeng maréntahkeun dijagaan kapaksa, anu nyandak bapana Jamie Spears.

Sanggeus balik ti rumah sakit, kumaha oge, ieu Landmark a. Ngaleupaskeun manajer sarta balik ka manajer aslina Larry Rudolph, anu sapuluh taun ka pengker sumping ka ramé. Dina Maret 2008 disangka ngumumkeun yén nagara éta bakal maén peran cameo dina hit runtuyan ASKumaha carana abdi Papanggih ibu anjeun. episode eta janten episode paling-diawaskeun kantos, sareng narima kana rating pangluhurna di sajarah ti séri.Kituna mimiti langsung ngobrol ngeunaan aksi salajengna Spears dina sitcom suksés. Samentara sumping ka video musik animasi keur single katilu nyaMegatkeun És nu.

12. May 2008 mucunghul deuiKumaha carana abdi Papanggih ibu anjeunjeung makers ti séri ieu mungkin yen anjeunna bakal maén dina usum anyar.7. September 2008 katilu 2008 dibuka dina panghargaan MTV Video Music Awards. Anjeunna nyandak hadiah kanggo video bikang pangalusna, video pop pangalusna sarta video taun keur video kanggo lagu nuSapotong Me. Dina dinten anu sami anjeunna mimiti némbak dokumenterBritney: Keur RékamNu balik ka acara kaliwat dina kahirupan pribadi nya.dokumenter ieu ditayangkan 30. November 2008 on MTV sarta diawaskeun eta 5,6 juta pemirsa. Dokumén, nu manehna ngarebut dina sorotan dunya tur saluareun. Ku ieu dokumén, urang bakal diajar kumaha aranjeunna pikir ngeunaan ragrag maranéhna pikeun handapeun pihak, sarta lamun aranjeunna ngarasa rada siap naek deui kana panggung di hareupeun jutaan jalma. dokumen nu speaks ukur dirina tapi ogé kulawarga nya, manajer sarta ko-pagawe.

album studio kagenep na ngarannasirkusdirilis dina bulan Désémber 2008. Lempeng sanggeus issuance naek ka luhur tina grafik jualan AS jeung manehna janten artis bungsu pikeun debut kalawan lima piring di nomer hiji sarta earned nuhun nulis ka Guinness Book of Records.Single kahiji, Womanizer, anu ngawasa rupa tina single grafik AS, janten kahiji jumlahna salah sahiji karir nya saprak perdana nya tunggal ... Baby One More Time ti 1999. Nu taun anu sarua, tetep meunang pangajén pikeun comeback pangbadagna di sajarah sarta comeback salila hirup inspirational nya jeung karir. Sanajan cerai teh, leungitna pilihan miara barudak maranéhanana sarta ngarecahna mental, comeback nya némbongkeun kakuatan anu luar biasa-Na. Dina Januari 2009 kaala bapana paréntah nya ngalawan urut manajer dirina Sami Luftimu, urut pasangan Adnan Ghalib na Pangacara Jon Eardleymu mun ka dirina jeung kulawargana nya tetep tandang ngadeukeutan ti 250 yard.Dina Maret 2009 rode dina wisata di sakuliah dunya anu disebutThe sirkus dibintanginya: Britney SpearsNu earning 131 juta dollar AS dina Samentara éta jadi tersukses, pang populerna jeung paling nguntungkeun ari koncentní. Dina waktu nu sarua dina tanggal bubuka na, ieu 5 nu. paling wisata nguntungkeun tina 2009, 5. paling wisata nguntungkeun dina sajarah antara penyanyi sarta 18. paling nguntungkeun kantos. Keur ayaan spektakuler ti wisata konsér aslina ngabawah kinerja ragrag leuwih ti dua kali kana 97. Salila wisata nu, panggung diganti 50 penari, magicians, clowns na acrobats. Kalawan unggal pintonan dina acara anjog 200 karyawan. Total pengeluaran amounted mun tour 50 juta dollar AS. Amenities di unggal konsér diulas 60 ton bahan, nu diangkut jumlahna truk 34.

Dina bulan Nopémber 2009 dileupaskeun dirina kadua hits album greatest dimimitian ku hiji3Nu janten nomer katilu nya salah dina AS Billboard Hot 100.Dina Méi 2010 resmina dikonfirmasi hubungan dirina jeung agén dirina Jason Trawick, kalayan saha anjeunna sapuk dina terminasi gawé babarengan profésional, dina upaya fokus dina kahirupan pribadi.Taun anu sarua singer dileupaskeun kempelan pakean munggaran nya di kolaborasi jeung merk Candie urang.

28. September 2010 disiarkeun stasiun runtuyan FoxGleeDi mana manéhna ogé dibéntangan sorangan. episodeBritney / BrittanyAnu ngan upeti ka dirina, jadi juta pemirsa 13,3 na 4 ratings% tina episode nu diawaskeun tina séri kantos.

2011-2012: EraFemme Fataleporotcování jeung AS X-Factor

28. March 2011 ngarilis album anyar, geus katujuh teh. Eta ngagaduhan ngarannafemme fatale. Single munggaran tina album janten lagu aTahan Ieu Ngalawan Me.

lagu geura debut di tempat munggaran di Kanada, Bélgia, Dénmark, Selandia Anyar, tapi ogé dina Billboard. Ieu geus kaopat nya tunggal, nu langsung nempatan luhureun tangga lagu na berkat janten artis kadua di sajarah anu junun tetep single kalungguhan dina luhureun éta grafik sababaraha kali. Anjeunna kahiji artis batur sapagawean Mariah Carey. Dina video pikeun lagu muterkeun béntang pop tina spasi nu lemahna di Bumi yén Aisyah kapanggih Kinérja. Ieu bakal selebritis, tapi popularitasnya nya antukna overwhelms sarta ngancurkeun.

album garnered pujian luhur sakuliah dunya. Numutkeun datang ramatloka MTV urang album MaretFemme FataleAlbum pangalusna tina 2011 sataun.Kareta BatuSalah sahiji majalah musik pang bergengsi jeung boga pangaruh disebut album salaku album pangalusna nya tanggal sarta masihan eta 4 / 5, nu assessment best of naon majalah ieu narima. Britaniadigital Spymasihan album malah 5 / 5, nu sarua jeung saméméhna, ratings pangalusna kantos dibikeun albeum nu mana wae Britney. Album muji tabloid BritaniaPanon poékomoPerez Hilton. Photoshoot kana album ieu engké (2013) diideuan ku Christina Aguilera, anu filmed pilem na di titik anu sarua dina nu tilu taun ka pengker ieu difoto Britney Spears dina polka-dotted titik.

Sababaraha minggu sanggeus pilot tunggal ngumumkeun sékrési single kadua, anu jantenSaacan The World tungtungNu nyeratna milu penyanyi Kesha. Manehna ka dirina naon nulis lagu ieu dipangaruhan."Kuring imagined kumaha atuh, atawa penyanyi séjénna, kami dina wisata dunya, urang boga hiji endah, wengi gaib tur teu hayang buka bobo. Urang bakal resep lamun moment anu lumangsung nepi ka ahir dunya "Manehna dijelaskeun. video Tari Apocalyptic ti jero taneuh urban ieu diarahkeun ku Ray Kay, anu dijadikeun Vérsi 2 of klip nu.

Dina usum panas anjeunna dikaluarkeun dokumen aKuring keur The Femme Fatale. dokumenter nya kieu waktos ieu Nyiapkeun pikeun ngaleupaskeun album studio katujuh naFemme Fatale. dokumen nu nawarkeun footage ekslusif ti studio salila syuting sahiji video panganyarnaSaacan tungtung dunya, Tés jeung utamana mini wisata di Las Vegas.

Britney pikeun Femme Fatale Tour

Sabot wisata mini ngumumkeun dina televisi nu anjeunna bade buka on wisata anyar naFemme Fatale. Sanggeus wisata sapuluh konsér mimitina manehna sumping ka 6,2 juta dollar AS[sumber?].Femme Fatale TourHal éta lumangsung nepi ka earnings 69 11 juta dollar AS. wisata nevýdělečnějším of 2011. The kostum pikeun wisata éta dirancang GOCO Zaldo, anu ogé digarap kalawan Gwen Stefani na Lady Gaga. Femme Fatale wisata ieu ogé dirékam dina DVD jeung versi 3D. catetan asalna tina Toronto, kacatet dua poé.

30. August 2011 di Los Angeles peuting éta upacara pangajén MTV Video Music Awards. Salaku bagian tunggang gunung nyandak harga ngan 2, pikeun pop video pangalusna pikeun laguSaacan tungtung Dunya. Saterusna, ieu disiapkeun pikeun panghormatan jeung ogé dianggap biaya tina Michael Jackson Video Vanguard Award dina pangakuan karir panjang tur nguntungkeun dirina. Dina hiji wawancara kalawan MTV News salajengna dilaporkeun yén single salajengna ti albumFemme Fatalelaguperkara kajahatan. Dina video pikeun tunggal ieu ogé dibéntangan nya lajeng-fiance Jason Trawick.

Genep taun sanggeus sékrési koleksi remix munggaranB dina campuran The RemixesAnjeunna geus mutuskeun ngaluarkeun sequel dileupaskeunB dina racikanana: The Remixes Vol. 2. Asalna ieu ngaduga yén dewan ngeunaan lagu anyar + na lagu saméméhna unpublished, tapi tungtungna album geus euweuh warta.

Dina 2012 anjeunna janten nyanghareupan kaulinan Twister Tari nu ogé dijieun iklan, diarahkeun ku Ray Kay. Ieu ogé jadi salah sahiji opat hakim versi Amérika kompetisi X-Factor. Ogé indit kaluar tina pulas parfum Implengan anyar nya jeung Rubah ditayangkan episode sejen tina Glee kalawan Britney upeti. Saterusna, Britney ogé jadi awéwé paling nguntungkeun di dunya kalawan earnings 58 juta dollar (jumlah unaccounted keur X Factor). episode disebut Britney 2.0. U Britney fans tapi moal teuing ayaan, saprak éta reflected Britney waktos awon dina kahirupan mah. Tapi, eta janten episode 4 paling diawaskeun. runtuyan runtuyan; Pertama kali nyawang pemirsa Amérika 7 460 000 nya. Britney ogé guested dina album #willpower penyanyi Amérika ku will.i.am di singleKasurupan & ngagorowok. lagu ieu ogé #1 on iTunes di nagara 54 sarta jadi single kahiji kantos bisa disimpen dina iTunes di loba nagara.

2013: Rakan AnyarBritney Jean Maha Sucijeung Dursasana di Las Vegas

Ngaran acara di Las Vegas.

Britney Spears mimiti 2013 resmina dikonfirmasi yen eta berpungsi dina dewan studio kadalapan, nu kedah kaluar taun anu sarua dina gugur. Tim Britney dikonfirmasi produser kawas pencét Boy, Nabi Elias Blake, Ina Wrolsden, Darkchild, Danja, Sia Furler na will.i.am. Gawé dina album anyar ditolak porotcování dina serial salajengna ti Amérika X-Factor. Ilubiung dina X-Factor renounce oge produser LA Reid.

12. January 2013 Britney dikonfirmasi putus jeung Jason Trawick, kalayan saha manehna ieu betrothed sataun. Dina Pébruari anjeunna ngarilis video pikeun remix laguKasurupan & ngagorowok.

Dina ahir Februari, Britney dihadiran pihak Elton John urang, nu sumping ka hiji jubah hideung elegan. The kejutan badag for everyone éta warna bulu anyar Britney urang - coklat. Ogé mimiti muncul dina publik kalawan kabogoh anyar, opat taun ngora ti Daud Lucado, hiji pagawe of a teguh hukum. Manéhna geus patepung anjeunna di jam tina golf, anjeunna hiji instruktur na murid nya. Maranéhanana ngomong ka diri geuwat neuteup. Sanggeus waktu anu singget aya spekulasi yen Britney ngarencanakeun kalawan David anak.

Britney ditandatanganan hiji perjangjian ngeunaan Dursasana di Las Vegas di Planét Hollywood, nu dimimitian dina 2014 usum panas. kontrak ngawengku ukur 8 minggu konser sataun, nu hartina Britney bakal ngajalankeun ukur 2 bulan taun. kontrak oge suplement nu Britney Spears baris hadir kolam renang pihak sabudeureun kota. Tembongkeun bakal terus robah, ku kituna interest dampened jeung tés dinya geus dimimitian dina Juli. Britney komen kieu:"Kuring dianggo estu teuas dina acara upcoming abdi di Las Vegas. Pintonan moal jadi gampang. Ieu bakal pihak ti dimimitian tungtung, sarta pikeun ngahontal ieu, kuring kudu jadi dina kaayaan pangalusna sarta di throttle pinuh. Kuring jadi bungah kusabab acara bakal dumasar kana téhnologi pang anyarna jeung rupa bener bakal puncak. "Rekonstruksi Planét Hollywood ngadeg 20 juta dollar, nu ngeunaan 380 juta CZK. Britney demeanor datang ka 30 juta dollar, nu ampir 580 000 000 CZK.

Dina bulan April, Britney sumping kaluar tina dirina dina parfum twelfth Island Implengan, distriubuovaný di Éropa jeung AS, teras ditémbak a photoshoot anyar keur Wangun majalah mucunghul dina komérsial pikeun Dodgers tim baseball na reaffirm partisipasi tina festival Congolese Wango Tango, dihadiran dina taun 2011 .. Saterusna Brit dirékam lagu "Ooh La La" pikeun film Smurfs, anu lolos 17. Mungkin 2013 na kasebut nyaéta dimungkinkeun nu némbongan dina album upcoming Britney urang. pilem miboga anak AS premiere 6. Juli 2013 8 jeung Céko. August 2013 Britney urang pirang deui.

1. Meureun (AS 30. April), aya mucunghul teh poto mimiti Britney dipingpin ka studio jeung eta ieu tungtungna dikonfirmasi nu Britney mimiti ngarekam lagu dina anyar, album kadalapan-Na, mana, nurutkeun produser eksekutif (ku will.i.am) kedah pisan intim. Ogé mimiti ngobrol ngeunaan dugaan duet Lady Gaga na Britney, salaku dua anu katempo dina hiji studio rékaman dina dinten anu sami.

Dina awal Mei 2013 Britney ieu rengking kadua di ranking sahiji awéwé sexiest ku majalah Maxim. Période sarua geus mucunghul ngaran Britneyiných lagu anyar anu judul diprediksi album pisan pribadi. 11. May éta acara Wango Tango. Salila hiji wawancara kalawan Juhari Lopez, Britney indit ngaliwatan albeum anyar, trik maranéhanana sarta latihan penchant-Na pikeun coklat bodas. Lamun nempo poto nu Marius putri taun heubeul Britney ogé stressed yén Aisyah miharep anak sejen, sabab kuring sok hayang ngalamun.

17. May lolos tunggal Ooh La La kana pilem The Smurfs 2, anu kagungan kasuksésan hébat ku fans na mana ieu engké filmed klip pidio, diarahkeun ku Bayu Klasfeld. Dua poé sanggeusna a sertifikasi tunggal VEVO kasurupan & ngagorowok, nu wanoh kungsi ngan leuwih 220 juta pintonan dina youtube.com. 27. May 2013 ngaleuwihan jumlah fans on Instagram Britney 1 000 000.

Kanggo sababaraha waktu geus on Britney sagala informasi atawa poto paparazzi. Fans Britney ogé passionately ngaduga ngeunaan naha a single Ooh La La bakal muncul dina Billboard Hot 100 sanggeus anjeunna tunggal, kasurupan & ngagorowok murag.

Lamun manehna mimiti boga saurang aktris Amanda Bynes masalah psikologis jeung dicukur sirah na, Britney sempet aktip mantuan nungkulan jaman ieu, babarengan jeung kabogohna ngeunaan pangalaman sorangan.

9. June mucunghul gambar munggaran ti némbak video keur tunggal Ooh La La, diarahkeun ku Bayu Klasfeld. Video klip premiered 11. Juli 2013. 16. June Czech MTV ogé ditayangkan pintonan wengi kalayan Britney Spears, nu ngandung dokumenter Kuring keur The Femme Fatale, nu geus ngandung taun 2011, 7 rekaman. album studio jeung syuting dina video keur tunggal Minang ends Dunya sarta TOP 20 ngan single tina Britney.

Britney ogé janten raray kadua tina kaulinan Twister Tari, waktos ieu produk Twister Tari rave. Aya ogé deui dikonfirmasi album kolaborasi jeung penyanyi Kesha, anu wrote téks keur tunggal Minang The World tungtung album saméméhna Britney urang Femme Fatale. Britney Spears pisan aktip komunikasi kalayan fans via Twitter, nyieun eta malah leuwih tilted sakumaha anu kasebut salah sahiji ti saeutik béntang anu ngalakukeun ieu. Dina Senén, manéhna tunggal Ooh La La premiere radio Z100 dicoo eta unggal jam. Ieu ogé dikonfirmasi 8 éta. album studio bakal dileupaskeun engké dina sataun 2013.

Moal lami deui Britney ceuk manehna hayang mangsa ngarecah di Dursasana di Las Vegas pikeun buka dina wisata dunya, fans cheered. Ranté ritel di AS jeung Éropa, kaasup Ceko, dimimitian ku hiji tikét, Ooh La La, nu éta minat badag. Ogé mimitian speculate ngeunaan ulang kerjasama Britney jeung Rihanna, kalayan saha manehna dipigawé di 2011. Terus aya laporan nu Britney téh hamil, tapi maranéhna geus kabeh geus refuted. Britney kitu, ngaku yen manehna sakali sangka manéhna hamil, tapi henteu. Beuki muncul di publik kalawan Daud. Yén putra nya narima hiji sobat hébat maén kalawan, sarta Britney ieu fouling.

28. June Britney dileupaskeun video di mana manéhna nyebutkeun:"Kuring bogoh ka sadaya budak homo abdi!"video ieu Britney comment dina bébédaan tina pertikahan homoseks di Amérika Serikat. Twitter lajeng wrote:"Kuring jadi senang tur reueus lamun kuring uninga vonis teh".

Hiji waktu anu pohara lila, nanaon husus kajadian, Britney geus digawé teuas dina album 8. Nalika anjeunna mecenghul sanggeus sababaraha waktu di publik, anjeunna riang, sadaya imut jeung senang. Czech Radio hesitant nyebarkeun tunggal Ooh La La dina hawa alesan kanyahoan. Teu lila sanggeus anjeunna deui dicokot dina sajauh panto deui kana studio rékaman. Ogé meunang kontes pikeun album paling diantisipasi taun nu keok conto. Eminem, Lady Gaga atanapi Beyonce sarta polling sahiji acara paling diantisipasi ti sataun 2013. Dina respon kana polling ieu anjeunna dikirim pesen dina Twitter nu manehna thanked fans keur rojongan maranéhanana."Kuring di handapeun loba tekanan;). Kuring éta bener bungah nalika kuring bakal ngirim anjeun rasa albeum anyar maranéhna ... Abdi teu tiasa ngantosan babagi sareng anjeun Kaula bade, naon nuju kami dipake dina. Ieu bakal album paling pribadi abdi kantos - Britney "Wrote.

Dina awal Juli, William Orbit, salah sahiji produser 8 Alba wrote:"Will.i.am ngan dipigawé salah sahiji pangalusna sarta pangbadagna lagu Britney pisan! Ku jalan kitu, manehna disada endah dina sagala lagu anyar! Anjeun bakal jadi impressed! "

6. Juli ngahontal klip pikeun pintonan tunggal Womanizer 100 000 000 on VEVO sarta jadi klip sejen tina Britney, anu nampi VEVO Certified. Dua saméméhna éta I Wanna Go, Minang The World tungtung, meunang sertifikat di ahir 2012 sataun.

Dina Juli, Britney ogé ditempo ku putra nya di hiji taman hiburan. Dijaga ku tilu pangawalna, sarta jalma teu diwenangkeun pikeun nyandak poto sareng Britney. salah No éta pasti naha ieu kitu.

Kemis 11. Juli premiered musik vidéo tunggalOoh La La, Jeung dibintanginya putra Britney urang Sean Preston na Jayden James. Dina video, Britney ku ngabalukarkeun Gargamelovy wand magic meunang ka layar badag. Film saprak mimiti papanggih jeung kasuksésan; per jam 24 4 kaala ampir sajuta saminggu 10 juta pintonan dina VEVO. Aya poto munggaran ti tés di Las Vegas. Ieu dikonfirmasi anu sipatna memang Britney. 18. Juli deployed radio Evropa2 gelombang udara suksés tunggal Ooh La La. Dina ahir Juli swarmed spekulasi yen Britney bakal ngajalankeun di Superbowl 2014. Britney 28. Juli ngahontal ogé kalawan putra na Daud sarta sobat di premiere The Smurfs 2. Manehna ngagem sakumaha lian ti pakéan biru jeung willingly ditandatanganan sadaya sorts fans. Antara séjén ngarilis kompilasi CD dua-CD nu judulna The ésénsial Britney Spears.

Page Buzzfeed.co diterbitkeun 70 alesan naha jadi loba fans cinta Britney Spears.Dina sababaraha kasus eta - atawa rada fans nya - tightening.

15. Agustus ieu dikonfirmasi nu Miley Cyrus nyanyi lagu a ngan kalawan Britney Spears. Aranjeunna mimiti muncul tracklist palsu sarta informasi palsu ngeunaan duanana album nya jeung album Britney. Sababaraha éta ngan hiji hal: The era anyar bakal kawas hiji bom atom. Aya rumor ngeunaan hiji era kadua Dina The Parabot.

Sanggeus suksés pisan badag ti Agustus Single Lady Gaga on Twitter kapanggih hiji trend anyar;"Mangga, Britney, simpen musik pop!"Sarta nurutkeun pesen nya di nu Britney ieu bade bener badag.

19. Agustus, ramatloka resmi BritneySpears.com nempatkeun kaluar operasi. Gantina menu nembongan dina peringatan layar: Britney Spears; Kabéh panon on kuring; 29 poé. Fans mimiti freak kaluar na passionately ngabahas naon kajadian 17. September 2013. Dina ahir bulan Agustus sakabéh propil Britney urang dina jaringan sosial obscured. Olahan keur jaman anyar dimimitian. Dinten panungtungan Agustus éta ngaran pilot tunggal; Dianggo Jalang. Video pikeun tunggal ieu filmed salila tilu poé; ti 8. mun 11. September. Éta ogé geus betrayed judul lagu tina Miley Cyrus-SMS (Bangerz)Nu Britney hosted.

Dina awal September, éta ieu sacara resmi ngumumkeun yén Britney bakal 17.9. acara Good Morning Amerika, dina poé éta pilot tunggal ti album 8. 7. September Britney on Twitter dikirim ka poto munggaran ti syuting sahiji video pikeun pilot tunggal. Manéhna melong eta teuing kawas dina klip pikeun lagu sapotong Me. Fans jeung geura mimitian nyawalakeun jaman Blackout 2.0.

9. September Britney diterbitkeun dina jaringan sosial na dina swimsuit poto nu dicandak dina mangsa putus antara syuting dina video pikeun Werk Jalang. Sakabeh dunya éta geuwat jelas yén sapotong tina "heubeul" Britney mangrupa deui. Fans anu ogé debating naha mun nunjuk laguWerkJalang atawaGaweJalang. Tweet will.i.am jawab ka kipas dina katuhu anu judulna jahat jawab saukur:"Kuring resep Werk Jalang. Naon deui kawas anjeun? "Leuwih 60% fans sapuk kanaWerk Jalang, Ngaran resmi janten acangawé Jalang. Dina Minggu 15. September, dinten méméh premiere tunggal, bocor ka lagu demo internét. Britney lagu ieu pisan risked sakumaha teuas saperti elektro taya sahijieun ekspektasi sarta sababaraha fans ditinggalkeun tina lagu ... tapi papanggih jeung server Panakawan musik pohara positif sarta frase "Anjeun Betta Gawé Jalang" geus jadi frase ilahar dipaké diantara ngarojong Britneyinými.

1.10.2013 (2.10 di Républik Céko.) Video sumping kaluar minggu nu ieu katempo ku leuwih ti jalma 20 000 000. Britney mangrupa deui di regalia pinuh, era anyar dimimitian. pilem The janten nu kadua paling mahal dina sajarah (nangtung dollar 6 000 000, anu teh sarua ngeunaan 123 000 000 CZK). Sateuacan anjeunna, éta ngan hiji pilem kalawan Michael Jackson kasurupan ngadatangan adina Janet. Ieu ngeunaan hiji juta dollar AS leuwih mahal. Fans nya senang teu balik Britneyiného digambar tina awak, tapi tina kanyataan yen Britney dina video deui sanggeus hiji waktos menari panjang. Britney mangrupakeun video pisan seksi, migunakeun pecut a jeung B-Tentara dimimitian deui ngagunakeun salah sahiji loba nicknames Britneyiných - 2004-ney - mana éta tanda alus. Tim penyanyi urang dikonfirmasi nu Britney parfum balad dirékam dina putus jeung Jason Trawick. Dina Oktober, Britney flew ka UK ngamajukeun album na kana acara radio BBC Sarapan Radio1 sarta dina radio jeung TV sejenna talk show sababaraha mun Alan Carr. Dina Jumaah 17.10. (Dina poé posting disebutkeun acara) sumping kaluar di Éropa pamawa fisik Gawé tunggal Jalang.

25. Oktober éta jaringan sosial zpěvaččiných diumumkeun dina panutup resmi sahiji album Britney Jean. Britney nyaeta dina panutup taranjang kana cangkéng jeung judul albeum asalna kaluar dina hate neon. Pikeun panutup ngaronjat ogé aya bewara yen 5. November bakal ngarilis parfum judulna single kadua, nu éta ku lajeng manajer Larry Rudolph, produser, sarta presiden RCA dievaluasi pisan positif. Britney dina kasempetan tina tanggal publikasi issuance jeung panutup tina single anyar jeung nulis surat pribadi panjang pikeun fans-Na. Diantara hal séjén, éta nyebutkeun kieu:"Kuring hatur nuhun sadayana pikeun ngabogaan kuring nuturkeun kana lalampahan ieu, sarta anu ngamungkinkeun kuring keur ngalakukeun naon Abdi bogoh ... Abdi teu tiasa percanten ieu geus 8 abdi. album studio, sarta kuring terang yen aranjeunna tetep ngabejaan éta album paling pribadi kuring acan, tapi éta leres tur Aku bener reueus albeum ieu. Kuring geus Isro liwat di taun panganyarna loba na eta diideuan kuring pikeun muka kana jero tur loba nulis lagu ku nu Jigana sarerea nyaritakeun. Gawe sareng jalma kawas Sia, William Orbit sarta tangtu Will.I.Am éta hiji pangalaman endah pisan. Aranjeunna listened ka sadaya pikiran kuring sarta mantuan kuring mawa maranehna hirup. album téh loba senang jeung lagu tari upbeat, tapi ieu penting pikeun kuring keur némbongkeun kakuatan kuring, jurus na kerentanan na. Tangtu kuring boga keur anjeun sababaraha kejutan ".hurup ends saperti kieu:"Kuring hayang némbongkeun sagala rupa aspék Britney Spears. Abdi artis, Abdi mom, Aku entertaining. Abdi sobat anjeun! Kami Britney Jean! "

Dina pertengahan November dina internét ngeunaan 7 bocor demo lagu tina album upcoming. Saatos sababaraha jam tapi anu sagala erased. Hijina lagu anu bocor saméméh pelepasan ti panumpang, brightest Isuk Star (putra Britneyiným dedicated) jeung Allen, nu geus kungsi chorus goréng, nu dikonfirmasi salah sahiji produser. 23. penyanyi Nov. dilongok Rumah Sakit teh Anak of Oranyeu County, dimana maranéhna ngubaran barudak gering jeung kanker. Britney nyandak gambar ku sadayana, disebarkeun tunggal média fisik, Ooh La La, sarta ieu diwawancara ku Ryan Seacrest.

Britney Jean album dirilis 28.11. Norwégia, sapoé engké sakuliah Éropah jeung 3. 2013 Désémber di AS. Dewan patepung jeung Panakawan positif ogé négatip tina duanana portals musik Internet sarta base kipas badag Britney urang nu waktos éta wilanganana ngan leuwih 33 juta "prajurit". Réspon pangalusna nya laguTil Hayu urang IsrokaTik tik Gludug. Album kajadian dina minggu mimiti jualan di sakuliah dunya nomer hiji dina lima puluh tilu nagara.

Kalakuan panganyarna albeum kasalapan penyanyi urangkamulyaanditerbitkeun di 2016. Review situs iReport narima ulasan pohara positif, dumasar kana ulasan nyeratna produser geus junun nerapkeun padika modéren, dina pangaruh kitu, dewan lacks believability sareng tema kuat.

Britney Spears

1: Britney / Brittany

2 Britney: Piece of Me

3: Britney Jean

4: sirkus (lagu)

5: I Love Rock 'n Roll

6: (Anjeun ngajalankeun Me) Crazy

7: Ulah Let Me Kudu ka Tukang mun Nyaho

8: Di Parabot

9: Someday (I Badé Paham)

10: 2.0 Britney (ep)

11: Tahan Ieu Ngalawan Me

12: Britney

13: Upami U Neangan Amy

14: Everytime

15: Gawé Jalang

16: Womanizer

17: Abdi hiji Budak Pikeun 4

18: Kadangkala

19:! Haduh ... Kuring tumaros deui (lagu)

20: Tatakrama És nu

21: Lahir pikeun Jieun Anjeun Bingah

22: 2.0 Britney

23: overprotected

24: ngimpi Dina hiji Dream Tour

25: Naha Somethin '

26: I Wanna Go

27: toksik

28: Ti handap abdi pegat Heart

29:! Haduh ... Kuring tumaros deui

30 Me Ngalawan The Music

31: The M + M urang Tour

32: Prerogative abdi

33: The Onyx Hotel Wisata

34: ngerakeun

35: Piece of Me

36: sirkus

37: Gimme More

38: Abdi Henteu a Girl, henteu acan Woman a

39: Blackout (albeum, Britney Spears)

40: sirkus (albeum, Britney Spears)

41: Femme Fatale (albeum, Britney Spears)

42: The sirkus dibintanginya: Britney Spears

43: Lucky (lagu, Britney Spears)

44: Boys (lagu, Britney Spears)

45: Maha Suci (albeum, Britney Spears)

46: kuat (lagu, Britney Spears)

47: Ooh La La (lagu, Britney Spears)

48: Britney (album)

49: ... Baby One More Time (lagu)

Britney Spears

Britney Spears, ngaran lengkep Britney Jean Spears (* 2. 1981 Désémber McComb, Mississippi, AS) mangrupa penyanyi pop Amérika, Tien Juara Grammy jeung MTV Video Music Awards, penulis lagu na aktris. Paling janten dipikawanoh pikeun lagu na "... Baby One More Time", "Beu! ... Kuring tumaros deui", "toksik", "Gimme More," "Womanizer," "Piece of Me", "Tahan Ieu Ngalawan Me" "Minang ends Dunya", hosting lagu "kasurupan & ngagorowok" rapper Amérika Will.i.am jeung nyanyi soundtrack kana film Smurfs 2.

1: Britney / Brittany

Britney / Brittany teh episode kadua runtuyan kadua, jeung umumna di episode likur kaopat tina séri televisi Amérika Glee. Episode ditulis na diarahkeun ku runtuyan panyipta, Ryan Murphy, nya éta siaran munggaran 28. September 2010 saluran TV Fox sarta bayaran upeti ka Britney Spears. Anggota paduan suara ,, Brittany Pierce (samah Morris) pangalaman di dokter gigi sanggeus halusinasi anesthesia nu aranjeunna mucunghul sakumaha Spears dina moments iconic nya jeung dituturkeun deui nya sababaraha anggota lianna ti jamaah. The penyanyi utama Rachel (Lea Michele) jeung Finn (Cory Monteith) anu ngalaman dina hubungan anjeun masalah mimiti pamingpin garéja, Will Schuester (Mateus Morrison) bakal cemburu hiji sobat anyar pembimbing atikan Emma Pillsbury (Jayma Mays), Dr. Carl Howell (Yohanes Stamos) .

2 Britney: Piece of Me

Britney: Piece of Me mangrupakeun bubuka padumukan ti penyanyi Amérika Britney Spears. Konser lumangsung di Planét Hollywood Resort na Kasino di Las Vegas di Amérika Serikat. Sakabeh kinerja peta nu karir tina Britney Spears.

3: Britney Jean

Britney Jean geus album studio kadalapan ku penyanyi Amérika Britney Spears. Resmina alatan kaluar 3. 2013 Désémber di Amérika, tapi di Éropa salila sawatara poé sateuacanna na eta 29. November 2013. singer dimimitian dipake dina album saprak mimiti 2013. Sapanjang taun, Britney dikaitkeun nm salaku album paling pribadi na kantos. Single munggaran tina album pisan ieu mah suksés lagu Jalang Gawé, anu meunangkeun pangajén emas AS pikeun ngajual satengah juta salinan tunggal. Single kadua ieu lagu parfum. panempatan pangalusna nya éta di tempat 76. album téh jadi suksés lantaran tadi ampir euweuh promotion. panempatan pangalusna nya éta dina titik Billboard 4, nu ngarupakeun tempat awon album nya pikeun sakabéh karir nya. Hiji jurus saméméh album bocor demo lagu panumpang na loba fans geus dicatet yén vokal dina unggal lagu disada béda, jeung engké batur ngaidentifikasi nu "lain" sora salaku sora tina penyanyi Myah Marie, saha éta vokal a 'pangadilan' tukang penyanyi dina ieu album, sarta engké kalawan Kaluaran anyar vokal untreated sanggeus release nu némbongkeun yén meureun aya leuwih ti ngan vokalis jazz. sora nya muncul tur dimana eta sacara teu resmi didaptarkeun.

4: sirkus (lagu)

Sirkus kadua tunggal ti album sirkus Amérika penyanyi Britney Spears. klip nu ngagaduhan kana stasiun televisi dina klip lednu.InformaceBritney for karak sirkus ampir indit ka pangadilan. Disangka mistreated gajah, anu mecenghul dina klip nu. Britney denies yén gajah, sarta dijieun usaha keur mungkir malah juragan tina gajah. Dina waktu nu sarua klip ieu iklan keur seungit anyar na Hidden Implengan.

5: I Love Rock 'n Roll

I Love Rock 'N Roll (I Love Rock' N Roll) nyaéta lagu taun 1975 grup Anglo-Amérika panah. Salah sahiji ngarah batu na rollovým lagu populér utamana coververzím alatan utamina ku Joan Jett jeung Britney Spears.

6: (Anjeun ngajalankeun Me) Crazy

(Anjeun ngajalankeun Me) Crazy (nyetir kuring gélo) nyaéta lagu katilu Britney Spears tina album perdana nya ... Baby One More Time. lagu dirilis salila kuartal katilu tina sataun 1999 sarta engké kaasup dina album hits greatest sahiji penyanyi judulna hits Greatest: Prerogative abdi.

7: Ulah Let Me Kudu ka Tukang mun Nyaho

Ulah Let Me Kudu ka Tukang mun Nyaho (Ulah ngantep kuring jadi panungtungan, anu weruh) nyaéta lagu kaopat jeung panungtungan ti album kadua, Haduh! ... Kuring tumaros deui Amérika penyanyi Britney Spears, nu dirilis nalika kuartal kahiji warsih 2001.

8: Di Parabot

Dina album studio kaopat nu Parabot urang, Britney Spears, dileupaskeun 18. November 2003. Album ieu deui diantara atuh elit jeung pop jeung lagu toksik na Everytime nu ngoleksi ogé dina grafik Amérika. Dina Parabot nyadiakeun sora tina Britney Spears dina posisi rada beda ti on albeum saméméhna ... Baby One More Time, Haduh! ... Kuring tumaros deui jeung Britney.

9: Someday (I Badé Paham)

Someday (I Badé Paham) Hiji (ngartos) a lagu ku Britney Spears dileupaskeun salila kuartal katilu tina sataun 2005.Informace písniSong Britney wrote dua minggu saméméh manehna diajar kakandungan dirina kalawan putra kahiji nya, Sean Preston. Spears dirékam sakabéh lagu dina piano nyalira, karya salaku produser dina ngurus Guy Sigsworth, anu ogé dihasilkeun Everytime.

10: 2.0 Britney (ep)

Britney 2.0 geus ngalegaan Amérika muter seri televisi musik Glee. Ieu ngandung dalapan lagu tina episode nu seri kaopat tina ngaran anu sarua, nu ieu episode kadua, nu nyerah ngajenan ka penyanyi Britney Spears. Ep diwangun ku genep lagu sareng dua lagu mashups Spears, ti album perdana nya ... Baby One More Time dugi album studio katujuh dirina Femme Fatale. Ep dirilis ukur digital.

11: Tahan Ieu Ngalawan Me

Tahan Ieu Ngalawan Me mangrupakeun lagu tina penyanyi pop Amérika Britney Spears. lagu ieu téh dina album studio katujuh nya. Produksi undertook produser Dr. Lukas sarta Max Martin. lagu geura debut di tempat munggaran di Kanada, Bélgia, Dénmark, Selandia Anyar, tapi ogé dina Billboard. Ieu geus kaopat tunggal Britney Spears, anu geuwat nempatan luhureun tangga lagu na berkat singer janten artis kadua di sajarah anu junun tetep single kalungguhan dina luhureun éta grafik sababaraha kali. Anjeunna kahiji artis batur sapagawean Mariah Carey.

12: Britney

Britney bisa jadi: Britney Spears, Amérika zpěvačkaBritney (album) 2001Britney: Kanggo catetan, hiji dokumenter nu 2008 sataun

13: Upami U Neangan Amy

Lamun U Neangan Amy (Amy Everybody hayang) nyaéta lagu katilu dina penyanyi album sirkus Britney Spears. Lagu dirilis 10. March 2009.Videoklip

14: Everytime

Everytime (Iraha) nyaéta lagu manéhna nulis na diterbitkeun ku penyanyi Amérika Britney Spears. tunggal éta mecenghul di album nya dijudulan Dina Zone.VideoklipRežisér Daud LaChapelle dijieun lagu ieu klip pidio pisan kontroversial. Dina versi aslina diterbitkeun acan janten Britney Spears Pél overdose, inuman alkohol jeung mangrupakeun hasil tina hiji overdose paeh. Tapi nu protes fans na publik di kapaksa manehna nyieun versi kadua lumayan. Sanajan aya dua munara, AS ieu dibandingkeun jeung global poorer ku sababaraha nembak na aya kirang getih.

15: Gawé Jalang

"Gawé Jalang" teh kalungguhan tunggal penyanyi Amérika Britney Spears tina album studio kadalapan dirina, "Britney Jean". Dina single-pangarang jeung nyumbang Britney. lagu mantuan nyerat sareng ngahasilkeun produser Amérika sarta anggota kacang Hideung eyed, will.i.am. Gawé Jalang bocor ka internét geus 15. September 2013 Britney sahingga mutuskeun nyieun debut radio resmi dina dinten anu sami. Audio kacatet dina VEVO sababaraha menit sanggeus premiere radio. Dina iTunes, anu sadia 16 tunggal. September 2013. Sababaraha jam sanggeus pelepasan ti ngahontal angka tunggal salah dina iTunes di nagara opat puluh.

16: Womanizer

Womanizer (womanizer) nyaéta hiji kalungguhan ti studio album kagenep sirkus penyanyi Amérika Britney Spears, anu sumping kaluar dina bulan Séptember 2008. Womanizer ngulang sukses tina penyanyi urang munggaran tunggal ... Baby One More Time.

17: Abdi hiji Budak Pikeun 4

Abdi Budak 4 U (Abdi budak keur anjeun) nyaéta lagu munggaran tina album katilu Britney Spears Britney uninvited. lagu dirilis salila kuartal katilu tina lagu 2001.Tato ieu mindeng dianggap salaku ngembangkeun salajengna ngeunaan penyanyi ieu kusabab éta ngeunaan R & B wirahma. Britney video klip ogé ngalir leuwih tebih na deprives gambar dirina tina Virgin sarta gadis hareup panto.

18: Kadangkala

Kadangkala (kadangkala) nyaéta lagu kadua penyanyi Amérika Britney Spears, nu dikaluarkeun tina album perdana nya ... Baby One More Time.Informace písniPíseň sumping dina mangsa saparapat kadua taun 1999. Ditulis tur diproduksi ku dirina Jorgen Elofsson, anu keur lagu narima BMI Award dina kategori Best lagu 2000 diwangun taun.

19:! Haduh ... Kuring tumaros deui (lagu)

Haduh! ... Kuring tumaros deui (Beu, atuh naon deui) nyaéta lagu munggaran tina album anu sarua Amérika Britney Spears, anu mecenghul dina 2000.Informace písniPíseň ditulis tur diproduksi ku Max Martin tur Kertajaya. lagu Tarian ieu boga lirik mintonkeun bagian bahaya tina Britney ku gaduh sobat anjeun gaduh dina lagu ngan maén. lagu ieu téh salah sahiji anu pang characterizing penyanyi ieu sarta jadi salah sahiji karir tersukses na.

20: Tatakrama És nu

Megatkeun És nyaéta 3. single tina 5. album studio Blackout sahiji penyanyi pop Amérika Britney Spears. Dina Maret anjeunna sumping kana sirkulasi klip video nu sababaraha fans teu nyumputkeun dismay maranéhanana. Nepromenádovala di anjeunna topless Britney, sakumaha urang dipaké pikeun tapi dirina animasi ego Ngarobah nu struggles ngalawan jahat.

21: Lahir pikeun Jieun Anjeun Bingah

Dilahirkeun ka Jieun Anjeun Bingah (dilahirkeun ku kituna dilakukeun anjeun bahagia) nyaéta lagu kaopat Britney Spears ti perdana nya ... Baby One More Time. Lagu dirilis di Éropa sarta Kanada salila kuartal kaopat 1999.

22: 2.0 Britney

Britney 2.0 teh episode kadua usum kaopat tina séri televisi musik Amérika Glee, sarta sakabéh dina episode sawidak kadalapan ti séri ieu. Ieu ieu ditulis ku Brad Falchuk, anjeunna diarahkeun ku Alfonso Gomez-Rejon tur munggaran ditayangkan di AS dina 20. September 2012 saluran TV Fox. Ieu episode sapertos kadua, nu ieu dedicated salaku upeti ka Britney Spears. Dina episode mucunghul hiji béntang tamu husus Kate Hudson dina peran Cassandra Juli, guru tari Rachel urang.

23: overprotected

Overprotected (Teuing ditangtayungan) mangrupa lagu Amérika Britney Spears, diterbitkeun dina runtuyan salaku detik dewan baris katilu ngaranna Britney. lagu dirilis salila kuartal kahiji tina 2002 sataun.

24: ngimpi Dina hiji Dream Tour

Impian Dina hiji Dream Tour teh wisata konsér katilu, penyanyi Amérika Britney Spears. Dilaksanakeun di rojongan albeum studio katilu nya Britney. 1 dimimitian. November 2001 na 28 réngsé. Juli 2002. wisata lumangsung di Amérika Kalér jeung ngan hiji dilongok ku kinerja di Asia jeung Jepang.

25: Naha Somethin '

Naha Somethin '(ngalakukeun hal) nyaéta lagu Britney Spears, anu sumping ka pangalusna album hits Greatest: Prerogative.VideoklipRežie abdi klip ieu bakal premiere nyandak Britney sorangan, tapi pikeun mantuan anjeun sagampil ogé diondang batur beuki ngalaman, jeung Billie Woodruffa.V klip masih ngalaksanakeun kalayan penari séjén. Britney aya dina klip mucunghul di langit, di bandung, di bar, tapi tangtu balik mikropon nu. Dina Désémber 2005 klip ieu didéklarasikeun minangka nu awon ti klip, nu Britney kajadian pikeun katilu kalina dina karirna.

26: I Wanna Go

I Wanna Go single katilu ti album Femme Fatale Amérika penyanyi Britney Spears. Lagu dirilis 13. June 2011. Produksi undertook produser Max Martin, Shellback.

27: toksik

Toksik (Racun) nyaéta lagu Britney Spears tina album kaopat nya Dina Parabot nu narima teh Grammy Awards bergengsi. lagu dirilis salila kuartal kahiji warsih 2004.Informace písniPíseň dihasilkeun dina Bloodshy na avant, anu digambarkeun lagu sakumaha James Bond meuntas kalawan Bollywood filmem.Píseň nyaeta ngeunaan ragrag asih, nalika urang ngarasa yen urang nyusun hiji mangsa, tur cinta nu geus ubar urang. nu boga pangaruh kawas rokok atawa klip alkohol.VideoklipRežie nyandak Yusup Kahn, tapi naskah sorangan klip nimukeun Britney na kalangan video musik paling mahal historie.Klip dimimitian dina pesawat, dimana Britney berpungsi salaku rencang hiber. Jamban meets hiji lalaki heubeul tur dimimitian mun nyium manehna, sanggeus bari eta metot topeng jeung nyolong saku na klíč.Část nalika Britney boga bulu na kulit baju beureum ditémbak di jalan ti Paris. waktos Ieu Britney pamandangan intrepid sarta bisa Cope jeung seuneu jeung ku loba utama dina hal pangamanan.

28: Ti handap abdi pegat Heart

Ti Bottom of abdi pegat Langlayangan (ti handap haté kuring pegat) nyaéta album perdana kalima na tunggal panungtungan, anu dirilis di penyanyi Britney Spears ... Baby One More Time. 15 tunggal dirilis. 1999 Désémber di Australia sarta AS, sarta engké dina Januari 2000 jeung Céko.

29:! Haduh ... Kuring tumaros deui

Haduh! ... Kuring tumaros deui teh album kadua ti penyanyi Amérika Britney Spears. album dirilis 16. Mungkin 2000 jeung ieu deui pisan suksés. Malah kritik mimiti resep musik Britney Spears jeung kitu resensi keur album ieu nya éta lolobana laudatory.

30 Me Ngalawan The Music

Kuring Ngalawan The Music (kuring Ngalawan Musik) nyaéta lagu munggaran tina album Dina Parabot Amérika penyanyi Britney Spears. lagu dirilis salila kuartal kaopat 2003. Britney nyanyi lagu ieu babarengan jeung Madonna.

31: The M + M urang Tour

M + M urang Tour teh wisata konsér kalima, penyanyi Amérika Britney Spears. A runtuyan genep konser lumangsung ngan dina klub di Amérika Serikat. 1 dimimitian. May 2007 na 20 réngsé. Mungkin 2007. Pintonan lumangsung ngan 12-16 menit jeung Britney nyanyi playback na bieu menari. Pintonan dijual kaluar dina menit, tapi ieu disebutkeun rada dikritik négatip.

32: Prerogative abdi

Prerogative abdi (prerogative kuring) lagu Britney Spears, nu ieu diterbitkeun dina 2004. lagu ditembangkeun dina aslina Dadan Brown.VideoklipKlip diarahkeun ku Jake Nava na ogé geus staged hiji pernikahan kalawan salakina telat Kevin Federline. video ieu kadang pisan kritis kana majalah Britney Rolling Stone salaku klip pangalusna tina 2004 sataun. Ironisna, video ieu server MuchMusic ngadéklarasikeun nu awon dina taun anu sarua.

33: The Onyx Hotel Wisata

wisata kaopat nu Onyx Hotel Wisata ngeunaan penyanyi Amérika Britney Spears. Dilaksanakeun di rojongan albeum studio kaopat nya Dina Parabot. 2 dimimitian. March 2004 na 6 saacanna kungsi tamat. 2004 Juni kusabab hiji tatu dengkul Britney bari syuting dina video pikeun ngerakeun. 37 kedah pagelaran di Amérika Kalér dibolaykeun. wisata lumangsung di Amérika Kalér lajeng di Éropa.

34: ngerakeun

Ngerakeun (Abominable) nyaéta lagu kaopat jeung panungtungan albeum Dina Parabot nu nyanyi Amérika Britney Spears. tunggal nu dirilis nalika kuartal katilu tina sataun 2004.Informace písniPíseň ngerakeun wrote sarta dihasilkeun kawentar R & B penyanyi R. Kelly, anu bisa kadéngé dina vokal tina lagu. Lirik Britney hayang jadi inscribed dina dirina tur dimaksudkan yén sagalana anjeunna teu aya ngerakeun.

35: Piece of Me

Sapotong Me anu kadua tunggal penyanyi pop Amérika, Britney Spears ti na 5. album studio Blackout. Hiji dirilis dina Januari 2008.VideoklipVideo lagu kacatet 27. sarta 28. November di Hollywood nightclub Sosial Hollywood tur shooting ongkos video $ 500 000. diréktur video Wayne Isham urang anu digawé kalayan Britney on hit nya tadi Abdi Henteu a Girl, henteu acan Woman a. video miboga hiji 14 premiere ekslusif. Désémber on MTV.

36: sirkus

Kecap sirkus ngabogaan sababaraha harti: sirkus (olahraga kuna) - Romawi sportovištěcirkus - podnikMoták hiburan nomaden (genus) - Marsh, hiji genus manuk tina mangsa di jestřábovitýchCircus kulawarga - di kacamatan Inggris pasagi babak tvaruOxford sirkus - nu LondýněPiccadilly sirkus - rupa Londýněnázvy dělCircus (album Britney Spears) - album Britney SpearsCircus (lagu) - Britney lagu SpearsPsycho sirkus - album Kiss tina sataun 1998Circus Live - musisi album John Cale kecap 2007podobná

37: Gimme More

Gimme More (Pasihan abdi langkung) nyaéta hiji kalungguhan ti studio album kalima Blackout Amérika penyanyi Britney Spears, anu sumping kaluar dina bulan Séptember 2007. Single dihasilkeun Danja na eta teh tunggal tersukses detik Britney Spears pilot lagu ... Baby One More Time.

38: Abdi Henteu a Girl, henteu acan Woman a

Abdi Henteu a Girl, henteu acan a Woman (Kaula mah ngalamun, tapi henteu acan awewe) teh lagu katilu dina album Britney, dikaluarkeun ku penyanyi Amérika Britney Spears. lagu dirilis dina kuartal kahiji 2002.

39: Blackout (albeum, Britney Spears)

Blackout mangrupa album studio kalima ku penyanyi Amérika Britney Spears. album dirilis 29. Oktober di Éropa sarta 30. 2007 Oktober di AS. Ieu album studio munggaran nya ngandung bahan anyar saprak sékrési album Dina Wayah di 2003.

40: sirkus (albeum, Britney Spears)

Sirkus geus album studio kagenep ku penyanyi Amérika Britney Spears. Mimitina sumping 28. November labél 2008 Jive Records dina saminggu lamun Spears sohor ultah nya. album mangrupakeun kombinasi electropop sarta gaya ti album Blackout saméméhna. Ieu dirumuskeun oge evaluasi positif ku kritik musik, sarta sanggeus release nya éta dirumuskeun dina mimiti rung Billboard 200 - Spears jadi penyanyi bungsu di sajarah anu album 5 ieu rengking tempat grafik munggaran, jadi manehna enrolled kana Guinness Book of Records.

41: Femme Fatale (albeum, Britney Spears)

Femme Fatale mangrupa album studio VII A penyanyi musik Amérika Britney Spears, dirilis dina 25. March 2011. Album Femme Fatale ngagaduhan ka luhur tina grafik, sahingga Britney Spears barengan Janet Jackson na Mariah Carey, nu seniman ku jumlah pangluhurna "angka leuwih" albeum dina AS rengking. Numutkeun datang ramatloka album Maret Femme Fatale album pangalusna MTV urang tina taun 2011.

42: The sirkus dibintanginya: Britney Spears

The sirkus dibintanginya: Britney Spears (mindeng disebut saukur salaku sirkus Tour) nyaeta wisata konsér kagenep, penyanyi Amérika Britney Spears. 2009 dilaksanakeun di rojongan ti kagenep album studio sirkus nya. wisata nu dimimitian dina Maret 2009 salila Maret Méi total pintonan 37 lumangsung sanggeus AS jeung Kanada. Bagian kadua salila ieu Juni jeung Juli 2009 dilaksanakeun di Éropa (22 konser) dina Agustus sarta September ieu dikelompokeun 24 pagelaran séjén di AS jeung Kanada. 14 rengse ku konser di Australia di 2009 Nopémber. Ieu kalima wisata paling nguntungkeun tina 2009, total revenues amounted mun 135 juta dolarů.Stalo nu kagenep panggedéna touring bikang artis dina sajarah. Pintonan di Madiun Square Taman ieu dijual kaluar pikeun 8 detik.

43: Lucky (lagu, Britney Spears)

Lucky (Lucky) nyaéta lagu kadua ti papan baris kadua Britney Spears. Lagu dirilis salila periode katilu tina sataun 2000.Informace písniPíseň deui ditulis tur diproduksi ku duo Max Martin tur Kertajaya. téks mangrupa aktris anu geus bisa hirup kalawan senang, lantaran manéhna geus duit, Kinérja, kageulisan, tapi dina kanyataanana éta sangar ngalamun.

44: Boys (lagu, Britney Spears)

Budak (budak) nyaéta lagu Britney Spears panganyarna tina album katilu nya, dileupaskeun disebut Britney. lagu dirilis salila kuartal katilu tina sataun 2002.Informace písniPíseň ditulis tur diproduksi ku nu Neptunes na dirilis dina formulir remixed, nyanyi jeung Britney sarta anggota The Neptunes Pharrell Williams. lagu ieu kadéngé dina pilem Austin Powers.

45: Maha Suci (albeum, Britney Spears)

Kamulyaan anu album studio kasalapan ku penyanyi Amérika Britney Spears. 26 ieu dikaluarkeun. August of 2016 (labél RCA Records). Single munggaran tina album "Jieun Me ..." di mana manéhna milu G-Eazy, diwanohkeun geus 15. Juli 2016. album ogé asalna dina versi husus, nu bakal dibarengan ku lima lagu tambahan.

46: kuat (lagu, Britney Spears)

Kuat (kuat) nyaéta lagu detik album Haduh! ... Kuring Tadi Ieu penyanyi deui Amérika Britney Spears. lagu dirilis salila kuartal kaopat 2000.Informace of písniPíseň ditulis tur dihasilkeun tina produser pangadilan Amérika Max Martin tur Kertajaya. Dina lagu ieu anjeunna nyanyi ngeunaan crises leungit dina hubungan jeung ngumumkeun yen lamun hiji lalaki tiasa ngalakukeun anu kuat ti kantos.

47: Ooh La La (lagu, Britney Spears)

"Ooh La La" mangrupakeun lagu ditembangkeun ku penyanyi AS Britney Spears. lagu ieu film kulawarga ti sataun 2013 2 Smurfs. Ku komposer diantara nu éta, contona, Max Martin, anu digawé kalayan Britney saprak taun baheula. Sanajan versi demo geus bocor sababaraha minggu saméméh release nu, perdana tunggal 17 na PHK. June 2013 radio KIIS FM mana Britney masihan hiji wawancara teu ukur lagu anyar, tapi ogé album upcoming Calung di Las Vegas. Video klip sumping 11.7. 2013 na di dua poé éta leuwih ti pintonan 7 miliionů.

48: Britney (album)

Britney mangrupa album katilu penyanyi pop Amérika Britney Spears, dileupaskeun 6. November 2001. Sababaraha lagu ti album anu ogé mecenghul dina pilem penyanyi urang disebut Crossroads. Album Britney éta suksés, tapi henteu ngahontal Kinérja saméméhna dua albeum ... Baby One More Time na Haduh! ... Kuring tumaros deui.

49: ... Baby One More Time (lagu)

... Baby One More Time (Baby, salah deui waktu) teh lagu perdana sahiji penyanyi pop Amérika Britney Spears, anu dirilis nya ti plat munggaran nya bearing nami sami dina kuartal kaopat 1998.


Tanda kana akun Anjeun

×
Poho wincikan anjeun?
×

Pindah up

ngabagikeun
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!