George Clooney Timoty(* 6. 1961 Méi Lexington, Kentucky) mangrupa aktor Amérika, diréktur pilem, produser sarta screenwriter, putra presenter TV Nick Clooneho na keponakan sahiji penyanyi Rosemary Clooney sarta aktor Jose Ferrer.

Pintonan earned anjeunna tilu Golden Globes. Anjeunna oge nampi dua Oscars - hiji pikeun Best ngarojong Actor dina filmSyrianasarta séjén pikeun ngahasilkeun Peta (s Affleck na Heslov) kana ThrillerrandeganAnu meunang dina kategori Best Film. Dina sajarah Awards Akademi mangrupakeun hiji-hijina artis anu bieu dina genep kategori béda.

Dipikawanoh nyaéta activism pulitik Na. Kusabab 31. Januari nepi ka April 2008 2014manéhna digawé salaku utusan karapihan ku PBB.kagiatan kamanusaan aktor urang kaasup usaha pikeun manggihan solusi pikeun konflik di Darfur, dana ko-ngadegna ngarojong korban serangan teroris of 11. September 2001, tsunami Samudra Hindia jeung gempa 2004 2010 di Haiti, nu diayakeun dina konsér "Hope keur Haiti Kiwari". Pikeun ngaronjatkeun kasadaran krisis global dijieun dokumenterKeusik jeung Duka. Ogé milik anggota Déwan on Hubungan luar nagri (Déwan on Hubungan luar nagri), AS organisasi nirlaba na pikir tank, nu, di antara hal lianna. Publishes bimonthlyLuar Negri.

majalah TVTV Guideaktor dina 2005 1 rengking. nempatkeun ranking "50 béntang sexiest sadaya waktos."Clooney dina daptar kapribadian paling pikaresepeun mucunghul sababaraha kali.

Dilahirkeun di Méi 1961 di Lexington, Kentucky.Indung Nina Bruce (née Warren, b. 1939)Anjeunna mangrupakeun urut ratu kaendahan. Rama Nick Clooney digawé salaku presenter TV dina stasiun Amérika Movie klasik. akar Clooney di Irlandia, Jérman, Inggris komo karuhun leuwih jauh cicing di Skotlandia jeung Walanda.Prapraprarodiče samping bapana, Nicholas Clooney (tina County Kilkenny) jeung Bridget Byron, immigrated ka Amérika Serikat ti Irlandia.Opat generasi deui sapanjang garis indung karuhun nya éta Mary Ann Sparrow, satengah-adina Nancy Hanks, anu putrana éta kahiji Présidén AS Republik Abraham Lincoln.

Clooney ngabahas taman ti White House ku Presiden Barack Obama ngeunaan konflik di Darfur, Oktober 2010

aktor The boga adi heubeul, Adelia. The cousins ​​kaasup aktor Miguel sarta Rafael Ferrer, anu putra-Na, aunts sarta penyanyi Rosemary Clooney, sarta pamanna, aktor Jose Ferrer. Hubungan ogé bisa pakait jeung penyanyi Debby Boone, nu nikah ka misan pamaen Jibril Ferrera (putra José Ferrer na Rosemary Clooney).

Clooney ieu diangkat dina iman Katolik Roma ketat.Sakola dimimitian di sakola dasar rahayu Sacrament sakola di Fort Mitchell, Kentucky. Anjeunna spent bagian ti budak leutik di Ohio, dimana anjeunna dihadiran St. columbuskou Sakola, sarta salajengna antara 1968-1974 sakola primér publik Michael urang Kulon Baris SD Sakola jeung St. Susanna Sakola di Mason Ohio. Dina waktu ninggalkeun kelas VII, kulawarga balik ka Kentucky.

George Clooney dina Januari 2012

Di sakola sekundér (School Tengah), anjeunna dibere palsy Bell urang, nu bakal mangaruhan cabang luhur jeung handap ti saraf raray tina hiji sisi beungeut. Cageur lumangsung dina sataun. Dina hiji wawancara kalawan koranEunteung poeanApril 2003 ngadawuh: "Mimitina mah ieu waktos awon dina kahirupan mah. Anjeun terang kumaha kids téh bisa jadi kejem. Kuring jadi ridiculed, tapi pangalaman ieu geus strengthened kuring".

Sanggeus kolotna dipindahkeun ka Kentucky Augusta, manéhna mimitian diajar di SMA lokal Augusta Menengah. Numutkeun pernyataan éta aktor urang diwangun ti sagala tés keur kelas Hiji atawa B.Anjeunna belonged ka baseball jeung baskét pamuter sumanget. Dina 1977 anjeunna diusahakeun megatkeun kana tim baseball profésional nu Cincinnati Reds, kalayan saha anjeunna dimaénkeun, tapi teu nampi tawaran kontrak. Ieu ngakibatkeun éliminasi di babak kahiji tina tim downsizing.

Dina taun 1979-1981 jadi pangdéngé Northern Kentucky University, dimana manehna diulik salaku utama dina TV jurnalistik. Ogé sakeudeung dihadiran Universitas Cincinnati, tapi malah salah sahiji universitas henteu rengse.Aya kalana manehna earned ngajual pakéan lalaki sarta motong bako.

George Clooney

1: 3 Spy Kids-D: Game Leuwih

2: Asa keur Haiti Kiwari

3: Deukeut eta

4: ngaduruk Saatos Bacaan

5: 72. panghargaan Golden Globes taunan

6: Miguel Ferrer

7 Peuting Sato (pilem)

8: Samudra urang belas

9: Suburbicon: suburbs Dark

10: O Brother, Dimana Art thou?

11: 79. Oscars taunan

12: Jeung Pupusna wajib kudu aya Dominion

13: utusan PBB ngeunaan Peace

14: Ave, Caesar!

15: Sayaga (serial)

16: Ides Maret (disambiguasi)

17: Gravitasi (pilem)

18: Jerry Weintraub

19: Cheryl Cole

20: Good wengi sarta alus tuah

pilem 21: 2002

22: Samudra urang Dalapan

23: musium lilin Madame Tussaud urang

24: Golden Globe Award pikeun Best Actor (Comedy / musik)

25: Jocelyn Quivrin

pilem 26: 1961

27: Golden Globe Cecil B. DeMille Award

28: Lean on Pete

29: Golden Globe Award pikeun Actor Best dina Peran ngarojong

30: Tilu baliho sapotong keur Ebbing

31: John Krasinski

32: 82. Oscars taunan

33: Amrik Israels

34: Steven Soderbergh

35: 3 Rai

36: Golden Globe Award pikeun Actor Best (Drama)

37: Daptar Panyekel tina Order of Arts jeung Sastra

38: John Pizzarelli

39: Golden Globe Award pikeun Best skenario

40: Amal Clooney

41: Jan Kanyza

42: Confessions of a Mind Cilaka

43: 2 Samudra urang belas

44: 3 Samudra urang belas

45: The Hollywood reporter

46: hebat Mr. Fox

47: 69. panghargaan Golden Globes taunan

48: Rawing jeung Robin

49 Michael Clayton

George Clooney

George Clooney Timoty (* 6. 1961 Méi Lexington, Kentucky) mangrupa aktor Amérika, diréktur pilem, produser sarta screenwriter, putra presenter TV Nick Clooneho na keponakan sahiji penyanyi Rosemary Clooney sarta aktor Jose Ferrer.

1: 3 Spy Kids-D: Game Leuwih

Spy Kids 3-D: Game Leuwih mangrupakeun tuluyan tina pilem nenjo Kids di Aksi jeung 2 nenjo Kids: Pulo di Lost snů.Tentokrát teu ngagambarkeun peran utama dina Carmen tapi lanceukna nya Juni Juni.PříběhMladý jalan di agénsi detektif sorangan, jadi manehna bisa earn anyar online game kaulinan Leuwih, dijieun Hračkář (Sylvester Stallone). OSS ignores sauran pikeun pitulung, lantaran anjeunna agén pangalusna. Tapi geura-giru anjeunna nyaéta panggero Présidén AS (George Clooney) jeung ngabejaan anjeunna yén adi Carmen ngiles. Juni narima asup ka dunya maya game jeung ngancurkeun eta dina dua belas jam. Kedah lulus lima tingkat tur pilih cadangan. Anjeunna pilih akina, nu tadi sengketa sareng Hračkářem na hayang nyandak dendam, tapi Juny nyaho. Di jalan ka karuksakan pasamoan jalma anyar: Reze, Arnold jeung Francis, anu nyangka manéhna superhráč. Juni lokasina di gadis sarena Demetri geulis anu kagungan anjeunna di kurban 3 tingkat. Dina 4. Tingkat meets Carmen jeung babarengan maranéhna balik on. Samentara éta, sesa OSS discovers kabeneran ngeunaan Hračkáři, sahingga coba ngancurkeun barudak na ngévakuasi aranjeunna tina kaulinan sanajan eta condemns dunya mun cilaka. Juni leuwih halangan OSS asup ka 5. tingkat sarta ngajalankeun kaulinan. Hal ieu ancur, tapi Hračkář lolos sarta diwanohkeun dunya mun 3D perangna. Sanajan nelepon sagala agén eta kedah ngising kalawan hračkářem nanganan nyalira.

2: Asa keur Haiti Kiwari

Miharep pikeun Haiti Ayeuna: A Kauntungan Global pikeun Gempa Relief ieu konsér benefit pikeun mantuan korban gempa di Haiti diayakeun 23. January 2010 ti jaman 1: 00 mun 3: 00 jam UTC nu earned salila transmisi nepi dua puluh juta pon sarta hadiah lianna anu ngajalankeun kana akun tur saatos. Patron sahiji program diidentifikasi minangka "Teleton" (a komposit of a Marathon televisi) éta aktor George Clooney sarta dihadiran ku leuwih ti 100 superstar global.

3: Deukeut eta

Tutup babarengan (judul aslina Agustus: Osage County) mangrupa drama pilem Amérika sarta tragicomedy of 2013, dumasar panggung muter Pulitzer Prize-unggul Agustus: Osage County. Filmmaker John Wells, sedengkeun produser anu kaasup George Clooney, Akang Doumanian, Grant Heslov, Steve Traxler, Bob Weinstein jeung Harvey Weinstein. Premiered 9. September 2013 Festival Film Internasional di Toronto.

4: ngaduruk Saatos Bacaan

Ngaduruk Saatos Bacaan (dina basa Inggris aslina kaduruk Saatos Reading) mangrupa pilem Amérika ti baraya Coen 2008 sataun. Dibintanginya George Clooney mucunghul, John Malkovich, Frances McDormand, Tilda Swinton, Richard Jenkins jeung Brad Pitt.

5: 72. panghargaan Golden Globes taunan

  1. Golden Globes panghargaan taunan anu diayakeun 11. 2015 Januari di Beverly Hilton di Beverly Hills, Los Angeles. Gala malem pikeun katilu kalina hosted sapasang artis comedic Tina Fey na Amy Poehler. The Hollywood Luar Pencét Association ngumumkeun nominasi 11. Désémber 2014. putri Miss Golden Globe jadi wadah tina Golden Globe sarta wawakil Serial Frasier Kelsey Grammer Greer Grammer. Cecil B. DeMille Award pikeun kontribusi hirupna pikeun industri pilem meunang diréktur, produser, screenwriter sarta aktor George Clooney.

6: Miguel Ferrer

Miguel Ferrer (. 7 1955 Pébruari Santa Monica, California -. 19 2017 Januari di Los Angeles) éta hiji herec.Život Amérika Lahir salaku anak cikal Jose Ferrer na Rosemary Clooney. misan nya George Clooney. Anjeunna tumuwuh nepi na diulik dina Beverly Hills. Anjeunna devoted dirina kana musik jeung maén bicí.V sataun 1983 film mimiti na, The Man Saha Ieu teu aya, ogé mecenghul dina pilem Star Trek III: The Search pikeun Spock (1984). Dina taun saterusna, anjeunna miboga peran malah leuwih gede, jadi diantara film na kawentar kaasup Robocop, Hot nembak 2 na Traffic - geng Dominion.

7 Peuting Sato (pilem)

sato nokturnal (dina aslina Inggris nokturnal Sato) mangrupa Thriller psikologi Amérika tina 2016 sataun. Diarahkeun jeung skenario nyandak Tom Ford. gambar nu ieu diideuan ku novél ku Tony jeung Susan Austin Wright. Peran utama dicoo ku Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Harun Mekarwangi-Adang, Isla Fisher, Armie Hammer, Laura Linney, Andrea Riseborough sarta Michael Sheen.

8: Samudra urang belas

Samudra urang Sawelas (nami aslina ti Samudra urang Sabelas) mangrupa pilem Amérika tina 2001 sataun. Ieu mangrupakeun diaransemén tina Sagara urang Sawelas ti 1960. Diarahkeun ku Steven Soderbergh na dibintanginya George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle, Andy Garcia jeung Julia Roberts. Film ieu mangrupa kasuksesan hébat, teu ngan finansial, tapi ogé kritik. Steven Soderbergh ogé diarahkeun dua sequels, film Sabelas Samudra di 2 2004 na 3 Samudra urang Sabelas di 2007.

9: Suburbicon: suburbs Dark

Suburbicon: suburbs Dark (dina basa Inggris Suburbicon aslina) mangrupa pilem komedi kajahatan Amérika tina 2017 sataun. Diarahkeun ku George Clooney dina skenario nu, sajaba anjeunna ogé aub dina Coen baraya Grant na Håslöv. Peran utama dicoo ku Matt Damon, Julianne Moore na Oscar Ishak.

10: O Brother, Dimana Art thou?

O Brother, Dimana Art thou? (Inggris O Brother, Dimana Art thou;? 2000) mangrupa pilem kajahatan Amérika tina 2001 sataun. Ieu prestasi sejen tina filmmakers renowned workshop Joel Coen na Ethan Coen. film ieu dumasar kana carita nu asalna ti baheula Yunani epik pujangga Homer urang Odyssey Yunani. Geus ngawartoskeun carita tilu convicts (Everett, Pete sarta Delmar), anu, sanggeus escaping ti panjara, bade tempat salah sahijina (Everett, dicoo ku George Clooney) saméméh hukuman panjara dikubur harta. Dina film, dina rasa métaforis discovers loba karakter diideuan ku sajak baheula, tapi tadi teu jaman mitis Kuno Yunani, tapi anu Amérika Kulon Mississippi dina kali tina 30 krisis ékonomi. taun.

11: 79. Oscars taunan

  1. Awards Akademi diayakeun di Teater Kodak di Los Angeles 25. Pébruari 2007. Award dimimitian dina 5.30 pm waktu lokal jeung dina jam Akademi Motion Picture Seni sarta Élmu Pengetahuan dibikeun kaluar panghargaan dina kategori 24. pangajén hosted éta Ellen DeGeneres yén kasempetan ieu pikeun kahiji kalina. Paling panghargaan dimeunangkeun ku Martin pilem Scorsese The undur, jumlahna aya opat panghargaan. Sabalikna, paling nominasi indit ka pilem Dreamgirls - dalapan. Loba nominasi narima jeung gambar ti Babel.

12: Jeung Pupusna wajib kudu aya Dominion

"Jeung Pupusna wajib kudu aya Dominion" nyaeta sajak ku Welsh pujangga Dylan Thomas. Nami sajak asalna tina Rum, anu mangrupa bagian tina Perjanjian Anyar. Kahiji diterbitkeun di 1933 dina masalah Méi tina majalah The New Inggris Weekly. Dina September 1936 anjeunna diterbitkeun sajak dina kumpulan Dua puluh Lima Sajak. Aktor George Clooney reciting bagian tina sajak dina pilem Solaris ti 2002. musisi Welsh sarta komposer John Cale pantun ieu pakakas musik dina 2016 salila konsér di Cardiff - Michael Sheen reciting eta.

13: utusan PBB ngeunaan Peace

PBB utusan ti Peace (Inggris PBB utusan ti Peace) mangrupakeun judul dileler ku PBB "individu beredar, taliti dipilih ti widang seni, musik, sastra jeung olahraga anu geus sapuk pikeun mantuan museurkeun perhatian dunya dina karya PBB".

14: Ave, Caesar!

Ave, Caesar! (Asli Inggris hujan es, Caesar!) Dupi hiji pilem komedi Inggris-Amérika nu sataun 2016, anu wrote nu dihasilkeun, sarta diarahkeun sheared Coenové.Ve Dadang, dibintanginya Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Yunus Hill, Scarlett Johansson , Frances McDormand, Tilda Swinton sarta Channing Tatum. pilem mangrupa carita fiksi anu janten jalma nyata, sarta yén Eddie Mannix, anu gawéna di industri pilem Hollywood di lima puluhan jeung cobaan pikeun ngabéréskeun hiji kaayaan dimana nu aktor utama ngiles salila syuting.

15: Sayaga (serial)

kamar darurat (er Inggris) mangrupa runtuyan televisi dramatis Amérika ti lingkungan médis, dijieun ku panulis, screenwriter sarta produser televisi Michael Crichton. Pikeun kahiji kalina dina layar televisi mucunghul 19. 1994 Séptémber on stasiun télévisi AS Néglasari. carita lumangsung lolobana departemén darurat fiksi Rumah Sakit di Cook County di Chicago. Runtuyan dihasilkeun Constant c Productions na Amblin Hiburan di kolaborasi jeung Warner naros Produksi televisi, Inc.

16: Ides Maret (disambiguasi)

Ides Maret na The Ides Maret tiasa: nu Ides Maret (Inggris Ides Maret) - KOMUNITAS dinten dina Kalénder Romawi pakait 15. březnuDen panghianatan (dina aslina Inggris The Ides Maret) - pilem The nu ieu diarahkeun ku George Clooney (2011) Ides Maret (buku) (dina aslina Inggris The Ides Maret) - novel ku panulis Amérika Thornton Wilder (1948) The Ides Maret ( grup) - Amérika grup musik "Ides Maret" - lagu musisi John Cale jeung Terry Riley dikaluarkeun dina album maranéhna Garéja of anthrax (1971) "The Ides Maret" - lagu tina band musik Inggris Beusi maiden dirilis dina Killers album nya (1981)

17: Gravitasi (pilem)

Graviti (dina gravitasi aslina Inggris) mangrupa pilem fiksi Amérika diarahkeun ku Alfonso Cuarón ti 2013. Peran utama salamet tina astronot shuttle dina ruksak dicoo ku Sandra Bullock na George Clooney.

18: Jerry Weintraub

Charles Jerome "Jerry" Weintraub (26 1937 September, Brooklyn, New York -.. 6 2015 Juli, Santa Barbara, California) éta hiji manajer budaya, konsér promoter, pilem jeung televisi produser Amérika. Anjeunna ogé pupuhu Serikat Artis.

19: Cheryl Cole

Cheryl Ann Fernandez-Versini (* 30. 1983 Juni Newcastle kana Tyne, Inggris, née Tweedy engké Cole) mangrupa penyanyi Inggris sarta anggota grup mojang Britania Girls kalawan tarik. Dilahirkeun salaku kaopat dina urutan lima duduluran (tilu nadya jeung adina a). Ieu salah sahiji panelists tina British X-Factor. Salaki kedah footballer Ashley Cole cerai di 2010. 7 nikah deui. Juli 2014 a Frenchman, Jean-Bernard Fernandez-Versiniho. hits pangbadagna dirina geus jadi Parasut, Ngalawan pikeun Cinta ieu, telepon abdi Ngaran, atawa sugan Jangji Ieu

20: Good wengi sarta alus tuah

Alus wengi sarta alus tuah (dina aslina alus Peuting, sarta alus Luck) nyaéta pilem Amérika hideung diarahkeun ku Clooney George urang ti 2005. Hal ieu dumasar kana kajadian nyata na situasi zaobývá dina tipi BPS dina 50. taun 20. Abad, waktu disebut. McCarthyism, nyaéta. dina hiji waktu kuat anti komunis, nu loba Amerika anu prosecuted pikeun leuwih atawa kurang jujur ​​tuduhan of kolaborasi jeung Uni Soviét jeung / atawa AS Partai Komunis. Husus, ngabejaan carita hiji program urusan ayeuna investigative Tempo Ieu Kiwari, sarta Birokrat anak, Edward Roscoe Murrow, Fred Friendly sarta Joseph Wershby. judulna pilem urang geus dipangaruhan ku kalimah, anu terus-terusan Edward R. Murrow di ahir acara - "Good Night, sarta Good Luck", Céko "Good wengi sarta alus tuah". Film ieu bieu salila genep Oscars, kaasup pikeun pilem pangalusna Oscar, tapi teu nampi moal salah, tapi ieu ngahormatan ku Film Institute Amérika salaku salah sahiji sapuluh film pangalusna taun, kitu ogé Stanley Kramer Award.

pilem 21: 2002

Pilem tina pilem 2002České Pikeun inpo lengkep, tempo daptar Czech film # 2002.ABCDTOPOL (diarahkeun ku Filip Remunda) Angel raray (diarahkeun ku Zdeněk Troška) Brak (diarahkeun ku Karel Spěváček) Fimfárum Jan Werich (diarahkeun ku Vlasta Pospíšilová na Aurel Klimt) Jan 69 (diarahkeun ku Stanislav Milota) panganten awewe jeung suku badag (diarahkeun ku Viktor Polesný) desa B (diarahkeun ku Filip Remunda) Taun tina Iblis (diarahkeun ku Petr Zelenka) Brats (diarahkeun ku Zdeněk Tyc) Trip (diarahkeun ku Alice Nellis) awéwé filmy8 luar (diarahkeun ku François Ozon) Adaptasi (diarahkeun ku Spike Jonze) The alatan Identity (diarahkeun ku Doug Liman) Asterix na Obelix: Misi Cleopatra (diarahkeun ku Alain Chabat) Balto 2: jalur The ajag urang (diarahkeun ku Phil Weinstein), naga Beureum (diréktur Brett Ratner) cara Long (pilem) (diréktur: Adam Shankman) maot Poé séjénna (diarahkeun ku Lee Tamahori) és Jaman (diarahkeun ku Chris ngaganjel na Carlos Saldanha) kasatimbangan (diarahkeun ku Kurt Wimmer) Femme Fatale (diarahkeun ku Brian De Palma) Frida (diarahkeun ku nagen Taymor) geng of New York (diarahkeun ku Martin Scorsese) Harry Potter jeung Kamar Rahasia (diarahkeun ku Chris Columbus) Hart urang Perang (diarahkeun ku Gregory Hoblit) Jam (diarahkeun ku Stephen Daldry) Pahlawan (Diréktur: Zhang Yimou), Chicago (diarahkeun ku Rob Marshall) nyekel kuring lamun anjeun bisa (diarahkeun ku Steven Spielberg) Interstate 60 (diarahkeun ku Bob Gale) K-19: The Widowmaker (diarahkeun ku Kathryn Bigelow) Cat wafer (diarahkeun Hirujoki Morita) Windtalkers (diarahkeun ku John Woo) The kalajengking Raja (diarahkeun ku Amrik Russell), Circle (diarahkeun ku Gore Verbinski) katurunan Minggu (diarahkeun ku Paul Greengrass) Lilja (diarahkeun ku Lukas Moodysson) Confessions of a Mind Cilaka (diarahkeun ku George Clooney) minoritas Laporan (diarahkeun ku Steven Spielberg) Ngobrol jeung kabogohna (diréktur Pedro Almodóvar) abdi Big gajih Yunani pernikahan (diarahkeun ku Joel Zwick) snapshots (diarahkeun ku Rudolf van den Berg) Manusa tanpa kaliwat (diarahkeun ku Aki Kaurismäki) Lalaki di 2 hideung (diarahkeun ku Barry Sonnenfeld) Naqoyqatsi (diarahkeun ku Godfrey Reggio) O Schmidt (diarahkeun ku Alexander Payne) THE Magdalena sadulur (diarahkeun ku Peter Mullan) Rabb teh tina Cingcin: The Dua Towers (diréktur Peter Jackson) pianis (diarahkeun ku Romawi Polanski) The Sweetest Thing (diarahkeun ku Roger Kumble) Python 2 (diréktur: Lee McConnell) Rabbit-Buktina pager (Diréktur: Phillip Noyce) Kelenci (diarahkeun ku Daud Lynch) nyicingan Jahat (diarahkeun ku Paul WS Anderson) Kita Hayu handap! (Diarahkeun ku Charles Batu III) Sekretaris (diarahkeun ku Steven Shainberg) lancah-Man (diarahkeun ku Sam Raimi)

22: Samudra urang Dalapan

Samudra urang Dalapan urang komedi Amérika upcoming. Diarahkeun ku Gary Ross. pilem mangrupa spin-off pilem Samudra urang belas dina kintunan hiji awéwé urang nu jadi marga Sandra Bullock. Ogé dibintanginya Cate Blanchett, Anne Hathaway, Héléna Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling na rapper Awkwafina. titimangsa premiere ieu diatur pikeun 8. June 2018.

23: musium lilin Madame Tussaud urang

musium lilin kawentar musium lilin Madame Tussaud urang dumasar di London jeung kantor di Amsterdam, Hong Kong, Las Vegas sarta New York sarta Wina. Eta diadegkeun ku Marie Tussaud, sculptor nyieun angka lilin.

24: Golden Globe Award pikeun Best Actor (Comedy / musik)

Golden Globe pikeun aktor pangalusna dina komedi atawa musik dileler rutin saprak 1951 Hollywood Pencét Association Luar (Ing. Hollywood Luar Pencét Association HFPA akronim) dina upacara Golden Globes.

25: Jocelyn Quivrin

Jocelyn Quivrin (14 1979 Pébruari, Dijon, Perancis -.. 15 2009 Nopember, Saint-Awan, Perancis) éta hiji herec.Dětství Perancis sarta studiumNarodil di Dijon, kana kulawarga dokter hébat. Anjeunna diulik pilem di Sakola Hector Berlioz di Vincennes lajeng lulus dina pilem jeung sastra di sakola di Nanterre. Pikeun sababaraha taun manéhna digawé di muterkeun sarta terus dihadiran kelas akting.

pilem 26: 1961

UdálostiArthur Gedang sarta Marilyn Monroe rozvedli.Odpůrci pilem carana ngawasan di AS geus ngalaman shock a nalika Mahkamah Agung maréntah yén hak kabébasan ekspresi teu contradict, upami aranjeunna dikintunkeun film cenzurnímu úřaduPrudce nyirorot Jumlah film censored, utamana kusabab sawala umum tina ngaréndéng kaliwat jadi on intenzitě.Wall Street Journal diterbitkeun daptar nagara kalawan produksi paling voluminous di 60. taun. sirah jstálo Jepang (400 pigura per taun) jeung India (360 pigura per taun). Tembok dituturkeun ku Turki, Yunani jeung Mesir ka India sakumaha ogé film dihasilkeun ampir éksklusif pikeun pasar domestik na. Di nagara pilem Palasik, AS, Italia sarta Perancis, ieu filmed ngeunaan sataun nembak 150.

27: Golden Globe Cecil B. DeMille Award

Golden Globe Cecil B. DeMille Award (Inggris Cecil B. DeMille Award) keur dileler dina upacara Golden Globes unggal taun Hollywood Pencét Association Luar (english The Hollywood Pencét Association Luar, singketan HFPA) pikeun prestasi hirupna di pilem. Manéhna dingaranan produser Amérika sarta diréktur Cecil B. DeMille (1881 - 1959), anu ogé jadi wadah munggaran.

28: Lean on Pete

Lean on Pete mangrupakeun drama pilem Britania taun 2017, nu dijieun ku sutradara Andrew Haigh. The skenario, nu ieu ditulis ku Willy Vlautina buku oge karya Haighovým. The karakter peran utama ngaranna Charley Thompson, dimaénkeun dina pilem Charlie Plummer. The kalungguhan lianna anu kenalkeun, contona, Chloe Sevigny, Travis Fimmel sarta Steve Buscemi.

29: Golden Globe Award pikeun Actor Best dina Peran ngarojong

Golden Globe Award pikeun Actor Best dina Peran ngarojong dileler pikeun kahiji kalina dina Januari 1944 Hollywood Pencét Association Luar (Ing. Hollywood Luar Pencét Association HFPA akronim) dina upacara Golden Globes.

30: Tilu baliho sapotong keur Ebbing

Tilu baliho ebbing rada tukangeun (dina aslina Inggris tilu baliho luar Ebbing, Missouri) mangrupa pilem komedi Amérika ti sataun 2017. Diarahkeun jeung skenario nyandak Martin McDonagh. Dina pilem nu maranéhna maénkeun peran utama Frances McDormand, Woody Harrelson, Anang Rockwell, John Hawkes sarta Peter Dinklage. Film ieu diayak di Festival Film Venice jeung Festival Film Internasional di Toronto, dimana manéhna meunangkeun hadiah panongton. Ka bioskop éta sacara resmi 10. November 2017. Ceko baris premiere 15. Pébruari 2018.

31: John Krasinski

John Burke Krasinski (* 20. 1979 Oktober, Newton, Massachusetts, AS) mangrupa aktor Amérika, diréktur jeung screenwriter. Anjeunna mucunghul misalna. Dina film Lisensi ka Wed, Ieu pajeulit, Away Urang Ke, saum sora na kana karakter Lancelot dina pilem Shrek nu Katilu, tapi popularitas greatest earned anjeunna peran Jim Halpert di kantor seri.

32: 82. Oscars taunan

Upacara 82. Academy Awards lumangsung 7. March 2010. pilem pangalusna janten film The Hurt Locker, anu meunangkeun total 6 statuettes emas. Paling nominasi éta film Locker na Avatar (9) The menyakiti.

33: Amrik Israels

Amrik Israels (* 10. 1936 Agustus) mangrupa jazz Amérika bassis ganda. Dilahirkeun di New York kana kulawarga musik. Kusabab 1959 éta hiji anggota sextet George Russell urang. Dina 1961 mun 1966 taun anjeunna geus dipigawé tur dirékam salaku anggota trio of pianis Bill Evans. Anjeunna engké gawé bareng jeung loba musisi séjén, kaasup, upamana, Rosemary Clooney, Herbie Hancock, Judy Collins na Patti Austin. Dina 1997 dirékam albeum dipirig ku orchestra tina Walanda Metropole Orkest.

34: Steven Soderbergh

Andrew Steven Soderbergh (* 14. 1963 Januari Atlanta, Georgia) mangrupa sutradara Amérika pilem, cinematographer, screenwriter, redaktur, produser, sarta (utamana di film na) oge saurang aktor occasional. Ieu 1,83 m jangkung.

35: 3 Rai

Rai 3 mangrupakeun program katilu televisi publik Italia Rai.CharakteristikaRai 3 dirancang utamana nungtut pemirsa sarta siaran utamana urusan ayeuna, omongan nempokeun, olahraga (alik jeung rai Olahraga), documentaries sajarah alam jeung film pikeun panongton nuntut. pilem Hollywood, serial TV atanapi realitas acara kontes iwal. program nu nyimpen hiji tekenan kuat dina acara pulitik di Italia sarta di dunya. saluran siaran bébas tina satelit Hot Manuk.

36: Golden Globe Award pikeun Actor Best (Drama)

Golden Globe pikeun aktor pangalusna dina drama panghargaan Hollywood Pencét Association Luar (Ing. Hollywood Luar Pencét Association HFPA akronim) dina upacara Golden Globes. Kategori aslina ieu ngaranna Actor Best tur dileler saprak 1943. Dina 1950 aturan geus robah sarta dijieun dua kategori - Actor Best di Drama sarta Actor Best dina komedi / musik.

37: Daptar Panyekel tina Order of Arts jeung Sastra

Hiji daptar lengkep ngeunaan Panyekel tina Order of Arts sarta Litératur Musik Perancis republikyČeští bearers of Commandeur des Arts et LettresVáclav Havel - playwright jeung urut presiden Cékoslowakia jeung Céko (2001) Officier des Arts et LettresBohumil Hrabal - spisovatelChevalier des Arts et LettresAdolf Lahir - pelukis Czech na grafikVáclav Boštík - Czech malířPetr Eben - komposer Czech na varhaníkAnna Fárová - Czech-Perancis seni sajarah na překladatelkaHana Hegerová - aktris Czech na šansoniérkaMagdalena Kulit - Czech opera pěvkyněRadoslav Kvapil - Czech klavíristaJiří Menzel - pilem Czech tur téater režisérJan Saudek - Czech fotografBořek Sipek - arsiték Czech na designérJan Vladislav - pujangga Czech na překladatelEva Zaoralová - bearers pilem publicistkaZahraniční Czech of Commandeur des Arts et LettresDirk Bogarde - aktor Inggris (1990) Bono - vokalis of Irlandia Skupi ny U2 (2013) David Bowie - penyanyi Inggris jeung penulis lagu (1999) Ray Bradbury - panulis Amérika (2007) Sean Connery - aktor Skotlandia (1987) Bob Dylan - penyanyi Amérika (1990) Clint Eastwood - aktor Amérika (1994) Audrey Hepburn - aktris Britania jeung duta ti UNICEF (1987) Jean-Marie Klinkenberg - ahli Belgian na semiotician (2010) Émir Kusturica - diréktur pilem Serbia (2007) Roger Moore - aktor Britania (2008) Joaquín Rodrigo - Spanyol komposer (1998) Ringo Starr - musisi Inggris anggota The Beatles (2013) Meryl Streep - aktris Amérika (2003) Donald Sutherland - aktor Kanada (2012) Bruce Willis - aktor Amérika (2013) Officier des Arts et LettresTim Burton - diréktur Amérika, screenwriter sarta panulis (2010) Elton John - Inggris singer, komposer jeung pianis (1993) Danielle Steel - panulis Amérika (2002) Chevalier des Arts et LettresGeorge Clooney - aktor Amérika (2007) Paulo Coelho o - panulis Brasil (1999) Patrick Demarchelier - fotografer (2007) Viera Ďuricová - Slovak pilem penerjemah (2015) Julia Kristeva - panulis Franco-Bulgaria (1987) Jude Undang - aktor Britania (2007) éster Martinčeková-Šimerová - pelukis Slovak na scenographer (2001) Sherrill Milnes - Amérika baritone (1996) Kylie Minogue - penyanyi Australia (2008) Peter Molyneux - desainer Britania kaulinan komputer (2007)

38: John Pizzarelli

John Pizzarelli (* 6. 1960 April) mangrupa jazz gitaris Amérika. Bapana, Bucky Pizzarelli oge a gitaris jazz sarta lanceukna ngora Martin Pizzarelli jazz bassis ganda-Na. Salila karirna, anu dimimitian dina eighties mimiti, anjeun masihan sababaraha belasan sahiji albeum sorangan, kitu ogé sababaraha rekaman kalayan bapana. Salila karirna anjeunna gawé bareng jeung musisi séjén, kaasup, upamana, George Shearing, Jessica Molaskey, Ray Brown, Buddy DeFranco, Rosemary Clooney atanapi James Mekarwangi. Dina 2012 ieu diterbitkeun otobiografi na dijudulan Dunya dina senar a: A musik Memoir.

39: Golden Globe Award pikeun Best skenario

Golden Globe Award pikeun Best skenario téh salah sahiji panghargaan Golden Globes taunan dileler di Hollywood Pencét Association Luar (Ing Hollywood Pencét Association. Luar, singketan HFPA). Panarima mimiti pangajén ieu George Seaton, anu kaala deui di 1948 keur skenario pikeun Babah pilem di New York.

40: Amal Clooney

Amal Clooney, maiden Alamuddin (* 3. 1978 Pébruari Beirut) mangrupakeun pangacara Britania, aktivis jeung panulis, asalna ti prakték hukum Libanonu.V specializing dina hukum internasional, hukum pidana, HAM jeung extradition. Digambarkeun antara séjén pangadeg Wikileaks Julian Assange atawa urut Perdana Mentri Ukraina Yulia Tymoshenko.

41: Jan Kanyza

Jan Kanyza (* 25. 1947 Oktober Lipník) nyaéta pilem jeung televisi Czech herec.Život Dina 1966 lulus ti sakola grammar Hejčín, dina 1970 manéhna jadi sarjana ti Iraha Akademi Seni Pintonan. Anjeunna diulik dina hidayah ti Professor Milos Nedbala.Mimo lakonan ieu dedicated ka lukisan, nu markisa hébat Na. lukisan na exhibited di AS, Jerman, Perancis jeung Swédia. Anjeunna panulis sarta Illustrator tina sababaraha buku pikeun barudak. Teu jadi loba dipikawanoh yen hobi sejenna nyaeta fotografi, nu nyokot salaku hiji aktivitas kreatif tambahan.

42: Confessions of a Mind Cilaka

Confessions of a Mind Cilaka (Inggris Confessions of a Mind Cilaka) mangrupakeun nenjo drama biographical of ko-produksi Amérika-British-Jerman di 2002. Skenario diideuan ku buku ditulis ku perdana directorial Charlie Kaufman urang, sarta eta ngarékam George Clooney.

43: 2 Samudra urang belas

Samudra urang Sabelas 2 (aslina Samudra Amérika urang belas) mangrupa pilem kajahatan Amérika ti sataun 2004. Diarahkeun ku Steven Soderbergh. Film ieu dicoo ku George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Bernie Mac jeung Elliott Gould.

44: 3 Samudra urang belas

Samudra urang Sabelas 3 (Amérika aslina: Samudra urang Tilu belas) mangrupa pilem komedi Amérika ti sataun 2007. Diarahkeun ku Steven Soderbergh. Film ieu dicoo ku George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Bernie Mac jeung Elliott Gould. Ieu téh mangrupa sequel kadua ka pilem Samudra urang Sabelas.

45: The Hollywood reporter

The Hollywood reporter mangrupa majalah Amérika dumasar di Los Angeles. Eta diadegkeun dina bulan Séptember 1930 pengusaha William Wilkerson. Saatosna di 1962 peran penerbit nyandak pamajikanana Tichi Wilkerson Kassel. Yen eta dijual di taun 1988 BPI. Fokus utama majalah nyaeta wewengkon industri pilem sarta hiburan, tapi ogé ngurus jejer lianna kayaning busana, teknologi jeung kawijakan. Dina panutup tina gambar tina personalities béda; ieu kaasup, upamana, George Clooney, Leonardo DiCaprio jeung Angelina Jolie.

46: hebat Mr. Fox

Hebat Mr. Fox (nu aslina Inggris hebat Mr. Fox) mangrupa pilem animasi Amérika tina 2009 sataun. Diarahkeun ku Wes Anderson. Film ieu dicoo ku George Clooney, Meryl Streep, Jason Schwartzman, Bill Murray jeung Willem Dafoe.

47: 69. panghargaan Golden Globes taunan

  1. Golden Globes panghargaan taunan anu diayakeun 15. 2012 Januari di Beverly Hilton di Beverly Hills, Los Angeles. Gala malem ieu moderated ku ngalawak Britania katilu jeung aktor Ricky Gervais. The Hollywood Luar Pencét Association ngumumkeun nominasi 15. Désémber 2011.

48: Rawing jeung Robin

Rawing jeung Robin (nu Basa Inggris aslina Rawing & Robin) mangrupa pilem aksi Amérika ti sataun 1997, anu dijieun ku carita komik Joel Schumacher Rawing. The karakter judul ieu dicoo ku George Clooney, anu diganti ku Val Kilmer sarta Michael Keaton, anu maénkeun Rawing dina film fitur saméméhna. Dina AS bioskop film, ku anggaran 125 juta dollar, tinangtu 20. June 1997 nu grossed sakuliah dunya dollar 238 207 122. Ieu pigura kaopat jeung panungtungan sahiji pilem séri batmanovské 80. sarta 90. taun 20. abad.

49 Michael Clayton

Michael Clayton mangrupa pilem dramatis Amérika ti sutradara Tony Gilroy 2007 dibintanginya George Clooney, Tom Wilkinson, Tilda Swinton sarta Sydney Pollack. film nuturkeun pangacara sidang Michael Clayton kolegovým Cope ku runtuhna dadakan mental, korupsi jeung sakongkolan rasiah ngeunaan klien badag nya teguh hukum, parusahaan nu geus Filed hiji aksi kelas kusabab dampak agrochemicals racun.


Tanda kana akun Anjeun

×
Poho wincikan anjeun?
×

Pindah up

ngabagikeun
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!