Stuart Gregory "Nagreg" Lake(10 1947 Nopémber Poole, Inggris -.. 7 2016 London dina bulan Désémber) éta musisi Britania, singer, produser jeung penulis lagu, wangunna anggota Raja Layung jeung Emerson, Lake & Palmer.

biografi

60. panas: The Dewata jeung Prabu Layung

Nagreg Lake éta kabetot dina musik ti hiji umur dini. The hit pangbadagna ti band Emerson, Lake & Palmer "Lucky Man," ditulis bari anjeunna di sakola. Dina 1968 éta hiji anggota Tasik, nu katelah The Dewata. Dina grup ieu éta sababaraha anggota engké tina Uriah Heep. Lake ditinggalkeun grup di 1968 panas saméméh maranéhna ngarilis album perdana maranéhanana.

Lake indit ka Robert Fripp, hiji sobat heubeul ti sakola, ngadegkeun grup Raja Layung. Kusabab Fripp na Danau éta asalna dua guitarists, Lake mimiti maénkeun bass.

Dina album munggaran Raja LayungDi Pangadilan teh Layung RajaLake dibéntangan salaku komposer sarta penyanyi. album asalna dihasilkeun ku produser Tony Clarke, anu éta lajeng produser pikeun The Moody Blues. Sanggeus sababaraha poé kahiji, Clarke ditinggalkeun sabab anjeunna teu bisa ngarti naon eta téh rék nyieun grup. Lake dianggap peran produser, najan album kadaptar salaku produsen sakabéh grup.

Raja Layung nuluykeun tur Amérika Kalér jeung The nice, keur saha ieu "pamitan" wisata. Dina April 1970, sanggeus wisata ieu Lake ditinggalkeun Raja Layung tur bareng jeung keyboardis Keith Emerson The nice jeung drummer Carl Palmer tina atom hayam jalu ngadegkeun trio Emerson, Lake & Palmer. Sanajan miang resmi ti Raja Layung, Lake sapuk yén bakal nulungan aranjeunna ngalengkepan album kadua maranéhanana Raja LayungDina Wake of Poseidon.

70. panas: Emerson, Lake & Palmer

ELP tadi di tujuh prestasi rongkah (dijual leuwih 30 juta albeum), sarta geus dijieun kontribusi signifikan pikeun ngembangkeun batu kutang. Lake ELP nyumbang ka repertoire loba lagu, tapi nu paling kasohor nya jiwa-katala band gitar "C'est la vie" (Jalan Jilid I) "Leungit ... Anjeun Hurungkeun Me Dina" (Otak Salad Bedah) Jeung "The Sage" ( "Gambar di hiji Pameran"). Lake ogé jadi populér sanggeus sékrési single "Kuring Believe di Rama Christmas" dina 1975, nu ieu engké ditambahkeun kana album ELP Karya Jilid II.

Dina 1973 Lake diadegkeun labél Manticore sarta nandatanganan kontrak kalayan sababaraha seniman pisan Sarbini salaku éta mutates Italia Premiata Forneria Marconi jeung Banco del Soccorso jeung penulis lagu Raja Layung jeung Emerson, Lake & Palmer Peter Sinfield.

80. panas: Asia jeung karir solo

Sanggeus abolition of ELP, Lake di 1983 toured Asia jeung grup salaku gaganti samentara for jajang Wetton sarta ngarilis dua album soloNagreg Lake(1981) jeungmanuver(1983), duanana mibanda partisipasi urut Ipis Lizzy gitaris Gary Moore. Dina 1986 sapanjang kalawan Emerson na cozy Powell ngarilis albumEmerson, Lake na PowellIeu nurun ELP reuni kalawan Powell ngaganti Palmer, anu lajeng diputer drum jeung grup Asia.

90. panas: Deui Emerson, Lake & Palmer

Emerson, Lake & Palmer patepung deui 1990 mimiti salaku repertoire batu kutang fetched utamana konser usum panas jeung dileupaskeun dua album studio. Dina 1998 prevailed diantara anggota ELP haté goréng jeung Dano ditinggalkeun grup.

2000: kreasi kontémporér na Nagreg Lake Band

Keith Emerson di memoar na "Pictures of hiji Exhibitionist" (Tokoh flasher) tina 2004 administering gambar unflattering Nagreg varnish. Anjeunna direspon mun ku nyebutkeun yen anjeunna pernah bakal nyarita kalawan ELP. Saprak harita, adegan musik éta teu pira ningali, utamana lamun iinditan di 2001 kalawan Ringo Starr salaku anggota Sadaya-Starr Band. Dina ahir 2003 anjeunna dicoo bass dina lagu "Real Good pilari Boy" band The Saha.

22. Oktober 2005 Lake mimiti tur konsér jeung merk anyar band na "Nagreg Lake Band", nu geus narima eupan balik positif. Dina grup maénkeun Daud Arch on kibor, Florian Opahle on gitar, Trevor Barry bass, jeung Brett Morgan on drum. Warner naros / Gambar klasik dileupaskeun mimiti 2006 ganda album on nu Nagreg Lake éta dina formulir pinuh, nya éta sora deeper na louder ti kantos sateuacan. Grup Nagreg Lake Band kedah hadir dina wisata dina bulan Séptember 2006 tapi ieu ditarik di menit panungtungan alatan "manajemen isu".

Nagreg Lake 21. Désémber 2006 dibere lagu "Karn Jahat 9" bareng jeung Trans Siberian orchestra di Nassau Coliseum di Uniondale, New York.

tilar dunya

Anjeunna maot di London dina 7. Désémber 2016 69 taun umur sanggeus perang kalayan kanker.

discography solo

Alba
  • 1981Nagreg Lake
  • 1983manuver
  • 1995Raja kueh garing Kembang Sajam presents Nagreg Lake Dina Kedawung
  • 1997The Nagreg Lake Retrospective: Ti mimiti
  • 1998Ti The Underground: The resmi Bootleg
  • 2000Live
  • 2002serangan nuklir
  • 2007Nagreg Lake(Kompilasi)
single
  • 1981Cinta Anjeun teuing
  • 1981Let Me Cinta Anjeun Sateuacan Anjeun Buka
  • 1981Pikeun Jalma nu wani
  • 1981Ieu hurts
  • 1983A Woman Kawas Anjeun

Nagreg Lake

1: Nagreg Lake (album)

2: Emerson, Lake & Palmer

3: Emerson, Lake & Palmer (album)

4: TARKUS

5: The Best of Emerson, Lake & Palmer

6: Epitaph (album, Raja Layung)

7: Di Wake of Poseidon

8: Parks Dean

9: 1 Karya Jilid

10: The Dewata

11: Peter Giles

12: Nagreg Norman

13: A supergroup

14: Di Pangadilan tina Layung Raja

15: The 21st Abad Guide to Raja Layung - Jilid Hiji - 1969-1974

16: Ngaran abdi Dupi Earl

17 Peter Sinfield

18: cozy Powell

19 Robert Fripp

20: Asia (band)

21: Raja Layung

22: Peterborough (Ontario)

23: Misha Mengelberg

24: Kenny Davern

25: Crazy urut kabogoh

26 Martin P4M Mercator

27: jadwal hoki Répréséntasi MS 2011

28: MIT Daedalus

29: Daptar bassists

30: Crazy Kuda

31: Balik Ngalawan Tembok

32: 10. Nopember

33: 1970 dina musik

34: Hershey ngasuh

35: Jackass

36: Tom waits

37 Amerika di Summer Olimpiade 1984

38: helix (grup musik)

39: Dunya Rowing Championships 1997

40 És hoki lalaki Winter Olimpiade 2014

41: Connecticut Buka

42: The Niagara Perjanjian of Love

43: Alice Cooper

44: Uriah Heep

45: Cover Dina

46: jadwal hoki Répréséntasi MS 2015

47: Lochlyn Munro

48: 1942

49: The kasinugrahan (Mormonism)

Nagreg Lake

Stuart Gregory "Nagreg" Danau (. 10 1947 Nopémber Poole, Inggris -. 7 2016 London dina bulan Désémber) éta musisi Britania, singer, produser jeung penulis lagu, wangunna anggota Raja Layung jeung Emerson, Lake & Palmer.

1: Nagreg Lake (album)

album perdana studio timer judulna Nagreg Lake urang Nagreg Tasik. album dirilis dina bulan Oktober 1981 kalawan labél Chrysalis Records sarta produser na Nagreg éta nyalira Lake.Seznam skladebObsazení Nagreg Lake - gitar, zpěvGary Moore - kytaraSteve Lukather - kytaraDean Parks - kytaraW. G. Walden - kytaraGreg Mathieson - klávesyBill Cuomo - klávesyTommy Eyre - klávesyMichael Giles - bicíJeff Porcaro - bicíJode Leigh - bicíTed McKenna - bicíTristian Margetts - baskytaraDavid Hungate - baskytaraWillie Cochrane - pipeDavid Milner - pipeClarence Clemons - saxophone

2: Emerson, Lake & Palmer

Emerson, Lake & Palmer (ELP pikeun pondok) éta hiji supergroup batu Inggris. Dina 70. panungtungan abad éta pohara populér, 40 juta albeum dijual sarta ngayakeun konser gede pisan. grup nu diwangun ti anggota Keith Emerson (kibor), Nagreg Lake (gitar, bass, vokal) jeung Carl Palmer (drum, perkusi). trio batu ieu diadegkeun dina 1970, dina karyana ngambil alih sababaraha karya musik klasik Éropa bisa digolongkeun kana wawakil kutang na symphonic batu.

3: Emerson, Lake & Palmer (album)

Emerson, Lake & Palmer urang album perdana studio timer judulna ku band Britania Emerson, Lake & Palmer. rekaman na lumangsung salila sataun 1970 studio London AdVision Studios pikeun ngahasilkeun Nagreg Tasik. Di Inggris, album dirilis dina 1970 Oktober; di AS dina Januari 1971. Dina 2012 album dirilis dina ulang edisi.

4: TARKUS

TARKUS mangrupa album studio kadua ku band batu kutang Britania Emerson, Lake & Palmer. rekaman na lumangsung dina Januari 1971 studio AdVision Studios di London. Produser éta Nagreg Lake na album dirilis dina 1971 Juni kalawan Island Records.

5: The Best of Emerson, Lake & Palmer

The Best of Emerson, Lake & Palmer (1994) nyaéta album kompilasi group batu Emerson, Lake & Palmer.Seznam lagu "Ti nu Awal" (4: 13) "Yerusalem" (William Blake, C. Hubert H. Parry) (2 : 44) "Leungit ... Anjeun Hurungkeun Me dina" (2: 53) "Fanfare keur Man umum" (Harun Copland) (solo Vérsi 2: 57) "péso Tepi" (5: 05) "TARKUS" (20: 35) "bitu" (2: 43) "Stones di Taun" (3: 44) "Iconoclast" (1: 15) "Massa" (3: 11) "Manticore" (1: 52) "medan perang" (3: 51) "Aquatarkus" (3: 59) "Karn Jahat 9 1 Bagian 2st gambaran" (4: 43) "C'est La Vie" (4: 16) "Hoedown" (Harun Copland) (3: 43) "trilogy "(8: 53)" Honky tonk Train Blues "(3: 09)" Hideung Moon "(tunggal Vérsi, 4: 46)" Lucky Man "(4: 37)" kuring Believe di Rama Christmas "(Nagreg Lake) ( aslina Vérsi solo 3: 30) "Peter Gunn" (bo nus lagu)

6: Epitaph (album, Raja Layung)

Epitaph kotak konsér set nyaéta band batu Britania Raja Layung. Kaulinan ieu dipedalkeun dina 1997 (tingali 1997 dina musik) jeung eta aya dina konsér jeung radio rekaman tina loba periode awal di band urang tina 1969.

7: Di Wake of Poseidon

Dina Wake of Poseidon teh album kadua ku band batu Britania Raja Layung. Dileupaskeun dina 1970 taun (tingali 1970 dina musik) jeung di Inggris jualan bagan albeum anu disimpen dina 4. situs, nu pangalusna hasilna cadar Raja Layung.

8: Parks Dean

Dean Parks (* 1947) mangrupa gitaris Amérika, salaki musisi ti Parks Carol. Dilahirkeun di Fort Worth, Texas, sarta di 1970 dipindahkeun ka Los Angeles. Salila karirna anjeunna dicoo pikeun sababaraha ratusan rekaman sarta gawé bareng jeung loba musisi kaasup Leonard Cohen, contona, Stevie Wonder, Marvin Gaye, Lizz Wright, Nagreg Tasik, Billy Joel, David Cassidy jeung Seni Garfunkel. Manéhna digawé utamana salaku musisi studio, tapi ogé maénkeun dina konser, upamana dina grup 1977 Roti. Dina taun 2005 mun 2011 dipirig salila konser duo Daud Crosby jeung Graham Nash.

9: 1 Karya Jilid

Jalan Jilid 1 mangrupa album studio kalima ku Basa Inggris group batu kutang Emerson, Lake & Palmer, dirilis dina 1977. Ieu album ganda (LP 2, 2 engké dina CD) jeung dibagi kana opat bagian utama.

10: The Dewata

Dewata éta hiji band Inggris diadegkeun dina 1965, cikal bakal tina Uriah Heep leuwih kawentar. Sajarah skupinyMick Mekarwangi (engké John Mayall & nu Bluesbreakers), Brian Glascock (engké nu Gees Bee sarta The Motels) jeung John Glascock (engké toe Fat na Jethro Tull), éta sakelas di hiji sakola di Hatfield sarta dicoo sacara babarengan dina band anu disebut The Juniors (ogé nu strangers), anu diadegkeun dina taun 1962. teammates maranéhanana kungsi Malcolm Collins na Alan Shacklock. Di Columbia dirékam na munggaran single "Aya hiji geulis mojang / Pocket Ukuran" (Columbia DB7339), nu sumping kaluar di 1964.

11: Peter Giles

Peter Giles (* 17. 1944 Juni Havant, Hampshire) mangrupakeun bassis Britania jeung zpěvák.V sataun 1967 diadegkeun babarengan jeung lanceukna, drummer Michael, sarta gitaris grup Robert Fripp Giles, Giles na Fripp. Sanajan manehna teu ngahontal laér ayaan, tapi dirilis sababaraha single sarta hiji album. Dina usum gugur 1968 Peter Giles diganti ku Nagreg Tasik, anu ngawangun grup Raja Layung. Sabalikna, mimiti 1970 ditinggalkeun Lake Giles salaku pamuter bass aub dina album kadua band dijudulan Dina Wake of Poseidon.

12: Nagreg Norman

Gregory John Norman AM (* 10. 1955 Pébruari, Gunung Isa, Queensland) mangrupa pamaen golep Australia. Dina 80. sarta 90. taun 20. dunya abad ka-minggu total 331 jedničkou.Golfu anjeunna dimimitian di 15 taun na opat warsih saterusna manéhna dapatkan dina sirkuit profésional. Dina 1976 manéhna meunangkeun turnamén munggaran (West Lakes klasik di Adelaide) jeung pas mimiti ngeceskeun sorangan dina sirkuit PGA.

13: A supergroup

istilah nujul kana supergroup utamana dina grup musik rock nu diwangun ku instrumentalists dipikawanoh sarta penyanyi. Supergroup anu dibentuk laun, salila parobahan tanaga lumangsung nya éta kabentuk sacara alami di grup (kayaning Sumuhun, Raja Layung) atanapi anu dijieun ti scratch ti musisi dipikawanoh (kayaning Emerson, Lake & Palmer, Led Zeppelin, Cream). Sababaraha supergroup lumangsung dasawarsa, tapi kahirupan kalobaannana éta pondok tur disintegration mindeng dibarengan ku konflik antara individu kacida badag.

14: Di Pangadilan tina Layung Raja

Di Pangadilan teh Layung Raja, subtitled hiji observasi ku album perdana Raja Layung urang ku band batu kutang Britania Raja Layung ti 1969. album ngahontal Inggris grafik 5. tempat. Di AS, narima rékaman emas ku RIAA tur dianggap salah sahiji milestones musik batu kutang.

15: The 21st Abad Guide to Raja Layung - Jilid Hiji - 1969-1974

The 21st Abad Guide to Raja Layung - Jilid Hiji - 1969-1974 kotak Pilihan, nyetel band batu Britania Raja Layung. Anjeunna dirilis dina bulan Oktober 2004 (tingali 2004 dina musik) .This čtyřdiskový kotak set teh bagian mimiti a cross-bagian lengkep Raja Layung, nu disusun pamingpin na wungkul anggota permanén, gitaris Robert Fripp. The 21st Abad Guide to Raja Layung - Jilid Hiji - 1969-1974, sakumaha ngaranna nunjukkeun, ngurus kreasi band saprak 1969 sateuacan eta dina bulan Séptember 1974 Fripp bubar. Box set ngawengku dua Cakram rekaman studio na dua Cakram rekaman nu konser, nu kungsi saméméhna geus lolobana dikaluarkeun.

16: Ngaran abdi Dupi Earl

Ngaran kuring Dupi Earl (nu Basa Inggris aslina: Ngaran kuring nyaéta Earl) mangrupa runtuyan komedi Amérika, nu nyiptakeun produser Amérika Nagreg Garcia di kolaborasi jeung 20th Abad Fox. séri ieu disiarkeun ti 20. September 2005 mun 14. Mungkin 2009 on Néglasari. Dina Ceko acara ieu siaran Prima Cool.

17 Peter Sinfield

Peter John Sinfield (* 27. 1943 Désémber Fulham, London) nyaeta artis Inggris, pujangga jeung musisi, dipikawanoh salaku panulis sarta anggota band batu Raja Layung, nu ko-pangadeg.

18: cozy Powell

Colin Flooks, katelah cozy Powell (29 1947 Désémber Cirencester, Inggris -.. 5 1998 April) éta hiji batu bubeník.Svou karir musik British dimimitian dina grup The Sorcerers di 1965. Dina 1971 anjeunna ngagabung ka Jeff Beck Grup kalayan saha anjeunna dirékam dua albeum, teras diputer solo sarta grup diadegkeun Bedlam. Dina 1973 Tari tunggal solo na jeung Iblis rengking katilu di Inggris bagan hits. Taun di handap, cozy kawentar nalika maén langsung dina televisi jeung naek catetan a salaku drummer maén panggancangna. Anjeunna dibéntangan dina program televisi BBC pikeun barudak disebut Rékam Breakers.

19 Robert Fripp

Robert Fripp (* 16. 1946 Méi Wimborne Minster, Dorset) mangrupakeun gitaris Britania, produser sarta komposer, katelah hijina anggota permanén sahiji band batu kutang Raja Layung. karyana Manjang opat puluhan geus Isro ngaliwatan sababaraha gaya musik. Fripp disimpen dina 42. nempatkeun dina polling tina majalah Rolling Stone "100 guitarists greatest sadaya waktos."

20: Asia (band)

Asia mangrupakeun supergroup batu kutang, dibentuk ku urut anggota grup tina Sumuhun, Raja Layung, Emerson, Lake & Palmer, Tahan The tangga, Uriah Heep, UK, jeung The Buggles di 1981.

21: Raja Layung

Raja Layung nyaéta grup batu Britania diadegkeun dina 1968 gitaris Robert Fripp jeung drummer Michael Giles. Normalna, éta téh kaasup diantara grup wangunna batu kutang dina karya dirina mixes nu pangaruh rupa-rupa gaya musik kayaning jazz, musik klasik jeung eksperimen, batu psychedelic, heavy metal, gelombang anyar, teuas batu, gamelan, rahayat, electronica jeung kendang sarta bass. Asalna grup Britania ngawengku 1981 campuran musisi ti Britania Raya jeung Amérika Sarikat.

22: Peterborough (Ontario)

Peterborough mangrupakeun kota di propinsi Kanada of Ontario. Eta perenahna 125 kilométer kalér-wétaneun Toronto. Dina Peterborough nyaeta Museum kanu Kanada, hijina musium dedicated canoes di Amérika Kalér. Dina Ontario, kotana nu katelah basa awal ka danau aréa rekreasi Kawarthas Lakes. Peterborough dingaranan Peter Robinson, pulitikus Kanada, salah sahiji panitia tina imigrasi kana wewengkon.

23: Misha Mengelberg

Misha Mengelberg (. 5 1935 Juni Kiev -. 3 2017 Maret Amsterdam) nyaéta saurang jazz pianis Walanda. Dilahirkeun di Kiev, putra hiji konduktor Walanda Karel Mengelberg na di thirties telat jeung kulawargana netep di Walanda. Anjeunna ngamimitian maén piano di umur lima tur 1958 mun 1964 taun anjeunna neuleuman di Conservatoire di Den Haag. Mimiti kacatet dina 1964 sataun kalayan Amérika Eric Dolphym. Salila karirna anjeunna gawé bareng jeung loba musisi séjén, kaasup, upamana, Steve Lacy, Peter Brötzmann, Louis Andriessen, Pino Minafra na Roswell Rudd. Ogé ngarilis sababaraha album sorangan. Dina 2005 conto Senne Sing saha Song (Tzadik Records), dimana maranéhna maén bassis Nagreg Cohen jeung drummer Ben Perowsky.

24: Kenny Davern

Kenny Davern (. Ngaran kalahiran John Kenneth Davern;. 7 1935 Januari Huntington, New York, AS - 12 2006 Désémber Sandia Park, New Mexico, AS) éta hiji clarinetist Amérika. Pro karir jazz clarinetist mutuskeun sabot mimiti nempo Pee Wee Russell; clarinet mimiti maén dina yuswa sabelas. 1954 sataun anjeunna ngagabung grup Jack Teagarden na di 1958 ngarilis album kahiji dina ngaranna sorangan disebut Dina Gloryland. Salila karirna anjeunna gawé bareng jeung musisi séjén, kaasup Ken Peplowski, Steve Lacy, Nagreg Cohen sarta Paul Motian. Anjeunna maot di serangan jantung nya tujuh puluh taun.

25: Crazy urut kabogoh

Gélo urut kabogoh mangrupa romantis seri televisi komedi musik Amérika disiarkeun ku stasiun The CW. Nu nulis ti séri anu Rachel Bloom na Aline Bosh McKenna. Premiere geus dikirimkeun ti 12. Oktober 2015. Saprak waktu éta jumlahna aya hiji runtuyan kalawan bagéan 18 di musim televisi 2016 / 2017 bakal disiarkeun baris kadua. 8. January stasiun 2017 dikonfirmasi shooting tina runtuyan katilu, nu premiered on 13. Oktober 2017.

26 Martin P4M Mercator

Martin P4M Mercator éta hiji pesawat patroli maritim diwangun ku Glenn L. Martin Company. Mercator éta calon gagal dina kompetisi ngumumkeun ku Angkatan Laut AS (AS Angkatan Laut) pikeun patroli maritim, lila-rentang ngebom. kontes teh pamustunganana dimeunangkeun ku Lockheed Néptunus P2V. Mercator geus ngalaman jasa kawates kayaning pesawat pangintipan éléktronik, lila-rentang. Tret greatest nya éta yén anjeunna disetir ku kombinasi piston jeung jet mesin.

27: jadwal hoki Répréséntasi MS 2011

És hoki Championships Dunya 2011 16 ngahadiran týmu.Soupiska Amérika týmuTrenéři témbal Gordon nasional, Phil Housley, Nagreg CroninSoupiska Belarusian týmuTrenéři Eduard Zankovec, Vladimir Tsyplakov, Aleksandr AndlexejevSoupiska Czech týmuTrenéři Alois Hadamczik, Josef PalečekSoupiska Denmark týmuTrenéři Per Bäckman, Tomas JonssonSoupiska Finlandia Jukka týmuTrenéři Jalonen, Petri Matikainen, Pasi NurminenSoupiska Perancis týmuTrenéři Dave Henderson, Pierre Pousse, Lionel CharrierSoupiska Kanada týmuTrenéři Ken Hitchcock, témbal Arniel, Peter DeBoerSoupiska Lativia týmuTrenéři Oleg Znarok, Leonids Beresnevs, Harijs VītoliņšSoupiska Jerman týmuTrenéři Uwe Krupp, Ernst Höfner, Harold KreisSoupiska Norwegia týmuTrenéři Roy Johansen, Knut Jørgen Stubdal, Per-Erik AlcénSoupiska Austria týmuTrenéři Bil Gilligan, Manny Viveiros, Kurt HarandSoupiska týmuTrenéři Rusia Vyacheslav Bykov, Ig atanapi ZacharkinSoupiska Slovak týmuTrenéři Glen Hanlon, Frantisek Hossa, Ĺubomír PokovičSoupiska Slovenia týmuTrenéři Matjaž Kopitar, Nik ŽupaničSoupiska Swedia týmuTrenéři tara Marts, Roger Rönnberg, tim Stefan LadheSoupiska Swiss

28: MIT Daedalus

MIT Daedalus 88 éta pesawat manusa-Powered diwangun di MIT (MIT, Cambridge, AS), nu 23. April 1988 115,11 flew jarak kilométer per jam na 3 54 menit.

29: Daptar bassists

pamaén Czech bass AZ Douda Milan (Jan Sezelim, Mattocks, Cuttings, sora leuweung, CA-NA Band, Dr. Jane) Tandaan Bero (Low Surga, ex Krucipüsk) Bronislav "Bruno" Kovarik (Krabathor) Zbynek Rýpar (Liveevil) Karel Ferda ( Traktor) Karel Maly (Acoustix) Tandaan Ibrahim (SK) - (Fleret) Vladimir Adamský - (Santa) Jakub Antl - NightworkMilan Hanak - (Titanic) Gusta - ProhibiceRobert Balzar -. (misalna Afrika Kidul, D. Bárta & Illustratosphere Hana Hegerová) Oto Bezloja (Matadors) Milan Broum (Olimpiade) Filip BenešovskýOndřej Bohemia - KvětyVilém Čok - (New Rose, Iraha Pilihan) George "Martha" Dvorak - (Našrot) Kohout - Zdrawej důchodLuboš Vršanský (Elementa, Ahard) Pavel Fort -. (misalna Flamengo ) Pavel Galler - (Dreadrot) Jan HaisJan Hromas - (Kučerovci, baheulana ogé Greenhorns) Arék "Mara" Kohout - (Sandra jeung Vembloudi nya) (lauk paus) Mateus Havlicek - (Kamar Worcester, Visi Final, Fastfood, JamiroquaiCZ, Michal Foret , multiplayer) M Ato Ivan (SK) - (Michal Pavlicek, BSP, Chameleon, Krucipüsk, GABA Al Dhábba), Fredrik Janáček - Jakub Janků (-123 mnt, Sun orchestra.) - (ex. Tésaurus, Wolfarian) Honza KrausMichael Indah - Laco DécziZdeněk Kub - (Arakain) Vladimir karét KulhánekMartin Lampu - Lucie BíláPavel Chrastina OlympicVláďa Caisek - munding BillJiří Meisner - (jukut kadua, Kamelot) Mardoša - (Tata Bojs) Petr Novotny - (Zalman & spol. , Cohiba) Vojtěch Novak - Koudelníkův synVladimír PadrůněkPeter Pavlik - (Mang Mang Band) Petr Rotschein - (Kamelot) Milan lambar - NedvědiFrantišek RabaPavel Jakub RybaRichard Scheufler - (Sheuflers, Iraha Pilihan II, Raja Ukuran) Milan Špalek - (mantel) Martin ŠtecSvatopluk ŠvábJiří Vesely - (. misalna Big huluna Ebony Dadang) Otto Kokštein - (Madness misalna.) Karel ŠípPepa Šiko - (Doga) Michal Šerák - (perjangjian knowledge, 2Wings, Daryl Héjo) Franz Franz Fiedler- (DTR) Jindra Vobořil - (misalna . Cicing Up, Kuman, Gen, Kongrés, 39 Special) Miroslav Vitous - (Cuaca Laporan) Kůstka Josef - (Blue Pangaruh) Jiri Kucera DrnecVojta (trampoline Réunion Band) George "Old Man" Sindelar - (Catapult) Petr Kuliš Kujal - (Streetmachine) Kembelín Prokeš - (Lucky Nero) Martin "Donald" Donat - (Booters) Michal Voldřich - (pipa) Pavel "Chozo" Jurda - (Bluesberry) PBCH. - (Lucie, Wanastowi Vjecy)

30: Crazy Kuda

Gélo Kuda mangrupa band batu Amérika, dipikawanoh pikeun kolaborasi-Na jeung Neil Young. Kusabab 1969 dugi kiwari Crazy Kuda jeung Ngora 11 studio sarta dirékam sababaraha papan hirup. Albeum nu dikaluarkeun sakumaha Neil Young na Crazy Kuda. Gélo Kuda sorangan, antara taun 1971 - 2009, dileupaskeun genep albeum studio.

31: Balik Ngalawan Tembok

Deui Ngalawan Tembok nyaéta album studio Billy Sherwood, diterbitkeun dina 2005. Album Sherwood gawé bareng jeung loba musisi ti loba pita batu kutang penting. Dina album téh lagu tina album The Wall ku Xuping Floyd. Dina 2006 ngarilis album sejen dimana lagu tina album The Dark Sisi Bulan (ogé ti band Xuping Floyd) jeung disebut Balik deui ka sisi poék bulan.

32: 10. Nopember

  1. November teh 314. dinten taun dina kalénder Gregorian (315. dinten dina taun kabisat). Nepi ka tungtun taun taun tetep 51 poé. Libur sohor Evžen.UdálostiČeské země1620 - Dua poé sanggeus Patempuran Bodas Gunung di Iraha capitulated pasukan ti Ferdinand II. Štýrského.1664 - Ngadeg Diocese královéhradecká.1989 - Nalika hiji kacilakaan kareta api di deukeut Anyar Kopisty ditelasan 6 jalma 58 na aya zraněno.Svět1444 - Crusader drive Raja Vladislav III. Varnenčika anu dielehkeun di Battle of voblast Kapuloan Turks dipingpin ku Murad II. sarta Vladislav ieu zabit.1494 - dikaluarkeun dina buku ajar utama mimitina akun Summa de Arithmetica, géometri, saimbang ku Luca et babandingan Pacioli.1871 - Henry Morton Stanley kapanggih hiji traveler leungit David Livingstone deukeut danau Tanganika.1918 - ngumumkeun Saxon republika.1970 - dibuka Rover bulan 1.Narození Czech 1719 - Jan Krumlov, komposer sarta virtuoso Viola d'amore († 24 1763 September.) 1772 - Johann Nepomuk Kanka, komposer sarta pangacara († 15 1865 April.) 1812 - Josef Jaroslav Křičenský, revivalist Czech panulis (. † 16 April 1886) 1828Konrad bayer, catur komposer, panulis disebut jobs abadi († 21 Séptémber 1897.) Franz Yordania, pengusaha Czech tur pulitikus kabangsaan Jerman († 9 Désémber 1884.) 1834 -. Martin Josef Novacek, konduktor, komposer sarta musik guruna mancanagara (. † 19 1906 Maret) 1845 - Karel Vrba, mineralogist, Rektor Ka rlovy, pulitikus († 7. 1922 Désémber) 1869Wilhelm Elsner, singer opera († 26. ? Agustus 1903) Michal Tomik, Czechoslovak politikus (†) 1872 - Francis Klokner, Réktor Universitas Téknis Czech († 8 Januari 1960) 1874Otakar Bradáč, komposer († 11 Januari 1924) Leopold Škarek, propinsi di Jesuits († 23... March 1968) 1875 - Václav Myslivec, Czechoslovak politikus († 29 Méi 1934) 1876 -. Martin Bohdan Lany, Czech traveler, pangusaha jeung misionaris († 1941) 1880 -. Bohumil cautious, umum vicar tina archdiocese of Iraha († 20 Méi 1965) 1883 - Bedrich Antonin Wiedermann, virtuoso organ, guru musik sarta komposer († 5 1951 November.) 1886 - růžena šlemrová, aktris Czech († 24 1962 Agustus.) 1894Stanislav Mentl, MS. Menteri Kaséhatan Umum jeung Pendidikan fisik († 12 1981 September.) Jaroslav Vacek, legionnaire sarta lalawanan bajoang († 23 1944 Agustus.) 1899 - Jan Roth, Czech cinematographer (. † 4 1972 Oktober)

33: 1970 dina musik

UdálostiFestival Pulo WightSteve Howe diganti dina grup éta Sumuhun gitaris Peter BankseZaložené skupinyThe Doobie Dadang, baheulana naluri, dumasar Tom Johnston, Patrick Simmons, John Hartman, Dave Shogren.Electric Lampu orchestra diadegkeun ku Roy Kai, Jeff Lynne jeung Bev Bevan.HorslipsKantořiOceanQueen ngadegkeun tilu anggota kahiji Freddie Mercury, Brian May jeung Roger Taylor. Bassis John Deacon bakal gabung up di 1971.StyxEmerson, Lake & Palmer Keith Emerson, Nagreg Lake na Carl Palmer.Earthen VesselZaniklé skupinyThe Beatles disintegrate. Kabéh anggota ngaluarkeun solo alba.The Dave Clark FiveThe MonkeesSimon & Garfunkel disintegrate sarta duanana anggota duo teh ngangkat solo kariéru.The nice disintegrate. Keith Emerson dumasar ELP.Zemřeli17. Januari - Billy Stewart, singer (32 taun) 3. September - Alan "Buta Bueuk" Wilson, hiji anggota canned Panas (27 taun) 18. September - Jimi Hendrix, anu gitaris jeung penyanyi (27 taun) 19. Oktober - Janis Joplin, singer (27 taun) AlbaDomácí Coniunctio - Blue Pangaruh sarta Jazz Q PrahaKlíč kana pangaweruh - The Organisasi kamajuan (ep) semedi - The Blue EffectSynkopy 61 - Synkopy 61 (ep) 12 Luar Lagu - Randy Newman Beard of Béntang - Tyrannosaurus Rex Song pikeun Me - FamilyABC - Jackson 5Abraxas - SantanaAfter nu Rush Emas - Neil YoungAirconditioning - melengkung Hirup AirAll Kedah Pas - George HarrisonAmerican Beauty - bersyukur DeadAmerican Woman - The nebak WhoAnyway - FamilyAtom Heart Basa - Xuping Floyd upeti ka Jack Johnson - Miles Davis upeti ka Best Anjrit rebab Player dina Dunya - Merle Haggard, CountryBand of Gypsys - Jimi HendrixBarrett - Syd BarrettBenefit - Jethro TullThe Best tina Xuping Floyd - Xuping FloydThe Big O - Roy OrbisonBill Haley urang Scrapbook: Hirup di tungtung Pait - Bill Haley CometsBitches na & brew - Miles Davis, JazzBlack Sabat - Hideung SabbathBridge Leuwih gangguan d Cai - Simon & GarfunkelCanto Libre - Víctor JaraChanges - The MonkeesChapter 2 - Robert FlackChicago (kadangkala dimaksud lain Chicago II) - ChicagoClimbing! Imah MountainCloser urang - - Grand Funk RailroadClose ka Anjeun - CarpentersCome Ka Taman abdi - Factory Minnie RipertonCosmo urang - Creedence Clearwater RevivalCucumber Castle - The Bee Gees

34: Hershey ngasuh

Hershey ngasuh nu hiji tim és hoki profésional, muncul di Amérika hoki Liga. Tim ngoperasikeun di Hershey, Pennsylvania. Aranjeunna maénkeun kaulinan imah maranéhanana di arena Giant Center lokal. "Ngasuh" nu klub pangpanjangna ngadeg di AHL - kompetisi boga saprak 1938. Tim maén 20. Désémber 2006 5,000 nya. cocog dina kompetisi. Dina 2010 klub nu meunang Sawala Piala Calder piala AHL na, ieu jumlah rékaman judul dina sajarah liga dina.

35: Jackass

Jackass (tina Ing. Kalde jeung figuratively hartina) mangrupa acara televisi Amérika ditayangkan dina MTV ti taun ka taun 2000 2002. Ieu golongan masarakat anu invent loba kaayaan panasaran, picilakaeun, lucu tapi ogé karasa. Saatos siaran di acara anu filmed 4 film kalawan tokoh protagonis Jackass, salah sahijina malah 3D. Duanana film tina kritik pilem profésional reaped kritik lolobana pisan négatip. Acara jeung tokoh protagonis na anu pohara populér utamana di kalangan nonoman rumaja; kolotna pikeun jenis hiburan, dibere di Jackass, biasana teu manggihan pamahaman. Sanajan Jackass ngandung warning awal janten jalma anu ningali manehna, nenapodovali, anu Jackass aslina mindeng ditiru, kaasup sababaraha grup di nagara éta.

36: Tom waits

Thomas Alan waits (* 7. 1949 Désémber Pomona, California, AS) mangrupa penyanyi Amérika, singer populér, penulis lagu na aktor. sora na Amérika kritikus Daniel Durchholz wrote: The ciri sora na musik nu ngagabungkeun chanson, blues, jazz sarta elemen eksperimen nu sok wawatesan ampir kalayan musik industri, waits geus diwangun reputasi salaku kapribadian musik kuat.

37 Amerika di Summer Olimpiade 1984

Amérika Sarikat di Olimpiade di Los Angeles 1984 522 digambarkeun atlit (339 183 lalaki sarta awéwé) di disiplin 217 25 sportech.Medailisté hasilna ku informasi disciplínAtletikaPodrobnější, tingali Athletics di Summer Olimpiade 1984.MužiMuži, 400 metrůAlonzo BabersRozběh - 45.81Čtvrtfinále - 44.75Semifinále - 45.17Finále - 44.27 (→ medali emas) Antonio McKayRozběh - 45.55Čtvrtfinále - 44.72Semifinále - 44.92Finále - 44.71 (→ parunggu medali) Sunder NixRozběh - 45.42Čtvrtfinále - 45.31Semifinále - 45.51Finále - 44.75 (. → 5 tempat) Lalaki 5 000 metrůDoug PadillaRozběh - 13: 52.56Semifinále - 13: 41.73Finále - 13: 23.56 Don ClaryRozběh - 7 (→ 13 tempat.): 44.97Semifinále - 13: 46.02 (→ teu maju) Steve LacyRozběh - 13: 46.16Semifinále - 13: 46.65 (→ teu maju) Lalaki 10 000 metrůPat portir Accel - 28: 19.94Finále - 28: 34.59 (→ 15 Tempat.) Craig VirginRozběh - 28: 37.58 (→ teu maju) Paul CummingsRozběh - 29: 09.82 (→ teu maju) Lalaki marathonPete Pfitzinger - 2: 13: 53 (→ 11. tempat) Alberto Salazar - 2: 14:. 19 (→ 15 tempat) John Tuttle - teu salse (→ euweuh lokasi) Lalaki luncat vysokýDwight StonesKvalifikace - 2.24mFinále - 2.31 (→ 4 tempat) Doug NordquistKvalifikace - 2.24mFinále - 2.29 (→ 5.. tempat) Milton GoodeKvalifikace - 2.24mFinále - tanpa tulisan (→ tanpa lokasi) Lalaki luncat dalekýCarl LewisKvalifikace - 8.30mFinále - 8.54 (→ medali emas) Larry MyricksKvalifikace - 8.02mFinále - 8.16 (→ 4 tempat) Mike McRaeKvalifikace -. 7.89mFinále - 7.63 (→ 11. tempat) Lalaki trojskokAl JoynerFinále - 17.26 (→ medali emas) Mike ConleyFinále - 17.18 (→ pérak medali) Willie BanksFinále - 16.75 (→ 6 tempat) Lalaki pm oštěpemTom PetranoffKvalifikace -. 85.96mFinále - 78.40 (→ 10 tempat) Duncan AtwoodKvalifikace. - 79.34mFinále - 78.10 (→ 11 tempat.) Steve RollerKvalifikace - 75.50 (→ henteu maju, 18 tempat.) Lalaki jeung Kok ngeunaan tyčiMike TullyKvalifikace - 5.45mFinále - 5.65 (→ medali pérak) Earl BellKvalifikace - 5.45mFinále - 5.60 (→ parunggu medali)

38: helix (grup musik)

Helix teuas batu / band heavy metal Kanada diadegkeun dina 1974. lagu kawentar maranéhna tina sataun 1984 urang "Rock Anjeun". Garis aslina nepi diwangun ti drummer Bruce Arnold jeung vokalis Brian Vollmer, guitarists Ron Watson jeung Rick "Minstrel" Trembley keyboardis Don Simmons jeung bassis Keith "Bert" Zubrigg.

39: Dunya Rowing Championships 1997

Dunya Rowing Championships 1997 26 éta dina urutan. kajawaraan diayakeun antara 31. Agustus sarta 7. September 1997 on Lake Lac d'Aiguebelette di Savoy di Francii.Každoroční rowing regatta langgeng salah minggu ieu diayakeun ku federasi rowing internasional (International Rowing Federation, FISA), biasana di telat panas tina hémisfér kalér. Dina taun non-Olimpiade, Piala Dunya ngawakilan culmination kalénder rowing internasional jeung taun harita Olimpiade, nyaeta utama acara qualifying maranéhanana. Dina taun Olimpiade, program ngawengku ukur kajawaraan neolympijské disiplin.

40 És hoki lalaki Winter Olimpiade 2014

Turnamén hoki lalaki di Olimpiade Usum tiis anu dicoo ti 2014 12. mun 23. Pébruari di Sochi on Bolshaya stadion ledovaja na shayba arena arena arena. Meunangna Tim Kanada Vancouver vindicated nalika Pilihan final ngéléhkeun Swédia dina hubungan 3: 0.

41: Connecticut Buka

Connecticut Buka mangrupakeun profésional turnamén ténis awéwé maén taunan dina WTA Tour di connecticutakém New Haven di bagian ténis Cullman-Heyman ténis Center. Ieu lumangsung ker on pangadilan teuas jeung decoturf permukaan salaku bagian tina kategori WTA Premier. Turnamén mangrupa bagian tina wisata Amérika Kalér, di AS Buka Series, hiji sapuluh siklus dicoo salila genep minggu panas harita AS Buka.

42: The Niagara Perjanjian of Love

Perjanjian Niagara of Love mangrupa pilem fitur Amérika tina 2013 sataun, diarahkeun ku Jon Garcia tina skenario na sorangan. film kieu nyawa wawakil film Niagara sanggeus lima taun.

43: Alice Cooper

Alice Cooper lahir Vincent Damon Furnier (* 4. 1948 Pébruari Detroit, AS) mangrupa Amérika penyanyi rock, penulis lagu na musisi anu karir ngawengku satengah století.S panggung acara nu boga ciri guillotines, samet listrik, getih palsu na Strangler boa oray Royal éta campuran pamandangan ti pilem horor, cabaret, musik, heavy metal sarta garasi batu, dijieun kawentar ku Alice Cooper brand sandiwara musik batu nu janten katelah shock batu.

44: Uriah Heep

Uriah Heep nyaéta band batu Britania kawangun di London di 1969. Dua belas tina albeum maranéhanana ngahontal Inggris Albums Bagan (mulang ka implengan jangkauan sahiji partitions 7. 1975 dina taun), bari lima belas Uriah Heep albeum dina Billboard 200 éta suksés setan & Wizards (#23, 1972) bareng jeung grup Led Zeppelin, hideung Sabat jeung Deep Ungu Uriah Heep janten salah sahiji grup musik rock luhur ti mimiti 70. taun.

45: Cover Dina

Dina Cover teh kasalapan studio solo albeum ku penyanyi Britania Ozzy Osbourne dirilis dina 2005 Nopémber ku epik Records. album ieu dihasilkeun ku Tandaan Hudson na album ieu rengking 134. rung on Billboard 200. album ngandung versi panutup mung; salah sahijina, "Mississippi Ratu" ku grup Gunung, dirilis salaku tunggal. Dina lagu ieu muterkeun gitar Leslie Kulon, nu jadi anggota Gunung tur oge ko-panulis lagu. Dina lagu "Kabéh Dudes Young" sings vokal Ian Hunter, anu geus ditembangkeun dina versi aslina ti band Mott nu Hoople.

46: jadwal hoki Répréséntasi MS 2015

És Championships Dunya hoki elit 2015 16 ieu dihadiran ku tim nasional. Tiap tim kudu boga sahanteuna 15 skaters roster (lawan na pembela) jeung dua panangtu na paling 22 skaters tilu panangtu.

47: Lochlyn Munro

Richard Laughlain "Lochlyn" Munro (* 12. 1966 Pébruari, Lac La Hache, British Columbia, Kanada) nyaéta aktor Kanada. Manéhna jadi kasohor kalungguhan di film kayaning A Night di Roxbury, pikasieuneun Movie, Sababaraha Kawas Ieu blond jeung Freddy vs. Jason. Leuwih taun 1999-2000 Jack Sheridan dibéntangan dina drama gaib enteh. Hal ieu credited pikeun leuwih ti 200 kalungguhan di dramas TV jeung pilem.

48: 1942

1942 (MCMXLII) éta warsih anu nurutkeun Maséhi dina Kalénder Gregorian mimiti čtvrtkem.UdálostiProtektorát Bohemia na Morava21. Maret - Staf Kaptén. Václav Moravek, anu pangpanjangna aktif ti Tilu Kings, ieu ditelasan di adu jeung sababaraha belasan agén gestapa27. Meureun - Gabčík Jozef jeung Jan Kubis patepung tangtangan operasi Anthropoid jeung cabut nimbalan Reich papayung jeung lulugu RSHA Reinhard Heydricha10. Juni - The Nazi Jerman robah dina jangka kota Lidice di Kladna18. Juni - killing tujuh paratroopers nyumput di gareja. Cyril na Methodius (Adolf Opalka, Joseph Gabčík, Jan Kubis, Joseph Waltz, Josef Bublík, Jan Hruby, Jaroslav Svarc)

49: The kasinugrahan (Mormonism)

The kasinugrahan mangrupa salah sahiji rites luhur di Mormonism (sanajan teu sadayana Upacara Mormon recognizing sector ieu) .Obdarování geus diwanohkeun ti pangadeg 1842 Mormon Joseph Smith salaku bagian tina ritual rusiah internal dina Garéja Mormon. Ayeuna, ngaliwatan endowment CJKSPD liwat unggal anggota sawawa, upami eta anu pantes. Sarerea oge ngadesek nedunan upacara kasinugrahan karuhun almarhum maranéhanana. Upacara éta dina kursus sajarah sababaraha kali dimodernisasi. Nurutkeun CJKSPD jadi lalaki deified teu bisa balik deui ka ayana Allah di sawarga tanpa upacara kasinugrahan ..


Tanda kana akun Anjeun

×
Poho wincikan anjeun?
×

Pindah up

ngabagikeun
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!