Ngarasakeun popularitas unprecedented CryptoKitties kaulinan anyar, anu sacara bébas ditarjamahkeun salaku Kryptokoťátka. judulna diawalan kana dunya internét hijina minggu panungtungan, kana Tuesdays jeung salah Birokrat minggu earned tilu juta dollar, sarua jeung ampir 65 juta.





Ieu sabenerna kaulinan pisan trivial. pamaké éta mundut hiji anak ucing maya, na kumaha laun tumuwuh.

Designation "crypto" dina judulna téh sabab bisa hasten ngembangkeun kaulinan pikeun koin cyber - pikeun cryptocurrency ethereum. Éta alternatif kana koin bitcoinům populér Etherea geus ngarobah duit nyata.

Leuwih lengkep ngeunaan sholeh GamesChat.online


Tanda kana akun Anjeun

×
Poho wincikan anjeun?
×

Pindah up

ngabagikeun
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!