Nelly Kim Furtado(* 2. 1978 Désémber Victoria, Kanada) nyaéta penyanyi Kanada, penulis lagu, instrumentalist, produser rékaman, tur aktris occasional. Kasuksésan badag kahiji éta warsih kalayan album 2000Whoa, Nelly!Pikeun anu anjeunna ditampi atuh bergengsi Grammy Award pikeun laguAbdi Kawas Manuk a. Sanggeus lahir putri nya di 2002 balik di dieu pikeun cicing pamandangan sareng albeumcarita rakyatDimana fokus utama woke tunggalForça(Sakapeung dieja leresForca), Mana éta lagu resmi sahiji Championship Football Éropa dina Portugal 2004. Dina usum panas 2006 manehna ngarilis album katilu nya,leupasDimana aya hits pisan suksésManeateratawaPromiscuous.

Utamana dipikawanoh pikeun experimentation-Na jeung sagala alat musik, sahingga pikeun albeum maranéhanana ngagambarkeun musik beragam na Pergaulan gaya jeung budaya béda.

budak leutik

Manehna lahir di Victoria na asalna tina tilu barudak. Manehna tumuwuh nepi di Victoria (Britania Columbia, Kanada). kolotna Maria Manuela na Antonio Jose Furtado sumping ti Azores (Portugal). Manéhna dingaranan tukang senam Soviét Nelli Kim.

kolotna hijrah ti Portugal ka Kanada dina tungtung 60. taun. Kolot bareng jeung duduluran diteundeun dina hubungan ka duanana budaya, sarta ku kituna bisa malah alus teuing Portugis.

blending ieu budaya ti budak leutik nepi ka mangaruhan, lagu munggaran nya diwangun, éta kabéh bilingual. Engké, sakola dimimitian pikeun neuleuman duanana Spanyol sarta Hindi.

Kusabab kolotna teu boga loba duit, manehna indit ti umur ngora gawe, indungna digawé minangka pembantu sarta engké meunang pembantu rumah tangga pakasaban. Salaku anjeunna engké ngaku dina wawancara anu mantuan dirina manggihan diri leres nya, dipandu eta dina cara positif.

Mimitina manehna dipigawé di garéja jeung indungna mangsa celebrationsdinten Portugis. Nalika manéhna salapan, manehna mimiti diajar maén dina trombone na ukulele, sarta engké dina gitar sarta kibor.

Dina dua belas taun, anjeunna ngamimitian maén dina band kahiji kuring. Tuluy maranehna nyanyi di Portugis tur loba nulis lirik Nelly. Dina taun sanggeusna, aranjeunna mimiti utamana mangaruhan rupa DJs na rappers. Dina mangsa nganjang ka Toronto di 1996 manehna papanggih jeung band hip-hop KanadaGabung jajaran ieuna yén éta paling kapangaruhan. Dina usum panas 1996 ngagaduhan bareng jeung duoNelstarkaNewkirksarta babarengan aranjeunna dimimitian touring. Sababaraha taun ti harita maranéhna sagala madeg mandiri sarta Nelly ngarékam rekaman demo sababaraha, nu mimiti bypassing nu penerbit musik, paling perhatian dinikmati ku DreamWorks penerbit.

Whoa, Nelly!

Pikeun ngarekam album perdana diondang produser Gerald Eaton jeung Brian Kulon, anu mantuan nya rék dipegatkeun albeum dina Oktober 2000. Kasuksésan utama album ieu dirékam mimiti tilu single anu disebutAbdi Kawas Manuk a,Mareuman Lampuka... Dina Radio di (Inget Days). Dina 2002 4 geus narima nominasi pikeun Awards Grammy bergengsi, tungtungna meunang catetan pamuter jeung ngarékam pangalusna bikangna pikeun lagu aAbdi Kawas Manuk a. Sajaba ti éta, Furtado ieu dipuji ku kritikus pikeun campuran sora béda jeung genres. Majalah bergengsisipitAnjeunna digambarkeun album salaku "denok sarta seger." dewan suksés réngsé tur suksés anu diliwatan babarengan jeung Moby.

carita rakyat

Sateuacan manehna ngarilis album kadua nya, manéhna ngababarkeun anak kahiji nya, putri anu ngaranna Nevis. Album folklore dirilis dina 2003 Nopémber sarta loba lagu geus ditulis dina memori hiji budak leutik seneng, salah sahiji lagu,budak leutik Impian, Sarta manéhna masihan putri ngora-Na. Paling diantara listeners nyaeta lagu etched disebutForçaAnu sings dina Portugis asli na, sarta anu jadi lagu resmi sahiji Football Éropa Championship 2004. Lagu manehna nyanyi malah méméh final diayakeun 4. Juli 2004 di Lisbon. lagu utama lianna janten baladnyobaanatawa pilotKakuatanana (Ucapkeun Naon Anjeun Hayang).

Tapi album éta teu jadi suksés sakumaha perdana nya, ngalepatkeun murag dina labél nu eta diwanohkeun saeutik, jadi telat 2005 indit ti DreamWorks penerbit pikeun Geffen Records.

leupas

Album katilu nya dirilis Juni 2006 tur junun ngadegkeun kasuksésan kahijiWhoa, Nelly. singer peupeus kana migawé bareng kalayan loba seniman kawentar kayaning Timbaland na Juanes. Jeung manehna junun naon henteu seniman acan. Di Éropa, ngarilis lagu disebutManeaterlajeng dina lagu Amérika ngarannaPromiscuous, Jeung duanana nyababkeun dina minggu anu sarua salaku grafik bergengsi di Britania jeung AS.

Discography

album studio

  • Whoa, Nelly!(Dikaluarkeun 24 2000 Oktober, jualan global -. 7 juta)
  • carita rakyat(25. 2003 Nopember, 2 juta)
  • leupas(9. 2006 Juni)
  • Plan mi(14. 2009 September)
  • The Best of Nelly Furtado(15. 2010 November)
  • Roh Indestructible(17. 2012 September)
  • The Ride(31. 2017 Maret)

DVD

  • Leupas Mini DVD(2007)
  • Leupas Kedawung nu(2007)

single

  • pesta
  • Abdi Kawas Manuk a
  • Mareuman Lampu
  • ... Dina Radio di (Inget Days)
  • Hei, Man!
  • Kakuatanana (Ucapkeun Naon Anjeun Hayang)
  • nyobaan
  • Força
  • ngabitukeun
  • The Jukut Dupi Héjo
  • Promiscuous
  • Maneater
  • Kabéh Hirup Good (Kita Hayu ka Ahir)
  • Ucapkeun Ieu Katuhu
  • Masihan Ieu keur Me (Sunda. Timbaland, Justin Timberlake)
  • Dina Leungeun Allah
  • Naha éta
  • te Busque
  • Manos Al Aire
  • badag Hoops
  • Roh indestructible
  • parkir
  • Rusak Senar (Sunda. James Morrison)

Nelly Furtado

1: Maneater (lagu Nelly Furtado)

2: Whoa, Nelly!

3: Peuting Dupi Young

4: Nelli Kim

Plan Mi: 5

6: Abdi Kawas Manuk a

7 ... Dina Radio (Inget Days)

8: Hei, Man!

9: Ucapkeun Ieu Katuhu

10: Antara Dongeng

11: Méré Ieu keur Me (lagu, Timbaland)

12: Fuerte

13: Trynna Finda Jalan

14: Pareuman nu Lampu

15: Timbaland

16: Promiscuous

17: ngabitukeun

18: Maneater

19: Coba

20: Sadaya Hirup Good (Kita Hayu ka Ahir)

21: Hot N 'Fun

22: 2013 Eska Awards Musik

23: Leupas

24: kakuatanana (Ucapkeun Naon Anjeun Hayang)

25: Força

26: Partai urang Ngan dimimitian (deui)

27: The Jukut Dupi Héjo

28: Manten Niley

29: Cokot ur freak Dina

30: produser Musik

31: Hiji Menit Man

32: kakuatanana

33: si kana Cinta

34: Picture Sampurna

35: Maneater (Aula & Oates lagu)

36: Dima Bilan

37: TWiiNS

38: Dua Lipa

39: malati Hilson

40: Paul Oakenfold

41: Champ de Mars

42: Daptar musisi R & B

43: Southside Festival

44: Kacatet Musik NZ

45: Justin Timberlake

46: Festival Sanremo

47: Unbroken

48: 2. Desember

49: Plagiat

Nelly Furtado

Nelly Kim Furtado (* 2. 1978 Désémber Victoria, Kanada) nyaéta penyanyi Kanada, penulis lagu, instrumentalist, produser rékaman, tur aktris occasional. Kasuksésan badag kahiji éta di 2000 jeung album Whoa, Nelly!, Nu dileler Grammy Award nuhun bergengsi kana lagu Aku Kawas hiji Manuk. Sanggeus lahir putri nya di 2002 manéhna balik di dieu pikeun cicing pamandangan jeung Antara Dongeng album, dimana fokus utama woke tunggal Forca (sering ditulis leres Forca), nu éta lagu resmi sahiji Championship Football Éropa dina Portugal 2004. Dina usum panas 2006 manehna ngarilis album katilu nya, Leupas, on numana hits pisan suksés Maneater na Promiscuous.

1: Maneater (lagu Nelly Furtado)

Maneater (Ogre) nyaéta Nelly Furtado lagu tina album katilu nya Leupas. Manéhna nulis lagu bareng jeung Timbaland, anu ogé dihasilkeun. single kahiji dirilis di Éropa, dimana anjeunna dugi lajeng lagu nu pang populerna Furtado.

2: Whoa, Nelly!

Whoa, Nelly! teh album perdana sahiji penyanyi Kanada Nelly Furtado. album dirilis 24. 2000 Oktober jeung kaasup hits badag kayaning Abdi Kawas hiji Manuk atawa Pareuman nu Lampu. Pikeun lagu Aku Kawas hiji Manuk malah narima ka Grammy Awards bergengsi di kategori lagu pangalusna taun.

3: Peuting Dupi Young

Wengi Dupi lagu Young mangrupakeun pop Kanada penyanyi-penulis lagu Nelly Furtado. lagu nu asalna tina album studio kalima nya, The Best of Nelly Furtado. Produksi undertook produser Salaam Remi Staybent Krunk-A-divider.

4: Nelli Kim

Nelli Vladimirovna Kim (Нелли Владимировна Ким;. * 29 1957 Juli Surab) mangrupakeun urut tukang senam Soviét, lima-waktu jawara Olimpiade jeung jawara lima waktu světa.Život mangrupakeun bapana Korea jeung indung asal tatar. Dilahirkeun jeung digedékeun di Tajikistan, Kazakhstan, Shymkent, dimana salapan taun, dilatih di klub Spartak. anak teu dianggap bakat hébat, dina sataun teh 1973 meunang jawara ti USSR dina bar sajajar jeung ieu diondang kana timnas jeung nu eta meunang judul Piala Dunya 1974 di kompetisi tim. Di Olimpiade di Montréal 1976 perang a tanding jeung Romania Nadia Comaneci, anu succumbed di-sabudeureun, tapi manéhna mangrupa anggota tim unggul tur meunang emas individu di kolong na lanté latihan, dimana keur latihan maranéhanana, ngaapresiasi elegance na feminitas tina biantara, anjeunna meunang kahiji dina sajarah Olimpiade jumlah pinuh ku sapuluh poin. Di imah Olimpiade di Moscow 1980 salamet meunangna na di kompetisi tim na latihan lanté. Dina-sabudeureun éta prestasi nya greatest World Jawara di 1979 sarta tempat kadua di Piala Dunya dina taun anu sarua.

Plan Mi: 5

'Mi Plan nya éta album munggaran celošpanělské Portugis-Kanada penyanyi-penulis lagu Nelly Furtado, bari album studio kaopat nya. Diterbitkeun 15. September, December 2009 2008.ProdukceV diterbitkeun dina artikel El Diario La Prensa yén Furtado ngarencanakeun keur moto Inggris sarta lagu Spanyol pikeun album anyar forthcoming maranéhna, nu diperkirakeun kaluar sometime salila bulan Méi nepi ka Agustus. Dina awal Maret, teras bocor ngarekam tina lagu "Gotta Tahu", anu ngaku yén éta téh jawab ngan Furtado. Dina respon kana acara ieu diterbitkeun Furtado 4. March 2009 on pernyataan MySpace nya éta lagu nu teu hers na nu ngan dirékam dua albeum anyar - hiji dina basa Spanyol sarta hiji di Portugis. Dina Juni 2009 lajeng ngumumkeun nami album anyar, Mi Plan, sarta nami single kahiji, "Manos al Aire".

6: Abdi Kawas Manuk a

Abdi Kawas hiji Manuk (Abdi kawas manuk) teh tunggal detik album perdana Nelly Furtado urang Whoa, Nelly! .In wawancara Nelly ngaku yen ieu lagu favorit dirina, sabab mangrupakeun basajan tur svobodná.I'm Kawas a manuk mangrupakeun salah sahiji single tersukses di 2001 taun, dina sagala grafik musik utama ngagaduhan kana TOP 10.Díky lagu ieu, Nelly Furtado nyandak di 2002 Grammy pangajén pikeun bikang pangalusna píseň.Videoklip lagu ieu diarahkeun ku Francis Lawrence.Tracklist "Aku kawas manuk "(versi LP) 'Partéi (Reprise)" (Non-LP Vérsi) "kuring Ngarasa Anjeun", "abdi Cinta tumuwuh deeper" (Non-LP Vérsi) lokasi di snippet dunya téks Abdi kawas manuk, abdi ngan ngapung jauh teu nyaho mana jiwa abdi, abdi teu terang mana imah abdi (jeung orok kabeh abdi peryogi pikeun anjeun uninga nya) abdi kawas manuk, abdi ngan ngapung jauh teu nyaho Dimana jiwa kuring , abdi teu terang mana imah abdi isAll abdi peryogi pikeun anjeun uninga mangrupa

7 ... Dina Radio (Inget Days)

... Dina Radio (Inget Days) (... Di radio (inget poé) nyaéta hiji kaopat tina album munggaran Nelly Furtado, anu ngaran Whoa, Nelly! Dina lagu aslina disebut sial dina Radio (Inget Days), tapi kecap nu shit ieu laun vypípáno sarta ahirna dikaluarkeun tina judul lagu.

8: Hei, Man!

Hei, Man! (Hei, lalaki!) Dupi single kalima ti album Whoa, Nelly! penyanyi Kanada Nelly Furtado. tunggal nu dirilis utamana Jerman sarta Británii.Píseň Serikat deui dihasilkeun duo Gerald Eaton jeung Brian Kulon. Furtado ceuk lagu: "Ieu lagu pisan pop, tapi ogé mangrupa batu saeutik. Dina pita demo urang kungsi dirékam choirs tapi ditiup saeutik béda ti urang hayang. "

9: Ucapkeun Ieu Katuhu

Ucapkeun Ieu Katuhu (Ucapkeun eta katuhu) nyaéta lagu manéhna nulis Nelly Furtado, Timbaland na Danja sarta jadi single kaopat tina album Leupas, Furtado dileupaskeun di 2006.Píseň kami ogé bieu pikeun Grammy Award dina kategori píseň.InformaceProces bikang pangalusna nulis lagu ieu dimimitian di studio hiji poe, di sabudeureun pukul opat isuk-isuk, nalika Timbaland Furtado dianjurkeun yén anjeunna ninggalkeun imah kusabab manéhna capé. Furtado nampik sarta mimiti jam. Duanana produser pikeun singer ditambahkeun.

10: Antara Dongeng

Folklore mangrupa album studio kadua ku penyanyi Kanada Nelly Furtado, dileupaskeun 25. November 2003. album éta deui pisan suksés, tapi henteu ngahontal Kinérja album munggaran Whoa, Nelly!. album teh lagu Forca, nu janten lagu resmi sahiji Championship Football Éropa dina 2004.

11: Méré Ieu keur Me (lagu, Timbaland)

Masihan Ieu keur Me (Pasihan abdi) nyaéta lagu Timbaland kalawan mana anjeunna mantuan Nelly Furtado jeung Justin Timberlake. lagu nu asalna tina album solo na Manten Niley jeung diterbitkeun dina Méré Ieu keur Me kasapuluh lagu tersukses 2007.Podle MediaTraffic urang tina taun 2007. Tur geus bieu pikeun Grammy Award pikeun Best spolupráce.InformaceKaždý tilu seniman gaduh lagu dina bagian-Na lagu, chorus nu sings Nelly Furtado. Timbaland geus digarap kalawan duanana seniman dina albeum solo, sarta ku kituna ieu diondang pikeun berpungsi dina piring na.

12: Fuerte

Fuerte mangrupakeun lagu Kanada pop penyanyi-penulis lagu Nelly Furtado. lagu nu asalna tina album kalima nya, Mi Plan kaopat ogé perenahna di versi remix albeum. Produksi nyandak produser Salaam Remi.

13: Trynna Finda Jalan

Trynna Finda Jalan (Kuring nyobian pikeun manggihan cara kuring) teh hiji kagenep jeung final ti album perdana Nelly Furtado urang. lagu dirilis ukur di Mexiku.Furtado lagu ieu lajeng digambarkeun salaku eling, sarta yén lagu ieu diideuan ku nu disebut Bítníky. lagu mangrupa pangaruh noticeable of hip hop, anu dipangaruhan nya di rumaja. Urang ngadenge eta dina alat berimbau Brasil tradisional. Trynna Finda Jalan ogé mecenghul di soundtrack pikeun film The Putri Diaries na urang bisa ngadenge kabogohna di kahirupan sakola pilem.

14: Pareuman nu Lampu

Mareuman Lampu (Pareuman lampu dina) nyaeta katilu tunggal Nelly Furtado, anu asalna tina plat munggaran nya Whoa, Nelly! .In AS ngagaduhan lagu malah tempat kalima, nu éta lokasi pangalusna dugi 2006 nalika anjeunna overcame kalayan lagu a Promiscuous, anu ngagaduhan ka luhur tina Billboard Hot 100.

15: Timbaland

Timoteus Z. Mosley (* 10. 1971 Maret Norfolk, Virginia), hadé dipikawanoh dina pseudonym Timbaland mangrupa komposer Amérika, produser sarta rapper, anu dina lagu na blurs nu bedana antara hip hop, musik angklung jeung pop. Anjeunna ogé mangrupa anggota grup hip hop ti Timbaland & Mangoo.

16: Promiscuous

Promiscuous (Promiscuous) nyaéta Nelly Furtado tunggal ti album katilu nya Leupas. tunggal datang kaluar di 2006 jeung Amérika éta kahiji nampilkeun album Leupas. Di Éropa, anjeunna sumping kadua sanggeus Maneater.

17: ngabitukeun

Ngabitukeun (ngabitukeun) nyaéta penyanyi Kanada tunggal Nelly Furtado ti album Antara Dongeng. lagu ieu dipilih salaku hiji kaopat sarta dirilis dina tumiba 2004.Furtado lagu "Song of sajak, abdi disebut dirina rumaja ancur. Nalika anjeun welasan rék nyobaan sagalana, anjeun kawas puting beliung anu. Lajeng zmoudříte, tapi tempat di jero téh masih Hormat jiwa ngora atawa heubeul, tapi teu salawasna geuwat semu. Ngabitukeun I wrote lamun kuring indit ka capoeira, anu seni béladiri Brasil, manéhna percobaan kuring ngembang nepi ".

18: Maneater

The Maneater istilah (ogre) bisa hartosna: Maneater (Aula & Oates lagu) - komposisi ku Aula & Oates

19: Coba

Coba (coba) mangrupakeun Nelly Furtado tunggal ti album studio kadua disebut folklore. Brian West dihasilkeun lagu jeung dirilis salaku hiji detik album dina kuartal kahiji tina 2004 sataun. lagu ditiup malah dina dua runtuyan Smallville jeung Joan of Arcadia.

20: Sadaya Hirup Good (Kita Hayu ka Ahir)

Kabéh Hirup Good (Kita Hayu ka Ahir) (Sagala hal alus tungtungna) Nelly Furtado urang single, nu manehna wrote bareng jeung Timbaland, Danjou jeung Chris Martin. tunggal nu dirilis dina 2006 jeung grafik Czech ditempatkeun di tempat munggaran.

21: Hot N 'Fun

"Hot N 'Fun' mangrupakeun lagu tina Amérika hip-hop group NERD lagu asalna tina kaopat album studio Euweuh-Na. Produksi nyandak produser The Neptunes. Kalayan lagu ieu anjeunna bailed penyanyi pop Portugis Nelly Furtado.

22: 2013 Eska Awards Musik

Eska Music Awards 2013 ieu panghargaan taunan katilu belas Eska Music Awards, anu lumangsung 3. August 2013 di Szczecin, Polandia. Panghargaan anu disiarkeun langsung di TVP1 jeung moderator éta Ada Fijał na Krzysztof "Jankes" Jankowski.

23: Leupas

Leupas nyaéta album katilu penyanyi Kanada Nelly Furtado, dileupaskeun 9. June 2006. Dina album ieu, Furtado digawé utamina ku Timbaland, kalayan saha manehna nyanyi jeung dua pencét lagu Promiscuous na Maneater.

24: kakuatanana (Ucapkeun Naon Anjeun Hayang)

Kakuatanana (Ucapkeun Naon Anjeun Hayang) Bezmozný (Ucapkeun naon rék) nyaéta Nelly Furtado tunggal ti album kadua nya, dileupaskeun Antara Dongeng, nu dirilis dina 2003.Singl dihasilkeun sapasang Lagu & Lapang sarta narima umumna pohara positif ngeunaan lagu kakuatanana recenze.Furtado anjeunna ngadawuh: " kuring geus katempo loba nempokeun yén anu berorientasi béda, jeung ujug-ujug aya titik balik. Sagalana mimiti cocog babarengan sora jeung ketukan. Anu inspirasi. Téks stereotype anu hirup kami anu urang hirup di masyarakat urang, tapi aya ogé perasaan dunya urang pajeulit ".

25: Força

Angkatan (kakuatan) nyaeta katilu tunggal Nelly Furtado tina folklore plat kadua na. Lagu ieu ditembangkeun dina basa Inggris jeung chorus di portugalštině.Píseň dihasilkeun sapasang Lagu & Lapang sarta kritik nu ieu ditampi kacida alusna. release na ieu dijadwalkeun pikeun Juni 2004, sarta lagu janten lagu resmi ti Éropa Football Championship 2004, nu dilaksanakeun di Portugal.

26: Partai urang Ngan dimimitian (deui)

Pihak urang Ngan dimimitian (deui) (katilu geus ngan dimimitian) nyaeta kahiji tunggal Nelly Furtado, anu ogé mecenghul dina soundtrack pikeun film Istana brokedown. lagu dirilis dina 2000, dua bulan saméméh sékrési piring sorangan Whoa, Nelly!.

27: The Jukut Dupi Héjo

The Jukut Dupi Héjo (Jukut anu héjo) nyaéta hiji panganyarna tina album Antara Dongeng penyanyi Kanada Nelly Furtado, nu eta ieu ditulis tur diproduksi ku Mike Elizondo.The Jukut Dupi Héjo mangrupakeun single sakabéh kalima tina album, tapi ngan hiji nu ieu filmed video. Kusabab ieu, eta dirilis ukur sababaraha nagara, nu ditampa rélatif pangalusna geus ngarasakeun di Jerman.

28: Manten Niley

Shock Niley (ogé Timbaland presents shock Niley) nyaeta album studio kadua jeung album kalima sakabéh, ku produser rékaman sarta rapper Timbaland. Éta ogé album kahiji Timbaland urang, nu dirilis dina labél Interscope Records. album hosted sababaraha seniman kawentar kayaning Justin Timberlake, The Hives, ragrag Out Boy, malati Hilson, Nelly Furtado, Missy Elliott, 50 cent, Dr. Dre, OneRepublic, Elton John, Magoo jeung Nicole Scherzinger.

29: Cokot ur freak Dina

Meunang freak ur Dina Hip-hop tunggal ditulis ku rapper Amérika Missy Elliott na Timbaland dihasilkeun pikeun album studio katilu nya Miss E ... Ku kituna Addictive.Byl dileupaskeun salaku hiji kalungguhan ti album, ngahontal éta Billboard Hot 7.místa 100 sarta jadi kalima tersukses single ka tanggal . ngahontal Missyina lokasi tunggal pangalusna di Inggris jeung nu kaopat sarta tetep dina Top 20 genep minggu. The remix lagu mucunghul Nelly Furtado. Dina video nu némbongan salaku sémah Nate Dogg, Nicole Wray, Ludacris, Busta Rhymes, Spliff Star, Hawa, Master P, Romeo, Timbaland, Ja Aturan na LL tiis J.

30: produser Musik

produser musik nyaéta jelema anu tanggung jawab kasuksésan, ngarekam, produksi jeung kinerja interpretasi mangrupa nahrávky.Úkolem musik produser Saperti jeZpůsob tina Pilihan musik interpretaVýběr musisi séjén diperlukeun pikeun palaksanaan dílaDohled leuwih insinyur nahrávkyVolí, kerjasama (kalayan saha) Mantuan kalayan nyieun albeum atanapi singlůV musik éléktronik jeung musik pop, produser nyokot ngurus Pergaulan, susunan musik, mastering, sarta komposisi sorangan (jeung palaksanaan na). Dina musik klasik saperti produser musik pakait ngadeukeutan ka sutradara musik.

31: Hiji Menit Man

Hiji Menit Man Hip-Kurawa tunggal dirilis dina 2001 Amérika rapper Missy Elliott.V versi aslina némbongan Ludacris jeung Trina tapi album Miss E ... Ku kituna adiktif Ludacris hosted wungkul. Lagu ku Missy Elliott, Ludacris jeung Trina sarta dihasilkeun ku Timbaland, sarta Missy Big tank Elliott.V remix mucunghul Jay-Z na oge dina album Miss E ... Ku kituna Addictive.Singl disimpen dina Billboard Hot 15.místě 100 sarta jadi nya kadua luhur 10 tunggal di Inggris, dimana anjeunna réngsé 10.místě. Missy Elliott Cokot ur freak némbongkeun Anjeunna jeung Salah Menit Man marengan Nelly Furtado, Ludacris jeung Trina di MTV Video Music Awards 2001 salaku upeti ka penyanyi tragis almarhum Aaliyah. Dina 2002 video pikeun tunggal éta nominasi 6 MTV Video Music Awards, dina Best Hip Kurawa Video, direkce Best, ngédit Best, Best Art arah, Best Balukar Special na Best Sinématografi.

32: kakuatanana

Kakuatanana bisa jadi: kakuatanana (komik) - komik seri penerbit Marvel Komik ti 2004Powerless (runtuyan) - seri televisi Amérika of 2017Powerless (lagu, Linkin Park) - lagu tina band Amérika Linkin Park ti 2012Powerless (lagu Rudimental) - Song of British grup Rudimental of 2014

33: si kana Cinta

Si kana Cinta bisa hartosna judulna: si kana Cinta (lagu Ratu), lagu taun 1976 album A Day di RacesSomebody ka Cinta (lagu, Jefferson pesawat), lagu taun 1967 album Surrealistic PillowSomebody mun Cinta (lagu Nelly Furtado), lagu bonus dina album LooseSomebody mun Cinta (lagu Leighton Meester), hiji lagu dileupaskeun 2009, ditembangkeun bareng jeung Robin ThickemSomebody mun Cinta (lagu, Justin Bieber), tunggal di 2010 taun ngandung dina album abdi Dunya 2.0Somebody mun Cinta (pilem, 1994) drama Amérika ti sutradara Alexander Rockwell aliran 1994

34: Picture Sampurna

Gambar Sampurna bisa nujul ka: Dina pilem: gambar Sampurna (pilem, 1995) - komedi anu dibintanginya dicoo ku Dave Thomas jeung Mary Page KellerPicture Sampurna (pilem, 1997) - a komedi romantis, maén Jennifer Aniston na literatur Jay MohrV: gambar Sampurna (novél ) - novel tina sataun 1995 anu wrote Jodi PicoultPicture Sampurna - novel diideuan ku musik serial tipi ČarodějkyV: Picture Sampurna - album tina Unggal AvenuePicture Sampurna - album tina SoilPicture Sampurna - album tina pianis Ahmad JamalaPicture Sampurna - album tina langit "Gambar Sampurna" - penyanyi lagu Angela Liwat "Gambar Sampurna" - hiji lagu tina album sora tina dendam of rapper Chamillionaire "Gambar Sampurna" - hiji lagu tina album ekslusif ku Chris Brown urang "Gambar Sampurna!" - lagu tina album Cupcakes rasakeun Kawas kekerasan ku Jeffree Star "Gambar Sampurna" - lagu tina album Robah Dunya anjeun ku Michael W. Smith

35: Maneater (Aula & Oates lagu)

"Maneater" Blue-eyed jiwa / New Wave lagu Amérika duo Aula & Oates, ayana dina album H2O, a single diterbitkeun ku parusahaan RCA Records dina 1982. lagu ngabogaan leuwih opat menit na eta wrote Sara Allen, Daryl Aula sarta John Oates. lagu ngagaduhan ka tempat #1 Billboard Hot 100 18 ti mana manéhna tetep. Désémber 1982 mun 8. January 1983.

36: Dima Bilan

Dima Bilan (Дима Билан di Rusia), anu ngaran nyata Viktor Belan Nikolayevich (Rusia Виктор Николаевич Белан) nyaéta penyanyi pop karačejského Rusia jeung Rusia původu.Narodil kalawan 24. Désémber 1981 di Ust-Džegutě di Karachay-Cherkessia dina USSR (kiwari Rusia) .Dima digambarkeun Rusia di Eurovision Song kontes di 2006 kalayan lagu Kungsi Hayu Anjeun Buka, nalika anjeunna rengse kadua. Dua warsih saterusna, 24. May 2008 geus meunang Grand Prix Eurovision 2008, kalayan lagu Believe. meunangna ogé mantuan manehna Edvin Marton na Evgeni Plushenko.

37: TWiiNS

TWiiNS penyanyi, presenter, aktris sarta kembar musik Daniela na Veronika Nízlové (15. 1986 Méi Hronský Beňadik Cékoslowakia) .www.twiinsmusic.euKariéraZpívat dimimitian di budak leutik. Salah sahiji mimiti lagu favorit maranéhanana éta "Boys" ku penyanyi Italia Sabrina Selermo [sumber?]. 4 dikaluarkeun CD nu maranéhanana dibéré tilu emas jeung salah platinum. Opat taun sedeng wae acara tipi "Hitbox" dina TV Markíza. The pemberontak musik diputer peran Teresa. Dina 2008 April I dirékam lagu "Kuring Ulah Nyaho" video pikeun lagu kacatet dina Rajana. lagu ieu téh kolaborasi jeung produser Amérika Jimmy Douglesem, anu ogé digarap kalawan Timbaland, Nelly Furtado, Justin Timberlake, Duran Duran sarta loba batur. [Sumber?]

38: Dua Lipa

Dua Lipa (22. 1995 Agustus London, United Kingdom) nyaeta hiji penyanyi Inggris, penulis lagu na modelka.Narodila kalawan 22. 1995 Agustus di London kana kulawarga étnis Kosovar Albanians anu ditinggalkeun Pristina di 90. taun 20. abad. Manehna ngahadiran Sylvia Young Teater Sakola saméméh kulawargana pindah 2008 di Kosovo. Dina taun 16, manéhna balik ka London pikeun jadi penyanyi. Teu lila sanggeus manéhna mimiti sakumaha modél. bapana Dukagjin Lipa nyaéta penyanyi batu Kosovo-basa Albania. Dina taun 14 anjeunna dimimitian nyieun nyertakeun lagu seniman favorit maranéhanana kayaning Christina Aguilera jeung Nelly Furtado, sarta ditempatkeun aranjeunna dina YouTube.

39: malati Hilson

Malati Lynn Hilson (* 5. 1982 Désémber Atlanta, Jorjia, AS) mangrupa R & B Amérika penyanyi sarta komposer cooperating kalawan Parabot 4 / Mosley Musik Grup / Interscope. Ieu mangrupa bagian ti koléktif ngeunaan panulis sarta produser katelah The clutch.

40: Paul Oakenfold

Tandaan Paul Oakenfold (* 30. 1963 Agustus Greenhithe, Kent, Inggris), nyaéta produser trance jeung Kacapi. BiografieV sataun 1987 Paul resep ka klub tarian musik. Dipangaruhan ku musik ti Ibiza, Italo disko, jiwa jeung imah, Paul mimiti ngabentuk, utamana remixes ti U2, serangan Massive, Ditewak Kamekaran, The Cure, Snoop Doggy Dogg, Kantun Beureum, Orde Baru jeung The Shamen, dina kolaborasi jeung Steve Osborne disebut Perfecto. Loba remixes ieu dileupaskeun labél catetan Paul urang Perfecto Records. Paul mimitina dimaénkeun di klub leutik, tapi geura-giru earned reputasi kanggo DJs kualitas. Dina 1994 dijieun ku Paul nyetel dua-jam Campur ésénsial pikeun BBC Radio 1. set ieu dipikawanoh salaku disebut. Goa Campur sarta malah ayeuna téh salah sahiji anu pang ditéang sanggeus jaringan BBC Radio 1.

41: Champ de Mars

Champ de Mars (Czech Champs de Mars) mangrupakeun taman umum, nu perenahna di Paris 7. circuit antara Parongpong Eiffel pikeun kaler jeung École Militaire ka tenggara. Wewengkon taman ieu 24,32 ha.

42: Daptar musisi R & B

Ieu daptar sababaraha R & B jeung modern R & B musik skupin.Rhythm na bluesR & B seniman (40. Taun 50. Taun) Ganjar AceLaVern BakerJesse BelvinBrook BentonTiny BradshawCharles BrownRoy BrownRuth BrownRay CharlesArthur CrudupCecil GantRosco GordonWynonie HarrisScreamin 'Jay HawkinsClarence "Frogman" HenryIvory Joe HunterEtta JamesLittle RichardFats DominoLoyd Pricer & B, Doo Wop (50. taun) The PenguinsThe CadillacsThe Lima SatinsThe CloversThe HarptonesThe Lima KeysThe CrestsFrankie Lymon & The TeenagersThe DellsR & B seniman (60. taun) James BrownWilson PickettJoe TexAretha FranklinSam CookeOtis ReddingThe Funk Dadang (Motown) Ray CharlesThe Bar-KaysThe SupremesBlue-eyed R & B seniman (60. panas ~) taqwa BrothersThe RascalsThe AnimalsSteve WinwoodSpencer Sadikin GroupVan MorrisonThemHall & OatesGrass RootsHamilton, Joe Frank & ReynolsFrankie MillerTina MarrieAlison MoyetJoss Stoner & B seniman (70. taun), James Brown (aktif ti 50. taun) Wilson PickettJoe TexR sumbu RoyceThe TrammpsStevie Wonder (aktif ti 60. taun), The Temptations (aktif ti 60. taun) Opat TopsChaka KhanSpinnersKool Jackson & The GangFunkadelicStylisticsThe 5Brothers JohnsonR & B / seniman pos-disko (80. taun) Michael pointer JacksonThe SistersShalamarSkyyDeniece WilliamsRay Parker, Jr.Fat Larry urang BandEvelyn "Champagne" KingThe ManhattansD. TrainPrinceThe WhispersTina Turner (aktif ti 60 Taun.) LakesideThe SOS BandSoučasné R & BR & B seniman - dimimitian (. 80 Taun) Janet JacksonJermaine JacksonKeith SweatFreddy JacksonWhitney HoustonSurfaceMtumeLoose EndsLuther VandrossGeorge ClintonSoul II SoulBobby BrownNew Jack SwingToday (R & B) GuyWreckx-N-EffectKeith SweatBasic BlackJeff ReddBobby BrownJohnny KempMichael JacksonSWVBig Daddy Moe CaneKool DeeJohnny GillBell Biv DeVoeR & B seniman (90. ~ taun) AaliyahAkonAlicia KeysAnastaciaAshantiAriana GrandeBeyoncéBlack eyed kacang

43: Southside Festival

Southside Festival mangrupakeun festival musik anu lumangsung unggal taun di Jerman kidul deukeut Tuttlingen. Act dina eta duanana alternatif sarta band batu mainstream, hiji bagian penting tina program éta oge ngarep band. sinyalna Live of konser di muatan tina VIVA channel musik, anu offshoot Jerman of MTV. Pikeun indungna disebut Hurricane Festival, nu diayakeun dina tanggal sami di Jerman kaler saprak 1973. program nu sarua dina taun panganyarna, anu Southside, béda ngan pintonan waktu.

44: Kacatet Musik NZ

Dirékam Musik NZ (RMNZ), baheulana Kacatet Musik NZ (RIANZ) nyaéta hiji organisasi perdagangan nirlaba pikeun penerbit musik jeung distributor of New Zealand. Kaanggotaan kabuka ka sadaya penerbit musik operasi di nagara ieu.

45: Justin Timberlake

Justin Randall Timberlake (* 31. 1981 Januari Memphis, Tennesse, AS) mangrupa penyanyi sarta aktor Amérika, salapan-waktos Grammy Award-unggul jeung opat-waktos Emmy Award unggul Awards.Do diantara listeners meunang kawentar salaku anggota budak band 'N Sync. Dina 2002 anjeunna ngarilis album na munggaran solo, diyakinkeun, nu dijual di sakuliah dunya leuwih 7 juta éksemplar. Timberlakovo album kadua FutureSex / LoveSounds dirilis dina bulan Séptember 2006 sarta tilu lagu ti dewan ieu rengking kahiji Billboard Hot 100. Sarta anjeunna diadegkeun labél catetan sorangan, disebutna Tenman Records jeung garis pakean William Rast.

46: Festival Sanremo

Ngaran resmi teh Italia Song Festival (Festival della Canzone Italiana). Dikelompokeun taunan saprak 1951 di kota spa of Sanremo di Liguria. taun hareup hosted radio, saprak tipi geus 1955. festival éta inspirasi keur Eurovision Song kontes.

47: Unbroken

Unbroken mangrupa album studio katilu ku Amérika penyanyi-penulis lagu Demi Lovato. album dirilis 20. September 2011 ti Hollywood Records. Demi digarap kalawan produser béda jeung seniman kawas Tahu Sumedang Gad, Rock Mafia, Timbaland, Dreamlab, sareng nu sanesna. Eusi liris albeum ieu beurat dipangaruhan ku masalah emosi sahiji penyanyi, nu dikaluarkeun dina ahir 2010 taun, nu ieu dikirimkeun keur perlakuan. Ieu sumping sanggeus hiji sakaligus ku penari on wisata jeung Jonas Brothers, Demi nalika eta diserang. sora album urang dipangaruhan ku musik pop jeung Urbans penyanyi kawas Rihanna jeung Nelly Furtado.

48: 2. Desember

  1. Désémber nyaéta 336. dinten tina sataun dina kalénder Gregorian (337. dina taun kabisat). Nepi ka tungtun taun taun tetep 29 dní.UdálostiČesko1805 - Wars Napoleonic: tentara Perancis dipingpin ku Kaisar Napoleon overwhelmingly ngéléhkeun tentara Russo-Austria di Battle of Slavkova.1848 - Olomouc turun tahta Austria Kaisar Ferdinand I. The kaisar anyar janten dalapan belas lamun Ferdinand urang ganteng Franz Joseph I. anu lajeng maréntah sawidak dalapan taun.

49: Plagiat

Plagiat téh artistik atawa ilmiah karya nu batur lian ti pangarang nu sabenerna falsely impersonating nya. aktivitas sapertos disebut plagiace atanapi plagiat atanapi plagiátorství.Definice Czech Copyright Act - kawas contona di Jerman - konsép plagiat henteu na teu ngartikeun internasional standar ISO 5127-2003 ngajelaskeun salaku "némbongkeun karya intelektual sahiji pangarang sejen, injeuman atawa ditiru dina sadayana atawa sabageannana minangka na sorangan. " panyalindungan nu manglaku ka karya artistik sarta ilmiah, "nu hasil unik tina aktivitas kreatif" upami ieu kumaha bae obyektif diomongkeun, tapi ogé program tarjamah, database, jeung saterusna. The Copyright Act dinyatakeun nyebutkeun yén tunduk kana panangtayungan hukum - sahingga euweuh plagiace - lain "tema tangtu karya sorangan, laporan harian atawa indikasi séjén dina diri, hiji gagasan, prosedur, prinsipna mah, padika, kapanggihna, teori ilmiah na sarupa rumus, bagan statistik tur matuh sarupa dina diri ".


Tanda kana akun Anjeun

×
Poho wincikan anjeun?
×

Pindah up

ngabagikeun
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!