Ozzy Osbourne(LahirJohn Michael Osbourne, 3. Désémber 1948 Aston, Birmingham) nyaéta penyanyi sahiji band heavy metal Britania Hideung Sabat, anu diwangun ti Ozzy, Tony Iommi, Geezer Butler jeung Bill Ward. Kusabab 80. taun 20. Abad ngalaksanakeun solo sarta mangrupakeun komersil langkung sukses ti di group Hideung Sabat. Ieu salah sahiji pangalusna dipikawanoh tapi ogé paling kontroversial penyanyi batu kiwari.

Babarengan pamajikan kadua Sharon pangatur festival logam Ozzfest taunan. Anjeunna boga lima barudak - Jessica (1972), Louise (1975), Aimee (1983), Kurnia (1984) jeung Jack (1985).

kahirupan

Osbourne lahir di Birmingham, Kab Aston. Bapana, John Thomas "Jack" Osbourne (1915-1977) digawé di shift wengi salaku toolmaker di General Electric Company purwakarta.indungna, Lillian éta practicing Katolik sarta digawé di pabrik keur shift isuk.Osbourne éta nu kaopat genep barudak, manéhna tilu sadulur heubeul na dua sadulur ngora, saha éta Akang, Iris, Gillian, Paul sarta Tony. kulawarga cicing di hiji imah leutik dua bedrooms on Lodge Jalan di Kab Aston. Nicknamed "Ozzy" tadi saprak SD.

karir

hideung Sabat

Inpo patali bisa ogé kapanggih dina artikel Hideung Sabat.

Dina 1970 Hideung Sabat ngarilis album timer judulna maranéhanana, nu masih di taun anu sarua garnered platinum. Kalawan Hideung Sabat dikaluarkeun jumlahna rekaman 10, nu masih dijual di sakuliah dunya leuwih 100 juta unit. Hideung Sabat dijieun sababaraha tur dunya. Dina 1974 aranjeunna mucunghul di California Jam saméméh fans 250 000.

solo

Ozzy Osbourne di Cardiff, 1981

Dina 1979 manéhna indit solo. Dina 1981 anjeunna ngarilis album solo kahijinaBlizzard of Ozz. Album pas ngahontal quadruple platinum. Salila eighties dileupaskeun tujuh album, nu masing-masing dijual ngaliwatan hiji 2 juta éksemplar. Dina karir solo na anjeunna dijual jumlahna leuwih 70 juta tina papan maranéhanana. Dina 1983 anjeunna geus dipigawé dina tahap méméh jalma Festival AS 250 000. Dina 1985 manehna mucunghul dina legendaris konsér benefit Live bantuan. Dina 1989 manehna mucunghul di Peace Festival Moscow. Mimitina mah ieu utama béntang barat konsér batu munggaran dina urut USSR.

Salila nineties, anjeunna geus ngarilis lima albeum. Tiap di antarana janten multiplatinovým na toured di sakuliah dunya. Dina 1993 anjeunna meunangkeun Grammy pikeun "Performance Metal Best" kanggo "Kuring Ulah Hayang Ganti Dunya".

Ozzfest, Osbourne

Dina 1996 diadegkeun babarengan jeung Sharon, pamajikan sarta manajer di hiji jalma, Ozzfest, kahiji nasional festival musik dedicated ka batu teuas, nu éta neangan tur ngenalkeun bakat anyar. pagelaran na di festival dihadiran 1,4 juta jalma. Ozzfest ieu anu dilaksanakeun warsihan. Bagian tina kauntungan tina Ozzfest mana ka sagala rupa amal, kaasup. Dina Lifebeat.

Dina 2000 tungtungna narima béntang sorangan dina famed Hollywood Walk Inohong. Dina 2000 anjeunna nampi Grammy sejen pikeun Performance Best Metal (deui, waktu ieu salaku anggota Serikat Hideung Sabat) pikeun lagu "Beusi Man". Osbourne nya utama protagonis kanyataanana acaraThe OsbournesNu ditayangkan MTV.

Discography

Kalawan Hideung Sabat

Inpo patali ogé bisa kapanggih dina Pasal Discography Hideung Sabat.
  • hideung Sabat(1970)
  • paranoid(1970)
  • Master of kanyataanana(1971)
  • Hideung Sabat, Vol. 4(1972)
  • Sabat Sabat katurunan(1973)
  • sabotase(1975)
  • teknis ekstasi(1976)
  • Pernah Ucapkeun maot!(1978)
  • 13(2013)

albeum solo

  • Blizzard of Ozz(1980)
  • Diary of Madman a(1981)
  • Nyarita teh Iblis(1982) - Album live
  • Bark di Bulan(1983)
  • The pamungkas Dosa(1986)
  • Randy Rhoads upeti(1987) - Album live
  • Taya Rest keur jahat(1988)
  • Ngan Ucapkeun Ozzy(1990) - Album live
  • Taya lawon More(1991)
  • Live & nyaring(1993) - Album live
  • Ozzmosis(1995)
  • The Ozzman Cometh(1997) - Kompilasi
  • Saderhana(2001)
  • Hirup di Budokan(2002) - Album live
  • The ésénsial Ozzy Osbourne(2003) - Kompilasi
  • Prince of gelap(2005) - Kompilasi
  • dina Cover(2005) - panutup album
  • hideung Hujan(2007)
  • ngajerit(2010)
  • Memoar of Madman a(2014) - Kompilasi

Ozzy Osbourne

1: Hideung Hujan (album)

2: Turun ka bumi (album, Ozzy Osbourne)

3: upeti (album, Ozzy Osbourne)

4: No Rest keur jahat (album, Ozzy Osbourne)

5: Blizzard of Ozz

6: Osbourne

7: kasurupan (album)

8: Sharon Osbourne

9: haténa tina Madman a

10: Crazy Train

11: Ozzfest

12: Bark di Bulan

13: No More lawon

14: Rudy Sarzo

15: The pamungkas Dosa

16: Réunion (albeum, Hideung Sabat)

17: Hideung Sabat, Vol. 4

18: Zakk Wylde

19: Kungsi Ucapkeun maot!

20: Hei Stoopid

21: sabotase

22 Mike Bordin

23: Hideung Sabat (lagu)

24: ekstasi Téknis

25: 13 (albeum, Hideung Sabat)

26: Hideung Sabat

27: Electric Lady Studios

28: Kurnia Osbourne

29: Don Airey

30: Ozzmosis

31: Tommy Aldridge

32: Jet Records

33 Robert Trujillo

34: Jimmy DeGrasso

35: Sapanjang Datang hiji lancah

36: Maret Atawa maot

37: Planét kapilah

38: Cover Dina

39: Hideung Sabat Discography

40: Mick Besar

41: Lee Kerslake

42: Lahir Deui

43: Bill Ward

44: Hideung Sabat (album)

45: Daptar anggota Hideung Sabat

46: ngagawekeun Kelas Pahlawan

47: Master of kanyataanana

48: upeti

49: Bob Daisley

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne (dilahirkeun John Michael Osbourne, 3. 1948 Désémber Aston, Birmingham) nyaéta penyanyi sahiji band heavy metal Britania Hideung Sabat, anu diwangun ti Ozzy, Tony Iommi, Geezer Butler jeung Bill Ward. Kusabab 80. taun 20. Abad ngalaksanakeun solo sarta mangrupakeun komersil langkung sukses ti di group Hideung Sabat. Ieu salah sahiji pangalusna dipikawanoh tapi ogé paling kontroversial penyanyi batu kiwari.

1: Hideung Hujan (album)

Hideung Hujan (Czech Hideung Hujan) nyaéta album studio ku Ozzy Osbourne ti 2007. Ozzy Osbourne ngeunaan anjeunna nyebutkeun anjeunna teh ngan hiji nu wrote tanpa alkohol. album anu lirik na atah jeung poék, tapi aya ogé sababaraha balada nu masihan pamajikan Ozzy urang Sharon.

2: Turun ka bumi (album, Ozzy Osbourne)

Turun ka Bumi teh kadalapan studio album ku penyanyi Inggris Ozzy Osbourne ti 2001. Eta kacatet dina mangsa 2001 sataun di Los Angeles sarta produser na Tim Palmer. Di Inggris Albums Bagan ieu rengking ke rung jeung Billboard 200 nepi ka kaopat.

3: upeti (album, Ozzy Osbourne)

Album konsér solo kadua penyanyi Inggris upeti urang Ozzy Osbourne. Ieu dirilis dina bulan Maret 1987 epik Records na Columbia Records na album nya éta dihasilkeun ku Max Norman. Dina 200 Billboard rengking kagenep di AS jeung jadi platinum ganda. album ieu dedicated ka Randy Rhoads, saha éta dina taun 1979 mun 1982 Osbourne gitaris band. Anjeunna maot dina kacilakaan pesawat ngan di 1982. album ngandung rekaman konsér ti taun 1980 na 1981.

4: No Rest keur jahat (album, Ozzy Osbourne)

Taya Rest keur jahat teh kalima solo albeum studio ku penyanyi Inggris Ozzy Osbourne. Dirilis dina bulan Séptember 1988 epik Records na Columbia Records. produser-Na nya Roy Thomas Baker jeung Keith Olsen. Ieu album munggaran penyanyi urang, dina nu manéhna digawé gitaris Zakk Wylde, anu salajengna digawé kalayan anjeunna salila sababaraha taun.

5: Blizzard of Ozz

Blizzard sahiji album perdana studio solo Ozz urang ku Inggris penyanyi heavy metal Ozzy Osbourne, dirilis dina 1980.Track listingSestavaOzzy Osbourne - Rhoads zpěvRandy - kytaraBob Daisley - bass, nyieun vokal, gongLee Kerslake - drum, perkusi, tubular bells, tympányDon Airey - ti klávesyznovuvydání 2002Robert of Trujillo - baskytaraMike Bordin - drum, perkusi, timpani, gongDanny Saber - tubular bellsMark Lennon - nyieun vokal

6: Osbourne

Surname Osbourne boga sababaraha personalities: Ozzy Osbourne (Yohanes Michael Osbourne, * 1948) - aslina hiji beurat logam Inggris zpěvákSharon Osbourne (* 1952) - pamajikan tina Ozzy OsbourneaKelly Osbourne (* 1984) - penyanyi sarta putri Ozzy OsbourneaJeordie Bodas (Jeordie Osbourne Bodas), ogé Twiggy Ramírez (* 1971) - AS hudebníkPodobné

7: kasurupan (album)

Kasurupan teh kasapuluh na album studio panganyarna ku Inggris penyanyi heavy metal Ozzy Osbourne, dirilis dina bulan Juni 2010.Seznam skladebSestavaOzzy Osbourne - zpěvGus G - kytaraRob "Blasko" Nicholson - baskytaraTommy Clufetos - drum, perkusi

8: Sharon Osbourne

Sharon Rachel Osbourne (nee Arden;. * 9 1952 Oktober, Brixton, Inggris, Britania Raya) mangrupa presenter Inggris, anggota juri bakat acara TV, artis, manajer musik, bussinessmanka, promotérka jeung bikang penyanyi beurat-logam Ozzy Osbourne. Mimitina sumping ka perhatian atuh panongton pikeun realitas némbongkeun The Osbournes, nu dituturkeun nyawa kulawarga kabogohna. Engké, manéhna jadi hakim di British, sarta asal tina kompetisi The Factor X sarta versi Amérika ti America kontes pilari bakat.

9: haténa tina Madman a

Diary of Madman hiji album studio solo kadua ku Inggris penyanyi heavy metal Ozzy Osbourne, dirilis dina 1981.Seznam skladebBonus dina reissue of 20022011 'warisan Edition' lagu disc 2Všechny anu dirékam dina wisata ngeunaan Blizzard Ozz.SestavaOzzy Osbourne - Rhoads zpěvRandy - kytaraBob Daisley - goong, bass, zpěvLee Kerslake - drum, perkusi, bel tubular, tympányReference

10: Crazy Train

"Crazy Train" mangrupakeun lagu tina penyanyi Inggris Ozzy Osbourne. Marengan anjeunna éta pangarang na bassis Bob Daisley jeung gitaris Randy Rhoads. Anjeunna dirilis dina album solo kahiji penyanyi urang Blizzard of Ozz di 1980. lagu ieu single munggaran tina album. Daisley dilakukeun dina peta légal 2016 ngalawan Osbourne for kakurangan pamayaran tina royalti keur lagu. Majalah gitar Dunya ngaranna Rhoads solo dina lagu salaku solo gitar pangalusna sadaya waktos.

11: Ozzfest

Ozzfest mangrupa siklus taunan sababaraha puluhan konser (dina 2005 - 26) pita nu maénkeun beurat Metal, Hard Rock, Death Metal, hardcore tur Nu Metal, dijieun di AS jeung Eropa. The panitia anu Ozzy Osbourne jeung pamajikanana Sharon.

12: Bark di Bulan

Bark dina album studio solo katilu Bulan sacara Inggris penyanyi heavy metal Ozzy Osbourne, dirilis dina 1983 Nopémber. Osbourne anu album solo kahiji, nu boga pangaruh gitaris Randy Rhoads, anu maot taun samemeh release na. album diwanohkeun gitaris Jake E. Lee, urut anggota grup Mickey Ratt, kasar Cutt na Dio.

13: No More lawon

Taya lawon More mangrupa album studio kagenep ti penyanyi Ozzy Osbourne. rekaman nya éta dilumangsungkeun dina 1991 studi A & M Studios na Devonshire Studios di Los Angeles, California. album dihasilkeun Duane Baron jeung Yohanes Purdell na dirilis dina bulan Séptember 1991 ku epik Records. Ku album 2000 4 dijual leuwih ti sajuta salinan na meunang opat albeum platinum.

14: Rudy Sarzo

Rudy Sarzo (18. 1950 Nopémber Havana, Kuba) nyaéta teuas batu Cuban-Amérika sarta bassis heavy metal. Sarzo dicoo kalayan loba grup utama, kaasup nyieun onar Tenang, Ozzy Osbourne, Whitesnake, Manic Eden, Dio na Blue tiram kultus.

15: The pamungkas Dosa

album studio solo kaopat nu pamungkas Dosa urang ku penyanyi Britania Ozzy Osbourne. Ieu munggaran dirilis dina bulan Pebruari 1986 dina kaayaan banner tina epik Records. Album dihasilkeun Ron Nevison. Dina 200 Billboard, album ieu rengking posisi kagenep.

16: Réunion (albeum, Hideung Sabat)

Reuni téh Album live ti British band heavy metal Hideung Sabat musik, dirékam dina taun dibéré 1997 poté.Seznam skladebVšechny lagu ku Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler jeung Bill Ward, iwal jinak.Disk 1 "Acan Babi" - 8 : 28 "Tukangeun Besar Saré" - 4: 07 "NIB" - 6: 45 "Fairies ngagem Sapatu" - 6: 19 "Duka Electric" - 5: 02 "Sweet Daun" - 5: 07 "arsiték spiral" - 5: 40 "kana batal" - 6: 32 "Snowblind" - 6: 08Disk 2 "Sabat katurunan Sabat" - 4: 36 "Orchid / Tuhan Dunya ieu" - 7: 07 "kotor Awewe" - 6: 29 " hideung Sabat "- 7: 29" Beusi Man "- 8: 21" Anak ti kuburan "- 6: 30" paranoid "- 4: 28" Psycho Man "(Osbourne, Iommi) - 5: 18" Ngajual Jiwa abdi " (Osbourne, Iommi) - 3: 10SestavaOzzy Osbourne - zpěvTony Iommi - kytaraG eezer Butler - baskytaraBill Ward - drum

17: Hideung Sabat, Vol. 4

Hideung Sabat Vol. 4 nyaeta nami albeum musik ti grup musik British Hideung Sabat dirilis dina 1972. Album ieu oge karya studio, bearing dina pikiran saméméhna tilu albeum, tapi ayeuna ku akustika jeung épék sora. lagu FX jeung Laguna Wayah téh saukur instrumental, kawas sesa lagu dina catetan ieu.

18: Zakk Wylde

Zakk Wylde, ngaran nyata Jeffrey Phillip Wiedlandt (* 14. 1967 Januari Bayonne, New Jersey, AS) mangrupa gitaris Amérika sarta zpěvák.20. May 1987 jadi anggota grup ngarojong Ozzy, singer Hideung Sabbath.Když di 1993 Ozzy ngumumkeun ahir karir musik, manéhna mutuskeun pikeun ngamimitian grup sorangan, sombong na Maha Suci. Dina 1994 grup ngarilis albeum sombong tur Maha Suci. Sataun saterusna, Ozzy balik ka pamandangan musik, sarta anjeunna rejoined pita Nyieun.

19: Kungsi Ucapkeun maot!

Pernah Ucapkeun maot! teh kadalapan studio album ku band Britania Hideung Sabat. Marengan album Téknis ekstasi éta teu jadi suksés sakumaha album saméméhna Hideung Sabat. Éta ogé album panungtungan Hideung Sabat 70. taun jeung panungtungan kalawan Ozzy.

20: Hei Stoopid

Hei Stoopid teh ke studio album ku penyanyi Amérika Alice Cooper, dirilis dina 1991 Juli ku epik Records. album ieu dihasilkeun ku Peter Collins tur dibere dieu sababaraha tamu kaasup guitarists Joe Satriani, Steve Vai na Slash, singer Ozzy Osbourne jeung bassis Nikki Sixx.

21: sabotase

Sabotase teh kagenep studio album ku band Britania Hideung Sabbath.Zpěvák Ozzy Osbourne pikeun taun di ngawawancara mindeng ngangluh yén ieu album mimiti obsesi jeung rekaman studio Tony Iommiho. Dibandingkeun albeum saméméhna sabotase kacatet sarta dihasilkeun nyata panjang, nu wanoh janten paling mahal albeum dirékam (album kahiji maranéhanana ngarugikeun sababaraha kuintal jeung ngarékam nyandak ngan sababaraha dinten).

22 Mike Bordin

Mike Bordin (* 27. 1962 Nopember, San Fransisco, Amérika Sarikat) mangrupa drummer Amérika sarta pangadeg sahiji band metal Iman No More ieu ogé dipikawanoh salaku drummer Ozzy Osbourne. ciri khas nyaeta dreadlocks panjang tur maén dina kolor.

23: Hideung Sabat (lagu)

"Hideung Sabat" nyaeta lagu bubuka album, timer judulna band heavy metal Inggris Hideung Sabat Hideung Sabat, dirilis dina 1970. Lagu ku sakabeh urut anggota, penyanyi Ozzy Osbourne, gitaris Tony Iommi, bassis Geezer Butler jeung drummer Bill Ward ieu dihasilkeun ku Rodger Bain.

24: ekstasi Téknis

Teknis ekstasi anu album studio katujuh ku Hideung Sabat. dewan ieu babarengan jeung album Kungsi Ucapkeun maot! geus ngahontal kasuksésan kayaning album saméméhna Hideung Sabbath.S album ieu grup terus separation na ti poék-pembuatan aslina; Aya lirik ngeunaan narkoba, PSK na transvestites. Jarang mucunghul atmosfir poék. Komposisi salaku "Rock & Roll Dokter" jeung "Ieu Alright" (drummer ditembangkeun Bill Ward) greatly beda kreasi aslina tina grup. Ogé terus ékspérimén kalawan kibor tur synthesizers leuwih ti on albeum saméméhna. lagu "Manéhna nu keur Isro" dirékam kalawan orchestra. penyanyi Czech Marie Rottrová reinterpret dinya sarta ngarilis lagu "Cinta, bau hujan".

25: 13 (albeum, Hideung Sabat)

13 studio album ke ku band heavy metal Britania Hideung Sabat. rekaman nya éta dilumangsungkeun ti Agustus nepi Januari 2012 taun handap. album ieu dihasilkeun ku Rick Rubin jeung dileupaskeun deui 7. June 2013. Ieu album munggaran grup urang saprak 1995, nalika eta janten kahiji jeung penyanyi dilarang Ozzy Osbourne saprak 1978 nalika dileupaskeun Kungsi Ucapkeun maot!. album muterkeun tilu sahiji anggota aslina tina grup: gitaris Tony Iommi, bassis Geezer Butler sarta penyanyi Osbourne. grup reuni drummer Bill Ward teu ilubiung dina album na diganti ku Brad Wilk, hiji anggota ngamuk group Ngalawan Mesin na Audioslave.

26: Hideung Sabat

Hideung Sabat mangrupa band heavy metal Inggris, ogé dianggap pangadeg nu heavy metal, anu praktis dipangaruhan loba gaya lianna. Aslina laporan: Ozzy Osbourne (vokal), Tony Iommi (gitar), Terrance "Geezer" Butler (bass) jeung Bill Ward (drum).

27: Electric Lady Studios

Listrik Lady Studios mangrupakeun studio rékaman on Greenwich Village di New York. Anjeunna diadegkeun dina 1970 gitaris Jimi Hendrix jeung arsiték na John Storyk. Luar Hendrix dina rekaman studio, contona, AC / DC, Ozzy Osbourne, Kiss, Blondie, Patti Smith, Clash The, The Widang Magnetic, Mike Oldfield atanapi nas.

28: Kurnia Osbourne

Kurnia Michelle Lee Osbourne (* 27. 1984 Oktober di London) mangrupa penyanyi Inggris, putri ti penyanyi kawentar Ozzy Osbourne. Dileupaskeun tilu musik alba.DiskografieShut Up (2002) Parobahan (2003)

29: Don Airey

Don Airey (* 21. 1948 Juni, Sunderland, Inggris) nyaéta saurang pamaén keyboard Britania, nu saprak 2002 muterkeun dina grup batu Deep Ungu, ngaganti Jon Lorda.Tvoří jeung pamandangan musik belah salila sababaraha taun, gawé bareng jeung musisi Gary Moore, Ozzy Osbourne, Yudas Imam Agung, Hideung Sabat, Jethro Tull, Whitesnake, Colosseum II, jelema nu ngalakukeun dosa, Michael Schenker, Uli Jon Roth, Laskar Pelangi, divlje jagode sarta Hirup nyaring, ogé gawé bareng jeung Andrew Lloyd Webber.

30: Ozzmosis

album studio solo katujuh Ozzmosis urang, singer Ozzy Osbourne. rekaman na lumangsung salila sataun 1995 ngulik Guillaume Ngabejaan Studios (Paris, Perancis) Katuhu Lagu Rekaman (New York City, New York), Bearsville Studios (Woodstock, New York) jeung Electric Lady Studios (New York City, New York). produser album Michael Beinhorn na album dirilis dina 1995 Oktober ku epik Records. Dina bagan UK ieu rengking 22. nempatkeun na dina AS dina kaopat. Album dijual leuwih dua juta eksemplar tur nampi dua platinum.

31: Tommy Aldridge

Tommy Aldridge (* 15. Agustus 1950) mangrupa teuas batu na heavy metal drummer Amérika, dipikawanoh utamina salaku anggota Hideung Oak Arkansas, Pat Travers Band, Ozzy Osbourne, Gary Moore, Whitesnake, Ted Nugent na ayeuna maén kalawan Ipis Lizzy.

32: Jet Records

Jet Records éta hiji penerbit musik British leutik, diadegkeun dina 1974. Dina imah medarkeun ieu diterbitkeun album-Na, contona, seniman Electric Light orchestra (ELO), Roy Kai, Gary Moore, Ozzy Osbourne, nyieun onar Magnum sareng nu sanesna.

33 Robert Trujillo

Rob Trujillo (* 23. 1964 Oktober) mangrupa bassis Amérika. Ayeuna maén di band Metallica. Saméméhna dimaénkeun di grup Tendencies Suicidal, alur Infectious, Hideung Label Society jeung band nu dibéré bareng Ozzy Osbourne.

34: Jimmy DeGrasso

Jimmy DeGrasso (* 16. 1963 Maret Betlehem, Pennsylvania, AS) mangrupa drummer heavy metal Amérika. Antara 1986-2001 dimaénkeun ku grup Y & T. Anjeunna ogé mangrupa anggota grup Megadeth (1998-2001) Dokken (2012) jeung digawé pikeun sababaraha taun dina Nyieun band Alice Cooper. Kusabab 2012 mangrupakeun anggota supergroup Hideung Star pengendara. Ogé anjeunna gawé bareng jeung musisi sapertos Ozzy Osbourne, Suicidal Tendencies jeung David Lee Roth.

35: Sapanjang Datang hiji lancah

Sapanjang Datang hiji lancah nyaéta album studio dua puluh-kalima ku penyanyi Amérika Alice Cooper, dirilis dina 2008 na deui 2010.Seznam lagu "prolog / I Nyaho Dimana Anjeun Hirup" (Cooper, Saber, Hampton) - 4: 21 "pamales kanyeri Dupi milik" (& Slash) (Cooper, Saber, Hampton) - 4: 26 "Wake nu Dead" (& Ozzy Osbourne) (Cooper, Osbourne Saber) - 3: 53 "nyekel Me Mun anjeun bisa" (Cooper, Saber, Hampton) - 3: 15 "(dina Toel jeung) anjeun feminin Sisi" (Cooper, Garric, Adang, Kelli) - 3: 16 "dibungkus dina Sutra" (Cooper, Saber, Hampton) - 4: 17 "ditelasan ku Asih" (Cooper , Garric, Bacchi, Kelli) - 3: 34 "Aku Lapar" (Cooper, Saber, Hampton) - 3: 58 "The Hiji Éta boga Away" (Cooper, Kelli, Jani Lane) - 3: 21 "Kasalametan" (Cooper, Saber, Hampton, Fowler) - 4: 36 "kuring keur di lancah / epilog" (Cooper, Saber, Hampton) - 5: 21SestavaAlice Cooper - vokal, nyieun zpěvDanny Saber - gitar (XNU MX 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 na 10); Slide gitar (11); EBow (4); bass (4, 1, 3, 6, 8 na 10); piano (11); Kenop (7, 1, 3, 6, 7, 8 na 10); Ki Hajar Dewantara (11); arrangements string (4 na 10)

36: Maret Atawa maot

March Atawa maot téh 10. album studio sahiji band heavy metal Britania Motörhead, dirékam di London dina Maret 1992. Reflected di dinya kakawasaan tilu gitar - Wurzel, Lemmy, zum. band nu lajeng ngarilis single Maret atawa maot, anu beres 20. nempatkeun grafik Britania ngan balik tunggal Angel ti nu maen judi Beusi maiden ti 1993. Salaku hiji diterbitkeun lagu Cat scratch Demam na repeortoáru of Hellraiser Ozzy Osbourne - Lemmy mate na sobat ti band Motorhead.

37: Planét kapilah

Planét kapilah mangrupakeun lagu psychedelic ku band Britania Hideung Sabat. Téks na wirahma husus nyiptakeun atmosfir cupang; Struktur rhyme boga pola teratur sarta kelir kondisi rupa fenomena terestrial na astrophysical, ku kituna bisa digolongkeun kana spasi parsial batu. Mecenghul dina album narabas paranoid of 1970 na sanajan teu nganggap Hideung Sabat hit, ieu dicoo ku band Amérika Pantera, anu kaasup eta dina album na Jauh Cicih disetir.

38: Cover Dina

Dina Cover teh kasalapan studio solo albeum ku penyanyi Britania Ozzy Osbourne dirilis dina 2005 Nopémber ku epik Records. album ieu dihasilkeun ku Tandaan Hudson na album ieu rengking 134. rung on Billboard 200. album ngandung versi panutup mung; salah sahijina, "Mississippi Ratu" ku grup Gunung, dirilis salaku tunggal. Dina lagu ieu muterkeun gitar Leslie Kulon, nu jadi anggota Gunung tur oge ko-panulis lagu. Dina lagu "Kabéh Dudes Young" sings vokal Ian Hunter, anu geus ditembangkeun dina versi aslina ti band Mott nu Hoople.

39: Hideung Sabat Discography

Discography band heavy metal Britania Hideung Sabbath.Oficiální discography skupinyStudiová albaMnoho sahijina (nu 8 munggaran kalayan Ozzy sarta munggaran dua kalawan Diem) dianggap klasik logam. Loba lianna (utamana Lahir Kitu deui jeung albeum jeung Tony Martin) pisan kultovní.Koncertní albaKompilační albaNeoficiální / diskografieTyto albeum séjén éta resmi - teu dikaluarkeun kalawan manajemén kolaborasi členů.1980 - Hirup di Tukang (1973 - Iommi, Osbourne, Butler, Ward); #5 Inggris. Pamustunganana remastered sarta sacara resmi dirilis salaku salah sahiji dua disk Kapungkur Lives.1977 - Greatest hits. Teu siaran Greatest hits 1970-1978, ieu téh mangrupa kompilasi tina sapuluh lagu ti bagian lima album munggaran Pieter Brueghel nu Sepuh urang "El triunfo de la muerte" salaku bungkusan.

40: Mick Besar

Mick Besar (* 23. 1958 Juni) nyaéta presenter kritikus musik British, radio jeung televisi jeung panulis. Manéhna mimitian karir di Sora Majalah 1977. Dina 1983 manéhna mimitian nulis pikeun Kerrang!. Engké, anjeunna ngadegkeun dirina minangka panulis babad salira tina loba seniman batu kayaning Ozzy Osbourne, status quo, Led Zeppelin, Beusi maiden, Pakarang N 'Roses na Metallica.

41: Lee Kerslake

Lee Kerslake (* 16. April 1947 di Bornemouth, Dorset, UK) ieu drummer maén pangpanjangna dina band batu Grup Uriah Heep.Do ngagabung di 1971 Nopember, 1979 pensiunan dina Oktober na deui April 1982 diasupkeun. Pasti ninggalkeun band pikeun alesan kaséhatan di 2007. Sateuacan periode Uriah Heep éta hiji anggota The Dewata. Anjeunna maén dina albeum solo anggota Uriah Heep Ken Henslyho jeung David Byron. Dina taun 1979-1982 dipigawé dina albeum sareng Hideung Sabat jeung Ozzy Osbourne. Manéhna digawé salaku musisi studio, bareng jeung bassis Bob Daisleyem on Ozzy urang albeum Blizzard of Ozz na haténa tina Madman a jeung pagelaran saterusna jadi subyek litigation antara aranjeunna sarta Ozzy Osbourne.

42: Lahir Deui

Dilahirkeun deui nyaeta album studio Sawala ku Hideung Sabat. Ieu hiji-hijina album on mana anjeunna sings Ian Gillan, urut vokalis ti Deep Ungu. Ogé di pos deui drummer Bill Ward. album téh salah sahiji dipeunteun pangalusna dina sajarah grup urang. Kritik dina waktu issuance turun, tapi ngahontal 4. Tempat di Bagan Inggris, anu mangrupa grafik resmi UK jeung AS geus datang ka 40 luhur.

43: Bill Ward

Bill Ward (dilahirkeun William Thomas Ward, 5. Méi 1948, Aston, Birmingham, Inggris) nya éta drummer ti legendaris band heavy metal Britania group Hideung Sabbath.Ve dicoo drum saprak lahirna dina 1969 mun 1980 buka di na nyanyi dua trek solo ti Hideung Sabat; "Ieu Alright" (album Téknis ekstasi), sarta "ayun Chain The" (album Kungsi Ucapkeun maot!).

44: Hideung Sabat (album)

album studio munggaran Hideung Sabat urang ku band Britania sahiji ngaran anu sarua. Ieu dirilis dina Jumaah, 13th nu (13. Pébruari). Loba kritik albeum ieu, utamana lagu judulna, evaluate catetan logam murni munggaran. Ogé dibuktikeun mangrupa pangaruh Led Zeppelin, utamana blues elemen. Album taun ngahontal 2003 238. rungs 500 dina ranking tina albeum pangalusna sadaya waktos majalah Rolling Stone. Numutkeun pangadeg sarta gitaris of Hideung Sabat Tony Iommiho band dirékam album dina dinten 16 tunggal. Oktober 1969.

45: Daptar anggota Hideung Sabat

Nurutkeun nástrojeZpěvOzzy Osbourne (1969-77, 1978-79, 1985, 1997-2006, 2011-hadir) Dave Walker (1977-78) Ronnie James Dio (1979-83, 1991-92) Ian Gillan (1982-84) David Donato (1984-85) Glenn Hughes (1985-86) Ray Gillen (1986-87) Tony Martin (1987-91, 1992-97) Rob Halford (1992: hiji konsér, 2004: Ozzfest) KytaraTony Iommi (1969-2006, 2011 éta, kénéh) BaskytaraGeezer Butler (1969-85, 1991-94, 1997-2006, 2011-hadir) Dave Spitz (1985-86, 1987) Bob Daisley (1986) Jo Burt (1987-88) Laurence Cottle (1988-89) Neil Murray (1989-91, 1994-97) KlávesyGeoff Nicholls (1985-91, 1992-97) Rebana Bill Ward (1969-1980, 1982-83, 1984-85, 1994, 1997-98, 1999-2006, 2011- 2012) tartaric Appice (1980-1982, 1991-92, 1998) Bev Bevan (1983-1984, 1987) Eric Singer (1985-1986) Terry Chimes (1987-1988) cozy Powell (1988-1991, 1994-95) Dadan Rondinelli (1992-1994, 1995-97) Mike Bordin (1997) Tommy Clufetos (xNum Artikel X-hadir) patali

46: ngagawekeun Kelas Pahlawan

Ngagawekeun Kelas Pahlawan (Czech digawé kelas pahlawan) lagu John Lennon urang ti album munggaran John Lennon / Plastik Ono Band sanggeus direcahna The Beatles.Cover verzePíseň pohara populér salaku vérsi panutup: band David Bowie urang Tin MachineCyndi LauperRoger TaylorMarilyn MansonNoir DésirOzzy OsbourneManic Street PreachersGreen DayScreaming TreesExterní odkazyText lagu ditarjamahkeun kana Czech

47: Master of kanyataanana

Master of kanyataanana aya album katilu ti legendaris band heavy metal Britania Hideung Sabat dirilis dina 1971. Dina Britania ngahontal 5. příčky.Na album ieu gitaris Tony Iommi munggaran katala gitar na on tilu semitones handap ka C♯ pikeun ngurangan tegangan senar, kukituna hurting ramo na dicoo hadé. Hatur nuhun ka sora "muddier" deeper sarta jadi tanda albeum ieu.

48: upeti

Upeti tiasa: upeti (albeum, Paul Motian) - drummer album Paul Motian (1974) upeti (album, Ozzy Osbourne) - album tina penyanyi Ozzy Osbourne (1987) upeti (albeum, Keith Jarrett) - album tina pianis Keith Jarrett (1989) upeti (albeum, Roy Saduy) - drummer album Roy Saduy (1991) upeti (albeum, Yanni) - musisi album Yanniho (1997) upeti (albeum, Emilie-Claire Barlow) - album tina penyanyi Emilie-Claire Barlow (2001)

49: Bob Daisley

John Robert "Bob" Daisley (* 13. 1950 Pébruari, Sydney, Australia) mangrupakeun hiji musisi, bassis Australia sarta lyricist anu gawé bareng jeung Ozzy Osbourne, Uriah Heep atanapi Gary Moore. Anjeunna ayeuna muterkeun kalawan band Hirup pisan.


Tanda kana akun Anjeun

×
Poho wincikan anjeun?
×

Pindah up

ngabagikeun
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!