Sir James Paul McCartney embé(*18. Juni 1942 Liverpool) nyaetaBritaniamusisi, penyanyi jeung penulis lagu, urut anggota grupThe Beatles.

Paul McCartney lahir 18. June 1942 di Liverpool, rumah sakit Waltonské. Bapana, James McCartney sumping ti Irlandia jeung ieu Katolik. Hirupna anjeunna diganti loba karya, tapi ieu pangalusna dipikawanoh salaku musisi jazz. James tadi band jazz sorangan sarta dicoo tarompet, batak, clarinet na woodwinds lianna.

Paul McCartney lahir ka kolot ti katurunan Irlandia (James McCartney sarta Mary Patricia Mohinová). Babarengan lanceukna Michael (sahandapeun pseudonym nu Mike McGear ngadegkeun nyalira di grup komedi musik Rancah) maranéhanana dibawa nepi di iman Katolik. indung maotkangkerkanker payudara nalika Paul éta 13 taun. Salaku anak, bapana tadi dibeuli kahijihitarsarta saprak saméméh dirina dicoo tarompet jeung pianojazzband, Paul masihan palajaran KAHIJI musik sorangan. Di sakola, Institute Liverpool dipikawanohGeorge Harrisonsarta babarengan aranjeunna mimiti diajar gitar (kaluar ti ngarasa panasaran - sarta Paul geus ditinggalkeun-dibikeun string gitar stretched eunteung nyekel beuheung ka sisi sabalikna).

grup SajarahThe BeatlesAnjeunna dimimitian dina1957Lamun dina ibadah haji dinaInggris WooltonPaul patepungJohn LennonAnu ngabawa ka grup tehQuarry Lalakisalaku gitaris a. Dina momen ieu aya nu sambungan musik kawentar sadaya waktos -Lennon/ McCartney.LennonMcCartney lajeng ngawitan kolaborasi on nulis lagu pikeun dua taun mimiti babarengan aya ku sabudeureun saratus. Wae bébas spent babarengan jeung maénkeun gitar. sakola Paul thrived kacida alusna, anjeunna speaks Jerman sarta Spanyol, tapi anjeunna pikaresep musik, sarta jadi gaganti learning mimiti ngajalankeun jeung grup sanggeusUKna tinimbang ulikan satuluyna manéhna mimitian digawé salaku supir lokomotif asisten dina rak kawat di pabrik a.

Dina tumiba1958kumpulanQuarry LalakidigantiGanjar jeung The Moondogssarta di1959grup nu robah ngaranna deui, waktu ieuThe Silver Kumbang. dina1960Grup anu nembe dirobah ngaranna kanaThe Beatles(Pun dimaksudkeun -bangbarahartosnabangbara,neunggeulhartosnaDarso, ngéléhkeun, ngéléhkeun ...) Manehna ngagabung dinaJermanHamburg. Hatur nuhun kana miang tina gitaris bass aslinaStuart SutcliffeMcCartney nyokot alat-Na.

Paul digawé di grupThe Beatlesmun runtuhna taun1970. Saatos pupusna manajerBrian Epstein, Anjeunna janten pamingpin resmi band, sarta hususna anggota paling aktif na. Diantara pangalusna sarta kawentar lagu na kaasup éra BeatlesEleanor Rigby(1966)moal bisa Beuli Me Cinta(1964)Keun baé(1970) Jeung luhurHei Jude(1968) jeungkamari(1965).

dina1967Paul mimiti (kitu oge anggota séjén ti kelompok) kana ngarasakeun gelar gedeobatjeung sataun saterusna grup dikaluarkeun pikeunIndiaYén aya niis. Salian percobaan ubar Paul nya éta anggota munggaran ti Beatles jeung musik éléktronik sarta ngarahkeun swastajero taneuhpilem. Dina kapamimpinan Paul urang ogé kabentuk dikutuk ku kritik jeung ngartikeun publik (tapi Kiwari ditanggap pisan positif) Beatles pilemGaib Mystery TourpinuhpsychedelicPekuncén jeung adegan.

Paul cicing salila sababaraha taun kalayan aktris Jane Asher, tapi1967acquainted jeungLinda Eastman,Amerikafotografer. poé12. Maret 1969dicokot babarengan, dalapan poé payun kituJohn LennonjeungYoko Ono. Paul diadopsi putri Linda urang tina nikah kahijina, samah. bareng jeungLindaMaranehna tilu barudak - Mary Anne,Stella NinaYakobus jeung Louise. Duanana spouses sok ngurusan nu iwal salapan poé nalika anjeunna di McCartney1980diJepangpanjara (pikeun nilikganja) Maranéhanana babarengan unggal poe.

dina bulan April1970Paul McCartney masarakat awam ngumumkeun yén grupBeatlesninggalkeun (sanajan band nu teu aya de facto geus aya 1969), nu batur dituturkeun anjeunna jeung sakabeh anggota keur aya di proyék-proyék maranéhanana sorangan. Paul diajar pamajikananaLindamaén kibor tur aktipitas nya di group anyar nyaJangjangdiadegkeun dina1971. Karya gabungan kahiji éta lagu nuPoé séjén. Sanajan kritik Linda dikritik for nyanyi jeung lakonan dirina,JangjangAranjeunna narima loba panghargaanGrammyjeung70. taunMaranéhanana pisan suksés. 

McCartney salila konsér aJangjang, 1976

dina1972grup junun munggaran touredUKjeung sataun saterusna sanggeusEropa. dina1973masalah nuJangjangmeureun anjeun pangalusnaalbeum Band Dina The Run. McCartney masihan countlessalbeum, Boh nyalira atanapi sareng grupJangjang. Diantara ditambah kawentar ka geus disebutkeun kaasupRam,Vénus sarta MarslamunTug Perang.

Dina pertengahan nu80. naek kapal udaragawé bareng jeungStevie WonderatawaMichael Jackson. Éta jeung pamajikanana geus jadivegetarianjeung pajuang keur hak sato.

dina1994Yoko Ono pas anggota sésana tina demo Beatles Lennon nu lajeng dirékam iringan musik. Grup lagu panungtunganreal CintakaBébas sakumaha Manuk aÉta nu dirilis dina albeumantologi 1(Apple Records, 21. 1995 November) jeungantologi 2(Apple Records, 18. 1996 Maret). laguAyeuna lajeng, Dijadwalkeun pikeunantologi 3(Apple Records, 28. 1996 Oktober) teu réngsé.

dina1997McCartney ieu knighted tur ngan hiji angka luar biasa tina rékaman dijual ieu rightly dianggap salah sahiji musisi pangalusna 20. abad.

dina1998pamajikan Paul urang maotLindaonkangkerpinareup. Sanajan kitu, McCartney di2002Manehna remarried modelsamah Millssarta dina Oktober2003putri, Beatrice Milly McCartney. Teu lila afterward tapi samah cerai.

poéna Paul jeung musik klasik, anjeunna diwangun sababaraha karya klasik (misalna.Liverpool oratorioatawanangtung Batu). dina1999ieu inducted kana Galéri Kinérja, masihan konsér di ngahargaanLindana oge pameran mimiti lukisan-Na.

poé6. Juni 2004Salaku anggota mimiti grupBeatles, Dipigawé di konsér diIraha.

poé20. února 2008Anjeunna nampi pangajén pikeun kontribusi hirupna kana musik dinaBRIT Awards.

Dina sumping 2009 1 2 CD + DVD live konsér judulna Good malem New York City, anjeunna diédit kaluar sababaraha peuting sarta ngawengku duanana lagu tina nyieun Paul + Jangjang na Beatles hits.

9. Oktober 2011diLondonAnjeunna nikah pikeun katilu kalina kalawan Nancy Shevellovou.

Samentara polah musik panungtungan na tetep dewanKisses on handapti2012Di mana mayar ngajenan ka tunes favorit maranéhanana ti 30. sarta 40. taun sarta anjeunna geus dibikeun ka 70. ulang.

poé12. Desember 2012Anjeunna mucunghul dina hiji konsér benefit121212, Dedicated ka korbanHurricane SandyMarengan urut anggota grupNirvana(Aranjeunna tepang pikeun kahiji kalina saprak runtuhna1994). Tanjungjaya maén lagu "Cut Me Sababaraha Slack". Eta nembongan dina dokumen Sora Kota, anu diarahkeun ku ex Nirvana-drummerDave GrohlJeung mana nu kudu dileupaskeun dina bulan Pebruari2013. Dina 12. Oktober 2013 Kaluaran album anyaranyarlagu tina judul sarua.

Paul McCartney

Sir James Paul McCartney, embé (* 18. 1942 Juni Liverpool) nyaéta musisi Britania, penyanyi jeung penulis lagu, urut anggota The Beatles.BiografiePaul McCartney lahir ka kolot ti katurunan Irlandia (James McCartney sarta Mary Patricia Mohinová). Babarengan lanceukna Michael (sahandapeun pseudonym nu Mike McGear ngadegkeun nyalira di grup komedi musik Rancah) maranéhanana dibawa nepi di iman Katolik. Indung maot kanker payudara nalika Paul éta 13 taun. Dina budak leutik, bapana meuli gitar kahiji sarta dirina minangka baheulana dicoo tarompet jeung piano dina band jazz, Paul masihan palajaran KAHIJI musik sorangan. Di sakola, Institute Liverpool patepung George Harrison, sarta babarengan aranjeunna mimiti diajar gitar (kaluar ti ngarasa panasaran - sarta Paul geus ditinggalkeun-dibikeun string gitar stretched eunteung nyekel beuheung ka sisi sabalikna).

1: Lennon / McCartney

John Lennon sarta Paul McCartney nu salah sahiji tim komposer tersukses dina sajarah hudby.Vznik populér tur terminasi tina Partnership partnership The lumangsung ti mimiti The Beatles di 50 telat. sarta 60. taun 20. Abad jeung réngsé kalawan labuhna grup di 1970. Ieu dumasar kana hiji perjangjian lisan antara dua pangarang, anu nyatakeun yén sakabéh lagu nu masihan sagala salah sahijina atawa duanana babarengan, bakal disaluyuan ku duanana sakaligus.

2: McCartney II

McCartney II mangrupa album studio solo kadua ku penyanyi Britania jeung musisi Paul McCartney. Dileupaskeun dina 1980 sataun, sataun saméméh runtuhna Jangjang grup musik na. Album McCartney II nyaéta musically pisan béda ti karya saméméhna McCartney urang, saprak éta beuki mucunghul synths salajengna jeung elemen musik eksperimen.

3: Linda McCartney

Linda Louise McCartney, dilahirkeun Linda Louise Eastman (. 24 1941 Séptémber New York -. 17 1998 April Tucson, Arizona) éta hiji fotografer, keyboardis, aktivis hak sasatoan Amérika sarta pamajikan ti Paul McCartney.

4: McCartney (album)

album solo kahiji McCartney urang, Paul McCartney dikaluarkeun 17. 1970 April di Inggris. Hal metot ngeunaan album ieu téh yén McCartney sadayana instrumen na voices, iwal sababaraha Nyieun vokal ti pamajikan kahijina, Linda McCartney dirékam dirina. Numutkeun kecap-Na, McCartney dicoo dina "bass, drum, gitar, gitar akustik, batak, mellotron, organ, gambang sarta ruku hiji barudak jeung panah." Salajengna, eta oge metot kana kaasup loba lagu instrumental.

5: James McCartney

James Louis McCartney (* 12. 1977 Séptémber London) nyaéta musisi Britania, komposer sarta sculptor tinggal di London. Anjeunna hiji-hijina putra hiji komposer jeung urut anggota The Beatles Paul McCartney jeung pamajikan kahijina, fotografer batu na hak sasatoan aktivis Linda McCartney. Dina 21. September 2010 James ngarilis album kahijina dina ngaran Sadia Lampu.

6 Ram (album)

Ram mangrupa album Paul McCartney jeung Linda McCartney dikaluarkeun 17. May 1971, ieu téh hiji-hijina album credited ka pasangan. Éta kadua McCartney urang dua albeum, dileupaskeun antara tungtung formasi Beatles jeung Jangjang. The muterkeun dewan iwal McCartneyových sarta musisi séjén ogé Jangjang hareup drummer Denny Seiwell.

7: Band dina Run

Band dina Run mangrupa album studio katilu ku Paul McCartney & Jangjang. rekaman nya éta dilumangsungkeun ti Agustus nepi ka Séptémber 1973 di Lagos, Nigeria. Produser albeum éta Paul McCartney na dirilis dina 1973 Désémber dina labél Apple Records. Éta ngeunaan album panganyarna McCartney urang dirilis dina labél ieu. Kareta Batu rengking album di 418. rung tangga 500 albeum na pangalusna sadaya waktos. Panulis poto dina panutup album téh Clive Arrowsmith na nya bray Paul jeung Linda McCartney, Denny Laine, Michael Parkinson, Kenny Lynch, James Coburn, Clement Freud, John Conteh na Christopher Lee.

8: Thrillington

Thrillington nyaeta Palasik album Paul McCartney, anu anjeunna dirékam di handapeun ngaran samaran tina Percy "Thrills" Thrillington. 29 ieu dikaluarkeun. 1977 April di Inggris sarta 17. Mungkin 1977 di AS. Ieu mangrupa panutup instrumental albeum Ram. album kacatet deui di 1971 tapi McCartney mutuskeun pikeun nunda release anak, kusabab aya dina mangsa éta kalayan pamajikanana, Linda, ngadegkeun Jangjang band. Dina 1995 na 2004 album ieu reissued on CD na 21. Mungkin 2012 salaku bagian tina édisi DELUXE of Ram.

9: Wild Kahirupan

Liar Kahirupan is album studio munggaran ku Inggris group Jangjang. Dirilis dina bulan Désémber 1971 Apple Records sarta produser-Na nya Paul McCartney jeung Linda McCartney. Kacatet dina bulan Juli jeung Agustus 1971 di London urang Abbey Road Studios. Di AS Billboard 200 ieu rengking posisi kasapuluh, bari di Inggris Inggris Albums Bagan nepi ka sabelas. Di AS, indit platinum.

10: Beureum Rose Speedway

Beureum Rose Speedway nyaeta album studio kadua ku Inggris group Jangjang. Dirilis dina April 1973 Apple Records na album nya éta dihasilkeun ku Paul McCartney. Kacatet mangsa 1972 sataun di sagala rupa studio London (Abbey Road Studios, Olimpiade Studios, Morgan Studios, Trident Studios na Island Studio). Di AS Billboard 200 ieu rengking tempat heula, bari dina Albeum UK bagan Inggris pikeun kalima. Dina duanana nagara, piring emas.

11: Liverpool Sora Collage

Liverpool Sora Collage nyaéta album studio ku musisi Inggris Paul McCartney, dirilis dina 2000. Aya rekaman ti taun 1964, 1965, 1991 na 2000. Dina sababaraha bagian albeum, anu anggota band milu dina The Beatles, teu nguap produser Pemuda sarta band batu Welsh Super Furry Sato. McCartney wanoh grup ogé gawé dina Cingcin album di sakuliah dunya

12: The Art of McCartney

The Art of upeti McCartney pikeun musisi album Paul McCartney, nu dirilis 18. November 2014. Ieu mangrupakeun lagu kompilasi 42 tina karya solo McCartney urang, jeung The Beatles, maén seniman kawas Barry Gibb, Brian Wilson, Billy Joel, Bob Dylan, Willie Nelson, Alice Cooper, Smokey Robinson, cium sareng nu sanesna.

13 '04 Summer Tour

'04 Summer Tour éta wisata Éropa Paul McCartney, nu lumangsung dina usum panas tina 2004.Během wisata ieu Paul McCartney munggaran dilongok oge Céko, nyaéta 6. Juni. Anjeunna jadi urut anggota kahiji The Beatles, anu konsér vystoupil.Záznam di St. Petersburg dirilis dina DVD Paul McCartney di Beureum Square jeung ngarékam tina konsér dina Glastonbury deui kana DVD The Years.KapelaPaul McCartney McCartney - vokal, bass, gitar, klavírRusty Anderson - gitar, nyieun zpěvBrian Ray - gitar, gitar bass, nyieun zpěvPaul "Wix" Wickens - kibor, akordion, gitar, harmonika, perkusi, nyieun zpěvAbe Laboriel Jr - drum, perkusi, nyieun zpěvTermínyRepertoárJetGot Pikeun Cokot Anjeun Kana abdi LifeFlaming PieAll abdi LovingLet Me gulung ItYou moal Badé Tempo A bolong urang WomanMaybe Abdi AmazedThe Long Jeung pungkal RoadIn spite Sadaya The DangerBlackbirdWe Dupi Gawé Ieu outhere TodayAll Hirup Kedah Tuturkeun PassI'll nu SunFor No OneCalico SkiesI've ngan Katingal A FaceMichelle (iwal di Paris) Eleanor RigbyDrive Urang CarPenny LaneGet BackBand dina RunBack dina USSRLive jeung Hayu DieI've meunang FeelingLady MadonnaHey JudeYesterdayFollow Me (ngan di Glastonbury) Let It bei Saw ngadeg Her ThereHelter SkelterSgt. Lada urang ngalamun hate Club Band / The EndOdkazyReferenceV artikel ieu dipaké tarjamahan téks ti artikel Paul McCartney 2004 Summer Tour on Tumbu Inggris Wikipedii.Externí

14: Vénus sarta Mars

Vénus sarta Mars nyaéta album studio ku Inggris group Jangjang. Ieu dirilis dina bulan Méi 1975 ku Capitol Records na album nya éta dihasilkeun ku Paul McCartney. Di AS Billboard 200, kitu ogé di Inggris Inggris Albums Bagan, dewan nepi ka rung munggaran. Dina duanana nagara janten platinum.

15: Pencét ka Play

Pencét ka Play album studio solo ku musisi Inggris Paul McCartney. Ieu dirilis dina bulan Agustus 1986 pausahaan Parlophone (UK) jeung Capitol Records (AS) jeung produser na bareng jeung McCartney Hugh Padgham. Di AS Billboard 200 ieu rengking posisi thirtieth, bari di Inggris Inggris Albums Bagan kadalapan. Di Britania Raya dijieun piring emas.

16: London Town (album)

London Town nyaéta album studio ku Inggris group Jangjang. Ieu dirilis dina pausahaan Maret 1978 Parlophone na Capitol Records na album nya éta dihasilkeun ku Paul McCartney. Dirékam antara Pébruari sarta Januari 1977 1978 di studio béda, kaasup Abbey Road Studios jeung hawa Studios. Dina grafik Inggris Inggris Albums Bagan ieu rengking kaopat sakabéh, bari di AS Billboard 200 ngahontal kadua.

17: Snova dina USSR

Snova dina USSR (Rusia: Снова в СССР, Czech: Balik dina USSR) nyaéta katujuh album studio solo ku penyanyi Britania jeung musisi Paul McCartney. Dileupaskeun dina 1988 sataun éksklusif di urut Uni Soviét. album ngawengku sagemblengna tina versi panutup tina kawentar rock and roll lagu 20. abad. Dina 1991, sanggeus runtuhna tina USSR, album dirilis di sakuliah dunya ditambah hiji lagu bonus.

18: Jangjang di Speed ​​of Sora

Jangjang di Speed ​​of Sora mangrupakeun album studio ku Inggris group jangjang. Ieu dirilis dina 1976 Maret ku Capitol Records. Kacatet ti Januari nepi ka Pebruari taun ieu di London urang Abbey Road Studios sarta produser nu éta Paul McCartney. Dina grafik Inggris Inggris Albums Bagan ieu disimpen di posisi kadua, bari di AS Billboard 200 munggaran. Di AS, indit platinum.

19: Stella McCartney

Stella Nina McCartney Willis, OBE (přechýleně McCartney Willis;. * 13 1971 September di London) mangrupakeun fashion desainer Britania jeung putri Paul McCartney McCartneyho.BiografieStella digawé pikeun merek kawentar (Chloe, Lagu Sunda, Adidas, Karl Lagerfeld) dirancang dina kostum pikeun Madonna, Annie Lennox, Gwyneth Paltrow. Manehna meunang sababaraha panghargaan.

20: Jangjang (grup musik)

Jangjang éta hiji supergroup batu diadegkeun ku urut Beatle Paul McCartney dina April 1971. Jangjang geus kahontal kasuksésan badag di 70. taun sarta mimiti 80. taun, sanajan kanyataan yén grup staffing ampir terus ngarobah.

21: Kembang dina kokotor

Kembang dina kokotor teh kadalapan album studio solo ku Paul McCartney, dirilis dina 1989. Pelepasan album ieu dipirig ku wisata The Paul McCartney Dunya Tour.Seznam skladebObsazení Paul McCartney - vokal, gitar akustik, gitar listrik, bass gitar, dua belas-string gitar, Méksiko gitar, piano, synthesizers, drum, rebana, ketuk, celeste, sitar, harmonium, nyieun vokal, mellotron, perkusi, biola, kibor, keprok

22: Tug Perang

Tug Perang teh katilu album studio solo ku musisi batu Britania jeung urut anggota The Beatles Paul McCartney. Ieu mangrupakeun tuluyan tina album saméméhna McCartney II 1980 na album resmi kahijina, diitung ti disintegration of Jangjang jumplukanana dina April 1981. Hatur nuhun kana rékaman albeum McCartney masihan waktos deui bareng jeung produser musik George Martin. Tug Perang oge album McCartney heula, dileupaskeun sanggeus pupusna John Lennon, urut teammate longtime na The Beatles.

23: Mémori Ampir Full

Memori Ampir Full mangrupa album studio fourteenth ku Paul McCartney. Di Britania Raya dinya ieu dikaluarkeun 4. June 2007 jeung Amérika Serikat poé později.Seznam skladebAutorem kabeh lagu ku Paul McCartney "Tari peuting" - 2:. 54 "Pernah Hadir Kapungkur" - 2: 57 "Tempo Sunshine anjeun" - 3: 20 "Ngan Mama terang" - 4: 17 "Anjeun ngawartosan" - 3: 15 "Mr. Bellamy "- 3: 39" syukur "- 3: 19" Baju Vintage "- 2: 22" Éta Ieu Me "- 2: 38" suku dina awan "- 3: 24 'DPR lilin' - 4: 59" The End of tungtung nu "- 2: 57" unggeuk Kepala anjeun "- 1: 58Reference

24: Let It Kudu (lagu)

"Hayu Ieu Kudu" (Anggap eta jadi) nyaéta lagu The Beatles, diwangun ku John Lennon sarta Paul McCartney di 1970, sanggeus nyanyi lagu ukur McCartney. Ieu oge lagu panungtungan méméh Paul McCartney ngumumkeun miang ti band.

25: Balik dina wisata Dunya

Deui dina wisata Dunya éta wisata Paul McCartney Éropa, nu lumangsung di cinyusu di 2003.Po munggaran 6 dicoo konser (1 di Paris, Barcelona 2, 2 na 1 di Antwerp di Sheffield) McCartney bray flu jeung kagungan kaping handap di Sheffield move di ahir wisata nu. Alatan gering lajeng anjeunna kapaksa dirobah repertoire dua kali.

26: New (album)

Anyar teh sixteenth solo albeum studio ku musisi Inggris Paul McCartney. Diterbitkeun dina anjeunna 14. Oktober 2013 musik penerbit EMI Virgin Records sarta mangrupa album McCartney munggaran diwangun ku lagu anyar ti 2007 nalika rekaman nu dirilis Mémori Ampir Full. Dina album aya dua belas lagu na milu dina eta opat produser Tandaan Ronson, Ethan Johns, Paul Epworth na Giles Martin. Di Inggris Albums Bagan, album urutan katilu; lokasi nu sami jeung ngahontal éta Billboard 200.

27: Balik deui ka Endog teh

Deui ka Endog mangrupa sanggar final album ku Inggris group Jangjang. Ieu dirilis dina 24. Mungkin 1979 Columbia Records dina AS Dina Inggris, hiji parusahaan Parlophone dileupaskeun dua minggu engké. Kacatet dina rupa période tina bulan Juni nepi ka Pébruari 1978 1979 di sababaraha studio béda, kaasup Abbey Road Studios. Di AS Billboard 200 ieu rengking di tempat kadalapan, bari di Inggris dina Albeum UK bagan di kagenep. Di AS, indit platinum.

28: Run Iblis Run

Amprok Iblis ngajalankeun hiji studio album solo ku musisi Inggris Paul McCartney. Ieu dirilis dina bulan Oktober 1999 ku Parlophone sarta produser na bareng jeung McCartney Chris Thomas. Kacatet ti bulan Maret nepi ka bulan Méi taun ieu di studio Abbey Road Studios. dewan ngandung lolobana nutupan versi lagu tina lima puluhan, tapi ogé tilu McCartney originals ditulis dina gaya lagu lianna. Dina album 200 Billboard rengking 27. tempat.

29: Flaming Pie

Flaming album studio solo Pie urang ku musisi Inggris Paul McCartney. Dirilis dina pausahaan Méi 1997 Parlophone na Capitol Records marengan McCartney ngahasilkeun Jeff Lynne jeung George Martin. Dua lagu tina album nu dirékam dina sataun 1992, sesa taun 1995 mun 1997. Eta kacatet dina sababaraha studio, kaasup Abbey Road Studios. dewan anu, contona, lagu "Dipaké pikeun Kudu Bad", duet jeung Steve Gedang. Dina grafik Inggris Inggris Albums Bagan, kitu ogé di Amérika Billboard 200, album ieu rengking di tempat kadua. Dina duanana nagara, éta geus jadi emas teh.

30: rusuh tur Lahirna di backyard nu

Rusuh jeung Lahirna di album studio solo anu backyard urang ku musisi Inggris Paul McCartney. Dirilis dina bulan Séptember 2005 pausahaan Parlophone na Capitol Records. album ieu dihasilkeun ku Nigel Godrich. Dina grafik Inggris Inggris Albums Bagan ieu rengking kagenep, di kagenep Amérika Billboard 200. Dina sababaraha nagara, narima rékaman emas.

31: Kamari

Kamari (dina kamari Czech tarjamah) nyaéta lagu ti grup musik The Beatles ti 1965 ti Pitulung album! .Ačkoli lagu ieu sacara resmi credited Lennon / McCartney wrote eta kabeh ukur Paul McCartney. lagu ieu populér malah kiwari sarta nurutkeun Guinness Dunya Records teh lagu nu éta dina sajarah versi panutup paling dirékam musik populér. Anjeunna ngarasakeun aranjeunna leuwih 3000 Albeum Pitulung! Ieu dilaksanakeun tilu bulan sanggeus release na di sapuluh luhur tina grafik Britania. Perusahaan Broadcast Musik Incorporated (BMI) ngumumkeun yén ngan di 20. lagu abad ieu ditayangkan dina media leuwih ti sedmmiliónkrát.

32: nyetir Hujan

Nyetir album studio solo Hujan urang ku musisi Inggris Paul McCartney. Dirilis dina parusahaan 2001 Nopémber Parlophone. Kacatet ti Pébruari nepi ka Juni taun éta dina studio Los Angeles Henson Rekaman Studio sarta produser Daud Kahne. Di AS Billboard 200 26 ieu rengking. tempat di Albeum Inggris Britania bagan di 46.

33: gaib Mystery Tour (pilem)

Gaib Mystery Tour nyaéta pilem Britania diarahkeun ku perdana éta band urang The Beatles.DějKdo ngarti carita dina film:! Mantuan, hésé ngarti malah keur pilem ieu. Anggota band dina pilem maén dina panumpang dina beus nu mana ka lalampahan unforgettable mun nowhere - nowhere. film ieu tinged kalawan klip kana lagu The Beatles jeung study di hiji humor Inggris has.

34: samah Mills

Samah Mills McCartney (* 12. 1968 Januari Alderhot, Britania Raya) nyaeta model Britania, hiji aktivis HAM jeung istri kadua Paula McCartneyho.BiografieNěkolik bulan sanggeus kalahiran nya kulawarga dipindahkeun ka Washington. Samah teu gampang keur anak, welasan manehna balik kalawan indungna deui London, manéhna lumpat jauh ti imah na cicing keur sababaraha bulan "dina jalan". Manéhna geus sababaraha damelan jeung geus ngadegkeun sorangan salaku modél. Di salapan belas taun, anjeunna ditémbak runtuyan poto érotis.

35: Eleanor Rigby

"Eleanor Rigby" mangrupakeun lagu tina grup Britania The Beatles, anu Pangarang credited mun Lennon / McCartney, sanajan manéhna nulis eta dirina Paul McCartney. Ieu diterbitkeun dina bulan Agustus 1966 dina ganda A-sisi tunggal bareng jeung "kapal selam Konéng". Dina waktu nu sarua, ogé mecenghul dina album revolver. lagu engké dirékam loba seniman lianna, kaasup Vanilla Fudge, Chick Corea sareng Al Di Meola. lagu ieu dingaranan hiji jalma nyata. Eleanor Rigby dimakamkan di astana di St. Peter di Woolton.

36: kisses on handap

Kisses on handap teh fifteenth solo albeum studio ku musisi Inggris Paul McCartney, dileupaskeun 7. Pébruari 2012. album anu sadia duanana kana CD na LP. Ieu ngandung dua belas versi panutup sareng dua lagu aslina. album milu Contona, Stevie Wonder, Eric Clapton, Bucky Pizzarelli na Diana Krall, album ieu dihasilkeun ku Tommy LiPuma.

37: pipa of Peace

Pipa of Peace nyaéta album studio solo ku musisi Inggris Paul McCartney. Ieu dirilis dina bulan Oktober 1983 pausahaan Parlophone (UK) jeung Columbia Records (AS). Kacatet dina rupa kali tina Oktober nepi ka Juli 1980 1983 sarta produser George Martin. Dina album aya dua duets kalawan Michael Jackson, "Ucapkeun Ucapkeun Ucapkeun" jeung "The Man". Di AS Billboard 200 piring ditempatkeun fifteenth rung di British UK Albums Bagan keur waktu kaopat. Dina sababaraha nagara eta janten platinum.

38: Pareum Ground nu

Pareum Ground mangrupa album solo sahiji musisi Inggris Paul McCartney. Dirilis dina bulan Pebruari 1993 pausahaan Parlophone (UK) jeung Capitol Records (AS). Marengan McCartney anjeunna ngahasilkeun Julian Mendelsohn. Di AS Billboard 200 ieu rengking posisi seventeenth, bari di Inggris Inggris Albums Bagan di kalima.

39: Samudra urang Raya

Samudra urang Ageung mangrupa album kalima ballet klasik sarta ogé kahiji Sir Paul McCartney. Ieu téh mangrupa musik tina pagelaran ngaran ballet sarua. album dirilis dina bulan Oktober 2011.Seznam skladebVšechny lagu ditulis ku Paul McCartney.

40: Jeung I Love Her

Jeung Abdi bogoh nya a lagu manéhna nulis dina 1964 Paul McCartney keur na lajeng gadis Jane Asher. Tapi, pasangan dina credited Lennon / McCartney.Skladbu munggaran Beatles dirékam sarta dirilis dina album nya Peuting A Hard Poé urang. Saprak harita aya geus loba nya coververzí.NástrojePaul McCartney: vokal, baskytaraJohn Lennon: akustik kytaraGeorge Harrison: gitar akustik, sounding dřívkaRingo Starr kongaReference

41: Sareng hiji Pitulung Little ti Friends abdi

"Sareng hiji Pitulung Little ti Friends abdi" teh lagu detik album Sgt. Lada urang ngalamun hate Club Band ti 1967 ti band Britania The Beatles. Hiji lagu nu ditulis ku Lennon / McCartney (John Lennon, Paul McCartney). Dina 2004 majalah Rolling Stone dirina rengking tempat 311 500 dina daptar maranéhanana lagu pangalusna sadaya waktos. Contona, anjeunna remade lagu Joe Cocker jeung dileupaskeun deui dina album Sareng hiji Pitulung Little ti abdi Friends di 1969.

42: Abbey Road

Abbey Road teh album studio Sawala, nu manehna dirékam group The Beatles. Album panungtungan nu Beatles, Let It Kudu, nu dirilis sanggeus Abbey Road kacatet saméméh anjeunna. Abbey Road nya kituna ogé grup rekaman umum studio panungtungan.

43: Sir

Sir (Inggris [sɜː] IPA, Czech [Sir] [sumber?]) Nyaeta kahadean tina alamat lalaki dipaké di nagara diomongkeun Inggris. Mindeng dipaké pikeun ngahontal misalna senior. Pasukan Militér jeung pulisi. Dina Britania jeung sababaraha nagara Pasamakmuran dipaké ditéang jeung nami salaku salutation atawa judul Panyekel sahiji satria peerage handap atanapi baronet. Dipaké ditéang ku ngaran hareup atawa ngaran pinuh, teu dipaké pikeun nami pisan panungtungan (kayaning Sir Paul McCartney bisa kajawab "Sir Paul" tapi teu "Sir McCartney"). Judulna Sir teu meunang istighfar, tapi ogé inherit, alamat madam bikang teu sarimbag pinuh, maké judul téh sahingga dina cara diskriminatif.

44: Mangga Punten Me

Mangga Punten Me anu kahiji albeum Beatles dileupaskeun 22. March 1963 salaku respon gancang kasuksésan single Mangga Punten Kuring jeung Cinta Me Do. Ti opat belas lagu dina album anu ditulis dalapan sababaraha, John Lennon / Paul McCartney.

Peuting Hard Poé urang: 45

Teuas Poé urang Peuting (dina Peuting aslina A teuas Poé urang) nyaéta komedi filmed skenario Britania ku Aluna Owen ti 1964. film meunang BAFTA pikeun Best Film dina kategori musik / Comedy 1964 sataun.

46: Beatles pikeun dijual

Beatles pikeun dijual nyaéta album kaopat tina Beatles, nu dirilis dina tungtung 1964 sataun. Parlophone ngarilis penerbit tur produser George Martin. album mucunghul engké dipikawanoh lagu kawas Dalapan Days Minggu, atawa Abdi Loser a.

47: kapal selam Konéng (lagu)

"Yellow kapal selam" mangrupakeun lagu tina grup Britania The Beatles, anu Pangarang sedot ngalawan sapasang Lennon / McCartney, sanajan manéhna nulis eta dirina Paul McCartney. Ieu diterbitkeun dina bulan Agustus 1966 dina ganda A-sisi tunggal bareng jeung "Eleanor Rigby". Dina waktu nu sarua, ogé mecenghul dina album revolver na dua taun lajeng dina pilem na soundtrack sahiji ngaran anu sarua. Single aslina ieu rengking angka hiji titik dina grafik UK jeung titik pangluhurna lumangsung opat minggu saméméh éta diléngsérkeun "Sadaya atanapi Euweuh" ti Rupa Leutik. Rupa-rupa posisi anu tunggal lumangsung tilu belas minggu.

48: Hirup jeung Mari Kita maot

"Live jeung Mari Kita maot" teh lagu bubuka film Hirup jeung Mari Kita maot dina runtuyan film James Bond. Ku Paul nya jeung Jangjang group Linda McCartney urang. Ieu salah sahiji tembang maranéhna kawentar, ngahontal 2. nempatkeun di Amérika Billboard Hot 100 na 9. dina grafik UK Jomblo UK bagan.

49: Tempat di Inggris

Tempat di Inggris nya éta album studio solo kadalapan George Harrison, dirilis dina 1981 ku labél Dark Kuda Records. Kacatet antara bulan Oktober jeung Fébruari 1979 1981 sarta dihasilkeun ku Harrison sarta Ray Cooper. lagu "Kabéh Taun Jalma Kapungkur" ieu dedicated ka mémori tina telat John Lennon sarta dicoo dina dua urut anggota lianna The Beatles, Paul McCartney na Ringo Starr.


Tanda kana akun Anjeun

×
Poho wincikan anjeun?
×

Pindah up

ngabagikeun
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!