Mekarwangi Alison Swift(* 13. 1989 Désémber) mangrupa penyanyi Amérika, penulis lagu na komposer. Manehna tumuwuh nepi di Wyomissing, Pennsylvania, sarta dina welas manehna dipindahkeun ka Nashville, Tennesse, dimana manehna mimiti karir musik nya minangka penyanyi country pop. Anjeunna nandatanganan kontrak kalayan hiji parusahaan penerbitan bebas Big Mesin Records tur jadi penulis lagu bungsu kantos hired ku parusahaan penerbitan Sony / ATV Musik Publishing. Geus sanggeus sékrési album timer judulna kahiji maranéhanana (Taylor Swift) Dina 2006 jadi béntang musik nagara. Katilu tunggal "kami Song" dijieunna nya penyanyi bungsu anu handedly wrote sarta ngarilis lagu, nu rengking kahiji dina Billboard Hot Nagara Lagu. Anjeunna nampa hiji nominasi Grammy di kategoriPangalusna Artist Anyar(Artist Anyar Best) dina 2008.

Album kaduahenteu sieunIeu dirilis di ahir 2008 sataun. Dirojong ku ayaan ti single "Love Story" jeung "Anjeun Nilik jeung Me" dina grafik ieu album intrigued pop kawin silang panongton sarta jadi album jual pangbadagna ti sataun 2009. album meunang opat Grammy Awards taun 2010, sahingga Swift janten bungsu kantos Teh Tien Juara dina kategori Grammy "Album nu Taun" (album taun). Album katilu nyanyarita KiwariIeu dirilis di ahir 2010 taun sarta geus dijual leuwih ti hiji juta unit dina minggu kahiji miboga pelepasan. Swift lajeng dipingpin pikeun wisata tilu belas bulan degung Ayeuna Dunya Tour, dimana manehna dijalankeun dina sababaraha stadion sarta katarik leuwih 1,6 juta fans. Album single katilu "hartosna" meunang dua Grammy. album kaopat Taylor Swift ngarannabeureumna dirilis 22. Oktober 2012. Kalungguhan single "Urang Dupi Kungsi Pernah Meunangkeun Balik Duaan" jadi munggaran tunggal nya, nu ngahontal éta rankings hareupbillboard100 panas. Beureum Tour Amérika Kalér wisata mimiti dina Maret 2013. album panganyarna Mekarwangi urang dirilis 1989 2014 ahir taun jeung lagu tersukses di album janten ngocok Ieu Pareum. Ogé meunang Grammy pikeun "Album nu Taun" jeung "Best Vokal Albeum".

Taylor Swift geus mindeng disebut "America urang Sweetheart" sarta dipikawanoh pikeun lagu anu mindeng sings ngeunaan cinta. Musically, éta biasana hiji lagu téks basajan kalawan mélodi catchy, nu ngajadikeun jalma anu ampir geuwat cocog kana kasadaran (ie. Hook) Salaku pangarang lagu dileler Nashville Songwriters Association of asosiasi jeung organisasi Songwriters Galéri Kinérja. prestasi lianna kaasup Taylor Swift sapuluh Grammy Awards, genep Amérika Music Awards, tujuh Nagara Music Awards Association, genep Akademi Nagara Music Awards jeung tilu belas BMI Awards. Leuwih karirna anjeunna geus dijual leuwih 22 juta albeum tur leuwih 50 juta lagu diundeur online. Salian karir musik na, Taylor Swift diusahakeun peran aktris mucunghul dina hiji episode of CSI Las Vegas di 2009, dina komedi The St. Valentine (2010) jeung pilem animasiThe Lorax(2012).ForbesAnjeunna ngira-ngira yén salila karirna earned leuwih 165 juta dollar. Pikeun taun earned 2013 40 juta dollar (ampir 789 juta), nu éta pangluhurna diantara jalma dina industri musik.

budak leutik

Mekarwangi Alison Swift lahir 13. 1989 Désémber di Reading.Bapana nya, témbal Swift, panaséhat finansial Merrill Lynch.Anjeunna tumuwuh nepi di Pennsylvania sarta mangrupakeun turunan tilu generasi presidents sahiji bank.indungna, Andrea Swift (née Finlay) gawéna di imah, sarta saméméhna digawé salaku eksekutif jualan tina hiji dana investasi.Manehna spent sapuluh taun mimiti hirupna di Singapura, teras kulawarga kabogohna netep di Texas; bapana éta hiji insinyur sarta digawé sumur minyak di Asia tenggara.Taylor Swift ieu dingaranan penyanyi James Mekarwangi; indungna dipercaya yén Aisyah (Mekarwangi), gender ngaran nétral ieu bakal nulungan di gedong karir bisnis.Mekarwangi ngadawuh: "Bu sangka bakal gede kudu di kartu bisnis Anjeun nyebutkeun Mekarwangi, lantaran jalma anu maca eta moal nyaho sateuacanna naha lalaki atawa awewe."Manéhna ngabogaan adi ngora, Austin, anu diulik di Universitas Notre Dame,Sanajan kitu, engké manéhna indit ka Vanderbilt University.Taylor Swift spent nya budak leutik dina perkebunan leutik tangkal Natal di Montgomery County sarta indit ka sakola mayar Wyndcroft Sakola.Nalika Mekarwangi yuswa salapan taun, kulawarga kabogohna dipindahkeun ka Wyomissing, Pennsylvania, dimana Mekarwangi dihadiran SD di Jawa Barat Reading na Wyomissing Area SMP / SMUN.libur panas spent di imah kolotna 'panas di Batu Harbour, New Jersey, nu ngajelaskeun salaku tempat mayoritas kenangan budak leutik nya.

hobi munggaran Mekarwangi urang ieu tunggang. indungna diuk di sela nu, geus lamun manéhna heubeul salapan taun; engké anjeunna competed dina acara equestrian.kulawarga kabogohna dipiboga sababaraha kuda Cowboy Amérika sarta ponies Shetland.Dina salapan taun, Mekarwangi ngancik perhatian pikeun Productions téater musikal sarta dipigawé dina musicals Berks Pemuda Teater Akademigajih,Annie,Permios permios BirdiekaThe Sound of Music.Anjeunna rutin indit ka Broadway keur jam, nyanyi jeung akting. Sanajan kitu, sanggeus sababaraha taun auditions di New York, nu teu meunang nanaon, Swift janten resep musik nagara.Saprak harita, manéhna spent weekends appearances dirina dina festival lokal, fairs, kafe, contests karaoke, klub taman, unjuk rasa pramuka jeung rumah sakit.Dina sabelas taun sanggeus loba usahaSwift meunangkeun kontes bakat lokal, di mana baé nyanyi lagu "Big deal" ku LeAnn Rimes tur meunang kasempetan pikeun némbongan salaku polah muka pikeun Charlie Daniels dina Kujang.jpg di Strausstown.Kusabab dipikaresep na tumuwuh dina musik nagara mimiti ngasingkeun diri tina sakelas maranéhanana.

Saatos ningali episodeTukangeun Musik tehku Iman Hill, Swift jadi yakin yen "aya hiji lahan magic disebut Nashville mana ngimpi kabukti kana realitas tur dimana eta perlu balik".Manehna ngumbara jeung indungna ka Nashville spring putus, dimana manehna dijieun demo ngeunaan nyertakeun of Dolly Parton jeung Chicks Dixie handapeun baton of labél Musik Baris.Saatos eta ditampik sababaraha penerbit, anjeunna manggihan yén "dulur di kota hayang ngalakukeun naon atuh. Ku kituna kuring bébéja sorangan yén kuring diperlukeun angka kaluar kumaha carana jadi béda. "Manehna mimiti nyanyi The Star Spangled Banner dina rupa acara olahraga sabab éta hiji kasempetan pikeun meunang payun 20 000 panongton tanpa ngabogaan boga kontrak jeung parusahaan rekaman.Di baskét game lawang nu Sixers di Philadelphia ka sabelas Mekarwangi sanggeus dozpívání lagu ditampar ku rapper Jay-Z.Dina dua belas taun repairman komputer nya némbongkeun tilu grup titinada dina gitar sarta diideuan nulis lagu munggaran nya, "Lucky Anjeun".Saméméhna anjeunna meunangkeun kontes pantun nasional jeung sajak nu judulna "Monster dina pacilingan abdi," tapi ti ayeuna fokus kana nulis lagu.Dina 2003 Taylor Swift dimimitian ku kolotna pikeun digawe sareng manajer musik Dan Dymtrowem ti New York. Kalayan pitulung-Na dijadikeun model iklan keur Kalapa sarta Fitch salaku bagian tina kampanyeu maranéhanana "rising béntang", salah sahiji lagu nya ieu kaasup dina album kompilasi Maybelline kosmétik sarta papanggih jeung penerbit musik utama.Saatos nyanyi lagu pikeun presentasi aslina maranéhna RCA Records Taylor Swift narima tawaran pikeun ngembangkeun careers sorangan jeung mimiti remen buka Nashville.

Nalika Swift yuswa opat belas taun, bapana kasebut dibikeun ka cabang Nashville of Merrill Lynch sarta kulawarga dipindahkeun ka imah hiji dina sumpah palapa Danau di Hendersonville, Tennessee.Swift kieu engké didadarkeun salaku "kurban luar biasa" ku kulawargana.kolotna bakal rada dibere salaku move ka parusahaan nicer ti salaku hiji kasempetan pikeun Mekarwangi jadi béntang a.indungna ngomong: "Simkuring sok disebut dirina nu teu ngalakonan boh duit atawa pikeun kami pikeun minuhan impian sorangan."Dina Tennesse Swift indit ka SMA Hendersonville Menengah, dimana manéhna dina kahiji jeung kadua kelas lempeng A urang dina kartu laporan.Engké, pikeun nanganan jadwal konsér Na, manehna dipindahkeun ka Swift Harun Akademi, hiji sakola Kristen swasta nu ditawarkeun home SPP. Dina 2008 anjeunna kaala a diploma SMA sanggeus sanggeus réngsé dua taun studi pikeun belas bulan.

karir mimiti naTaylor Swift(2004-2008)

Dina opat belas taun, Swift dipindahkeun ka Nashville. Salaku bagian tina kontrak kalayan RCA Records patepung jeung songwriters ngalaman Publishing Musik Baris sakumaha Troy Verges, Brett berang, Brett Yakobus, Mac McAnally sarta The Warren Dadang.Tungtungna dimimitian kerjasama permanén kalawan Liz Rose.Taylor Swift, Liz Rose nempo nedunan di acara RCA sarta diusulkeun kerjasama éta.Maranehna mimiti papanggih babarengan unggal Salasa soré sanggeus sakola ka textařských sesi.Rose ngomong yén rintakan éta "salah sahiji panggampangna Kuring geus kantos rengse. Dasarna, ieu mah sakadar redaktur nya. Manehna (Mekarwangi) wrote ngeunaan naon anu lumangsung sapoe di sakola. Manéhna geus kitu gagasan jelas ngeunaan naon anu maranéhna nyobian ngomong. Tur salawasna sumping up jeung pamanggih paling luar biasa. "Swift ogé mimitian ngarekam demo kalawan produser Nathan Chapman.Saatos Circle acara pagelaran BMI penulis lagu urang di The Pait Tungtung, New York,Taylor Swift jadi penulis lagu bungsu kantos bisa katampa kana Sony / ATV Musik Publishing.Ti kénca RCA Records dina lima belas taun sabab pausahaan hayang ngarekam lagu ku songwriters sejenna, tapi manehna ngarasa siap pikeun ngamimitian careers sorangan kalawan bahan sorangan.Ogé neukteuk off kerjasama jeung manajer Dan Dymtrowem, saha engké ku Taylor Swift sarta kolotna judged."Nyaan ngarasa yen Kuring leungit parahu," manehna recalled engké Swift. "Kuring hayang néwak maranéhanana taun dina albeum, sanajan maranéhna masih ngagambarkeun naon kuring indit ngaliwatan".Kinerja industri di Nashville urang Bluebird Cafe nu di 2005 mun sorangan Taylor Swift adzab Dreamworks Records eksekutif témbal Borchettu, anu Nyiapkeun pikeun ngadegkeun hiji labél bebas, Big Mesin Records. Taylor Swift jadi salah sahiji artis kahiji anu ditandatanganan kontrak kalayan penerbit,tur bapana dina parusahaan penerbitan nu anyar meuli tilu per dibagikeun cent.Dina raraga mawa kana bysnysu nagara musik, Taylor Swift Borchetta mastikeun kinerja di Musik Festival CMA, dimana manehna dipigawé saperti iringan artistik.

Swift mimiti dipake dina album perdana eponymous nya teu lila sanggeus kacindekan tina kontrak. Sanggeus percobaan kalawan produser ngalaman persuaded a Nashville Big Mesin nu hired urut produser dirina Nathan Chapman. Ieu keur anjeunna pertama kalina manéhna nyieun album studio, tapi Swift dipercaya yén gotong alus maranéhna kamana ogé.Chapman ahirna ngahasilkeun nepi ka salah sahiji lagu sadaya nomer AlbeumTaylor Swift. Manehna digambarkeun album salaku diary tina rumaja mimiti na.Kalolobaan angka ditulis dina taun munggaran SMA jeung ngajelaskeun kahirupan anyar pangalaman cinta munggaran jeung kahariwang dina pubertas.Taylor Swift ngomong yén cacak keur disada "kawas kuring kungsi 500 budak", bagian badag tina lagu manehna wrote peran panitén.Tilu lagu dina album Swift wrote sagala nyalira, kaasup dua single, sarta sésana dalapan di kolaborasi jeung songwriters kayaning Liz Rose, Robert Ellis Orrall na Angelo Petraglia.Musically, album ieu didadarkeun salaku "campuran parabot nagara tradisional jeung nimble, gitar batu Swift".Taylor SwiftIeu dirilis dina bulan Oktober 2006.The New York TimesAnjeunna digambarkeun album salaku "a karya alit nagara-pop sakumaha pikaheraneun sakumaha sinis, dipingpin ku sora persuasif padet tina Swift ngora."Majalah Roger HollandPopMattersManéhna ngaharepkeun yén Swift bakal jadi "bisa manggihan kasaimbangan antara nagara tradisional jeung kasih sayang atra na keur album pop saprakTaylor SwiftIeu nunjukeun yen pasti ngabogaan loba nawarkeun ".Sasha Frere-JonesThe New YorkerAnjeunna digambarkeun salaku "a prodigy" na muji indifference dirina ka genres musik dibéré, jadi bari adegan musik Nashville téh rada konservatif, nurutkeun manéhna, Swift henteu ragu ngagunakeun unsur R & B, rap na batu. Acan urang nganggap gaya nya sakumaha tradisional Nashville nagara-pop.lokanagara WeeklyAranjeunna diprediksi yen "bahan jadi akalna nunjukkeun bakat, nu persists malah sanggeus SMA." Kareta Batuku Taylor Swift wrote: "Lamun di 2006 dina ngan genep belas, sumping onto adegan musik kalawan album perdana nya, ditiup duanana ngora, tapi duanana estu asak. (...) "Song kami" peupeus liwat ka beungeut sagampil crazily mélodi catchy, nu boga lagu Britney atanapi Patsy ".

Publishing Big Mesin Records éta kénéh dina infancy na, nalika eta dikaluarkeun heula utama single "Tim McGraw" dina Juni 2006, jadi Taylor jeung Saka Sunda mantuan single pak CD di amplop na kirimkeun ka radio.Manehna spent lolobana 2006 sataun ku promosi albumTaylor Swiftlamun wisata radio, nu engké commented: "Radio wisata kalolobaan seniman panungtungan genep minggu. Abdi lumangsung genep bulan 'Swift dicét lukisan (diideuan ku Jackson Pollock) nu geus rahayu rai musik maranéhanana, anu nyimpen lagu nya dina hawa.Sababaraha kali manehna mucunghul dina tipi nembongkeun kayaning acara Grand Ole Opry.Alus Isuk Amérika,kaTRL.Manehna mucunghul dina sababaraha commercials, diwanohkeun jeans lei na janten nyanghareupan kampanye Verizon Wireless Mobile Musik.Taylor Swift geus ngaidentifikasi sorangan salaku "anak tina Internet" sabab dipaké dina MySpace jaringan sosial mangtaun fans.Sorangan tulisan tulisan blog, commenting on status fans maranéhanana sarta pribadi diwaler sagala pesen yén Aisyah dikirim ka fans nya.Waktu éta ieu kudéta di musik nagara.Borchetta ceuk kolega na diangkat alis maranéhanana di heran lamun manehna mutuskeun pikeun asup kontrak kalayan genep belas penyanyi tapi Taylor Swift pencét rohangan bébas dina pasaran: katresna rumaja anu ngadengekeun musik nagara.Saatos single "Tim McGraw" dituturkeun ku opat deui nu dikaluarkeun antara 2007 na 2008 "Teardrops on abdi Guitar", "Song kami," "Gambar bakar" jeung "Kudu tos Said No". Sakabéh éta pisan suksés dina Billboard Hot Nagara Lagu "Song kami" sarta "Kudu tos Said No" sumping dina dahi Na. Hatur nuhun kana single "Song kami," Taylor Swift janten penyanyi bungsu, anu single ngahontal éta nagara ranking hareup tanpa batur nya mantuan anjeunna."Teardrops on abdi Guitar" jadi pop hit minor sarta ngahontal éta tempat katilu belas dina rankingsbillboard100 panas.Album payu potongan 39 000 geus di minggu munggarantur dugi Maret 2011 eta geus dijual leuwih 5.5 juta éksemplar di sakuliah dunya.Swift ogé ngarilis album Christmas,Sora tina Usum teh: The Taylor Swift Libur Koléksidina Oktober 2007 na epPanon geulisJuli 2008.

Dina rojongan tina albeumna nu kahiji, Taylor Swift dipigawé pisan; iwal festival jeung pagelaran sandiwara on tur konsér dibuka pikeun sababaraha seniman nagara. Dina ahir taun 2006 dibuka konser keur Rascal Flatts on salapan appearances panungtungan maranéhna Me & abdi Gang Tour, ngaganti předzpěváka saméméhna Eric Garéja, anu dipecat.Swift engké Garéja dikirim catetan emas kahijina kalayan catetan: "Hatur nuhun pikeun maén panjang teuing tur teuing loudly on wisata Flatts. Kuring tulus ngahargaan éta, Mekarwangi ".Dina 2007 nyatakeun dua puluh pintonan dina wisata, George Selat,sababaraha appearances on flip-flop Summer Tour Kenny Chesney,pintonan nu dipilih pikeun Brad Paisley on na Bonfires & amplifier Tourjeung sababaraha appearances on wisata babarengan Soul2Soul Tour II Tim McGraw na Iman Hill.Dina 2008 Swift anjeunna dimaénkeun deui wisata Rascal Flatts.Di sagigireun bahan sorangan manehna dipigawé Taylor Swift ogé nyertakeun lagu ku Beyonce, Rihanna, John Waite, Lynyrd Skynyrd jeung Kahitna.Sateuacan jeung sanggeus unggal konsér diayakeun pikeun sesi opat-jam kalayan fans.

Dina 2007 Swift anjeunna ngagaduhan bareng jeung Alan Jackson Artist tina pangajén Taun Association Nashville Songwriters. Taylor Swift janten penyanyi bungsu kantos nampi judul ieu.Ogé meunang hadiah cakrawala Award pikeun pendatang pangalusna dina pamandangan musik tina Musik Association Nagara.Dina 2008 dirina Akademi Nagara Musik geus ngaidentifikasi penyanyi ngora pangalusnasarta dina Amérika Music Awards manehna meunang penyanyi country favorit.Leuwih lagu dibere dina ieu albumTaylor SwiftAnjeunna meunang tujuh panghargaan BMI Awards.Dina 2008 Taylor Swift ogé bieu pikeun Grammy Award dina kategori Papanggihan di Taun (Best New Artist), tapi pamustunganana leungit mun Amy Winehouse.

2008 - 2010:henteu sieun,Sengketa dina fiasco VMA dina Grammy

Dina bulan Nopémber 2008 ngarilis album studio kadua nya, henteu sieun. Dina album manehna wrote tujuh lagu nyalira, kaasup dua single sarta genep lagu sésana ditulis ku komposer Liz naros, John Beunghar, Collbie Caillat na Hillary Lindsey. Anjeunna gawé dina album jeung produser Nathan Chapman. rekaman musik dicirikeun sakumaha The New York Times wrote "gitar nyaring pikaresepeun, choruses rousing, biola occasional na banjo tucked di racikanana.": "Swift nya salah sahiji komposer pang populerna jeung wawakil ngarah nagara. Cai mibanda leuwih kontak kalayan hirup jero dirina ti paling sawawa ". Rolling Stone digambarkeun salaku" ulama komposisi na kalawan kado leuleuy pikeun ayat konstruksi, chorus jeung sasak. lagu pribadi tur spinline dirina sacara harfiah sigana salaku kaluar-of diary předměstkého gadis urang. "

Babarengan Robert Allee niatna ngarojong album henteu sieun di penerbitan. Di presentasi albeum ieu dedicated hiji episode sahiji acara Ellen DeGeneres. Manehna oge mucunghul di loba talkshow lianna. Kalayan fans communicates ngaliwatan blog video pribadi jeung Twitter. Single munggaran tina album "Cinta STORA" dirilis dina bulan Séptember 2008 sababaraha detik jadi nagara urang pangalusna-ngajual tunggal sadaya waktos. maximumna éta di angka 4 100 dina Billboard Hot. Leuwih taun 2008 na 2009 anu dileupaskeun opat single deui: "White Horse," "Anjeun Nilik Jeung Me," "Lima belas" jeung "henteu sieun." "Anjeun Nilik Jeung Me" kacatet single pangalusna mun puncak di angka 2 100 dina Billboard Hot. Album debut atop nu Bagan Billboard Album kalayan 200 592 304 salinan marketability dina minggu kahijina, geus ti dijual di sakuliah dunya ngaliwatan 8,6 juta éksemplar. album janten album jual best of sataun tur earned Swift 2009 kasuksésan internasional hébat.

Dina rojongan albeum henteu sieun Swift embarked on wisata kahiji maranéhanana. Henteu sieun Tour éta 105 pintonan. kinerja 90 di Amérika Kalér, Eropa 6, 8 di Australia sarta hiji di Asia. duets disposable diondang misalna .: John Mayer, Fait Hill atanapi Katty Perry. předzpěváci nya éta, contona. Justin Bieber, Kelli Pichler na Gloriana. Wisata katarik leuwih 1,1 juta fans na grossed leuwih 65 juta dollar. pilem fitur Taylor Swift: Lalampahanna mun henteu sieun ieu disiarkeun dina televisi jeung ieu engké dirilis dina DVD jeung Blu-ray. Dina kabur Tour Keith Urban dipigawé saperti předzpěvačka. Manehna geus loba panghargaan sapertos. CMT raksasa ngagaduhan kaluar kalayan versi sorangan lagu "Drive" ku Alan Jackson on 51. sataun urang Grammys diulas sapanjang kalawan Miley Cyrus jeung lagu "Lima belas" na harga CMT nulis rap parody T-Pain. Ogé dirékam sababaraha proyék samping. Dina 2009 dileupaskeun versi sorangan tina lagu "Amérika Girl" ku Tom Petty. Kalawan Nyieun vokal milu dina single tina "Satengah tina Jantung abdi," Yohanes Mayer urang nu paling suksés dina albeumna kaopat-Na. Kalawan Martin Adang jeung Robert Eliss Orralem gawé dina dua lagu, "Anjeun Salawasna Badé Teangan Anjeun Jalan Balik Imah" jeung "Crazier" kanggo fil Hannah Montana: The Movie soundtrack. Film The Saint. Valentine nyumbang lagu "Dinten Ieu Fairytale a. Dina album Hope keur Haiti ngarékam lagu "hoshosan" ku hade tinimbang Ezra.

Manehna janten artis nagara munggaran meunang hiji MTV Music Awards, nalika lagu "Anjeun Nilik Jeung Me" meunang video pangalusna bikang ti sataun 2009. ucapan ditampa dirina tapi ieu interrupted ku Kanye West, anu snatched mikropon ti leungeun nya jeung ngadawuh: ". Beoyncé boga video pangalusna" Swift mangrupakeun kipas musik Kulon sarta ngawartoskeun konferensi warta yen "aya parasaan goréng ngalawan anjeunna". Kajadian éta narima loba perhatian média na dieusi loba circulars online. Sababaraha poé disebutkeun dina hiji wawancara: "West ditawarkeun kuring hiji apology, nu kuring ditarima. Manéhna pohara ikhlas ". Dina wawancara saterusna, nampik nyarita ngeunaan kajadian éta, kusabab nu manehna teu hayang ngalakukeun" bisi badag ". "Ieu dina TV, jadi dulur ningal naon anu lumangsung. Aya nganggur ngobrol ngeunaan ". The kajadian jeung média saterusna perhatian greatly diangkat karir musik nya.

Dina 2010 4 meunangkeun Grammy 8 tina total jumlah nominasi. Album henteu sieun janten album taun na album nagara pangalusna. Lagu "White Horse" meunang Best Nagara Song jeung Best Female Vokal Performance. Manehna janten artis bungsu keur kantos meunang pangajén pikeun Album di Taun. Salila upacara nyanyi bareng jeung Stevie Nicks lagu "Rhiannon" jeung "Anjeun Nilik Jeung Me". kinerja vokal nya ditampi ulasan négatip na sparked lalawanan média éksténsif. nyanyi nya geus ditétélakeun rupa sakumaha "heran goréng" jeung "pisan, miskin pisan." Sedengkeun New York Times wrote "mangka refreshing ningali batur kitu Sarbini flub hal." Jeung "ieu béntang pop anyar pangpentingna dina taun panganyarna." The analis musik Bob Lefsetz diprediksi yen karir dirina téh leuwih, "sapeuting". Ogé masarakat awam banding pikeun bapana kitu anjeunna hired "agén iklan Krisis" pikeun ngatur selingkuhan ieu kusabab The wartawan penyanyi Stevie Nick memohon "Mekarwangi teuing ngora jeung bodo ngartos kasalahan maneh dijieun.": "Mekarwangi reminds kuring diri dina tekad nya jeung karakter dětinskám. Éta Innocence nu ngajadikeun dirina husus tur jarang. gadis ieu nu nyerat lagu kawas Neil Inten atawa Elton John, nu ngajadikeun sakabeh dunya nyanyi. Bikangna batu 'n' roll - nagara - pop penulis lagu mangrupa deui, sarta ngaran dirina nyaeta Taylor Swift. Aranjeunna awéwé kawas dirina nu bade ngahemat industri musik ".

Henteu sieun meunang loba panghargaan sejen tur janten album coutry nejoceněvanějším dina sajarah. Janten bungsu na ukur awéwé 6 meunang penghibur di Taun ku Coutry Musik Association. Henteu sieun ogé narima ti Association Award pikeun album pangalusna. Swift janten artis bungsu meunang Album di Taun di Akademi Nagara Musik. Amérika Music Awards dileler keur Best Nagara Albeum na ngaranna Artist dirina tina Taun. Anjeunna dileler Hal Daud Starlight ti Songwritter Galéri hirupkeun na Nshville Songwritter Association ngaranna komposer sarta performers taun nya. Billboard muji artis nya tina 2009 sataun na ieu kaasup dina daptar jalma paling boga pangaruh dina sataun 100 2010.

2010 - 2012:nyarita Kiwaritur dunya

Dina Oktober 2010 ngarilis album studio katilu maranéhanana degung Ayeuna. Kabéh welas lagu manehna wrote sarta gawé bareng dina ngarékam jeung produser longtime Nathan Chapman. Musically, album expands saluareun nagara-pop, sakapeung interferes jeung batu kotor jeung pop. The New York Times digambarkeun album salaku liar, musically beragam na "teuing hébat, meureun nu pangalusna." Magazine Rolling Stone digambarkeun Swift salaku salah sahiji songwriters pangalusna di pop, batu atawa nagara, "Swift bisa jadi palinter profésional Nashville anu weruh sagala trik pikeun ngahasilkeun hits, tapi ogé gadis romantis hypersensitive ".

Jeung album degung Ayeuna dilumangsungkeun hiji kampanye promosi éksténsif. Manehna geus mecenghul di rupa nempokeun isuk jeung ngobrol nempokeun, ogé haratis mini konser di tempat ilahar, kayaning. Dina hiji kabuka beus ganda-Decker on Hollywood Pegangsaan atanapi di lounge miang di JFK. Di sagigireun Kris Kristofferson, Emmylou Harris, Vince Gill jeung Lionel Richie ieu aub dina Los Angeles Club Nokia dina "tarikan gitar" - musisi nyandak robah warna ka warna di panggung sarta dicoo versi akustik lagu maranéhna pikeun ngangkat duit keur Musik Galéri Kinérja Nagara.

Single munggaran tina album "milik" dirilis dina bulan Agustus 2010 tur beuki loba single leuwih lima taun 2010 na 2011 téh: "Balik deui ka Désémber," "hartosna," "The Story of Us", "Sparks Laleur" jeung "ours". album ieu sukses komersial hébat, debuting on luhureun AS Billboard bagan 200. jualan awal éta 1 047 000 salinan, sarta eta nyieun album sixteenth dina sajarah AS nu dijual leuwih ti sajuta salinan dina hiji minggu. Dina Pébruari albeum 2012 dijual di sakuliah dunya deui 5,7 juta éksemplar.

2011 sataun tur awal taun 2012 ngumbara di wisata keur albeum. Bagian tina tilu belas bulan éta: 111 pintonan wisata dunya. data 7 di Asia, Eropa 12, 80 mun 12 Amérika Kalér jeung Australia. Manehna terang loba musisi anu geus ngagabung di duet tunggal salila wisata Amérika Kalér. Manehna digarap kalawan James Mekarwangi, Jason Mraz, Shawn Colvin, Ganjar Rzezniakem, Andy Grammez, Tal Bachman, Justin Biebrich, Gamas Gomez, Nicki Minaj, Nelly, Bob, Usher, Flo Rida, TI, John mandor, Jim Adkins, Hayley Williams, Hot Chilly Rae, Ronnie Dunn, Darris Rucker, Tim McGraw sarta Kenny Chesney. Salila wisata Amérika Kalér wrote pikeun tiap kinerja teks béda lagu maranéhanana dina panangan kenca-Na, téks kudu ditempo salaku cingcin wanda nokturnal. Salila wisata, manéhna maénkeun loba versi akustik lagu maranéhanana jeung di unggal kota mayar upeti ka dirina salaku seniman domestik. Anjeunna negeskeun yen versi lagu diwenangkeun dirina janten spontan dina předsavení disebutkeun ogé-rehearsed. wisata ieu dihadiran ku leuwih ti 1,6 juta fans na earned leuwih ti 123 juta dollar. Dina bulan Nopémber 2011 vadáno éta Album live kahiji nya, degung Ayeuna Dunya Tour Live mana pintonan 17 ti Amérika Kalér.

Dina 54. sataun urang Grammy Awards, anu lagu "hartosna" meunang pangajén pikeun Best Nagara Song sarta Best Nagara Solo Performance. Salila upacara ogé maénkeun lagu ieu. Ieu ngaranna penghibur di Taun ku Nagara Musik academies dina taun 2011 na 2012 jeung Nagara Musik Assocation di 2011. Dina 2011 Artist tina Taun di Amérika Music Awards jeung album pang populerna ieu ngaranna Nagara Albeum. Billboar ngaranna nya Woman tina Taun 2011.

Bari album kaopat maranéhanana réngsé dina usum panas tina 2012, James Mekarwangi diondang nya muncul salaku tamu husus salila set na Tanglewood. Kalawan babarengan, biologi dicoo lagu "Seuneu jeung Hujan" Love Story "jeung" ours ". James Mekarwangi, anu munggaran patepung dirina nalika manéhna dalapan belas, cenah, "urang ngan pencét dipareuman. Kuring dipikacinta lagu nya jeung ayana nya dina tahap éta hébat ".

Salila periode ieu, anjeunna nyumbang dua lagu aslina ka soundtrack The lapar Kaulinan. "Aman & Sora" ditulis jeung kacatet dina kolaborasi jeung The staring Wars jeung T-tulang Burnett. tunggal nu dirilis dina Januari 2013 sarta saprak mangka geus dijual leuwih 1,4 juta éksemplar di AS. lagu meunang pangajén pikeun lagu pangalusna ditulis pikeun Visual Media Grammy pikeun transmisi di 2013 sarta nominasi Best Asli Song hiji 70. sataun urang Golden Globes. kontribusi kadua nya soundtrack "Panon Buka" ieu ditulis solely Swift sarta dihasilkeun ku Nathan Chapman. Saterusna, anjeunna nyumbang vokal kana lagu "Kadua Kami". produser diterbitkeun mangrupa lagu dina album kadua Bob Strane Cllouds.

2012-2014beureumsarta Pegangsaan pelecehan

album studio kaopat nya Beureum dirilis dina bulan Oktober 2012. Sam wrote 9 16 sahiji lagu di albeum. Pikeun tujuh lagu sésana anjeunna digawé kalayan Max Martin, Liz Rose, Dan Wilsnem, Ed Sheeran na Gary Lightbodym. Nathan Chapman digawé salaku produser senior dina album, tapi produksi lagu individu anu ogé aub Jeff Blasher, Butch Walker, Jacknife Lee, Dan Huff na Shellback. Chapman ngomong yén mun ajak Swift ngancik na diusahakeun dirina dina kaayaan séjén. Musically, album ieu experimenting sareng manah batu, dubstep sarta tari pop mangrupa langkung sypanéb antara, tapi beuki Anjeun ngakuan gaya Swift. John Caramica nu Beureum wrote "kirang lengkep tur leuwih hectic ti biasa. Album bakal ngeureunkeun sok janten hal lian ti pop megastar na salah jeung masalah sawawa. majalah Rolling Stones nyatet: "Lolobana, manehna junun asupkeun tradisi pemetaan emociálnho relentless sakumaha Joni Mitchell na Carole Raja ... a sabe Ngalanglang proyék nyaéta salah sahiji carita best of Pop".

Salaku kampanye Beureum 72 éta wawakil stasiun radio di sakuliah dunya flown ka Nashville, dimana salila minggu awal jualan rengse ngawawancara individu kalawan Swift. Manehna geus mucunghul di loba nempokeun TV Obrolan sarta dipigawé dina panghargaan musik upacara di AS, UK, Jerman, Perancis, Spanyol jeung Australia. Lagu utama album "Urang Dupi Kungsi Pernah Meunangkeun Balik Duaan" janten nomer kahiji nya 1 dina AS Billboard Hot 100. Ieu oge dikaluarkeun lagu 6 lianna: "Dimimitian Deui" (pikeun radio nagara), "Kuring terang anjeun kasulitan" "22" "Sagala geus robah" "The Time Tukang" (sadayana pikeun radio pop) jeung "Beureum! (Pikeun radio nagara). Album debut atop beureum bagan 200 Billboard na lawang minggu Prodi deui 1,21 juta éksemplar. Ieu ditandaan nu jualan lawang pangbadagna di sakuliah 10 taun, Swift jadi awéwé pangheulana mibanda dua albeum sareng muka jualan minggu ti leuwih 1 juta éksemplar. Dina Méi 2013 mun 6 global dijual leuwih ti sajuta éksemplar. Dina 2012 Nopémber anjeunna dijual salila na karir 26 juta albeum tur boga 75 juta lagu diundeur digital.

wisata Beureum di Amérika Kalér miboga istilah 66 13 kaasup stadion na acara lumpat tina Maret 2013 - 2013 glow. Wisata dilongok dina bulan Désémber 2013 stadion sabudeureun Selandia Anyar jeung Australia dina bulan Pebruari 2014 Inggris jeung Jerman, wisata nu réngsé kalawan genep kaping di Asia. Sababaraha pintonan diondang sémah husus kayaning Carly Simon Tegan jeung Sara, Jennifa Lopez, Lukas Bryan, Patrick tunggul tina ragrag Out Boy, Ellie Goulding, Nelly, Lara Bareilly, Cher Lloyd, Bob, Gary Lightbody, Train, Neon Tatangkalan, Rascal Flatts sarta Hunter Hayes. Dina jaman Tero geus digarap kalawan loba seniman. Babarengan Jack Antonoff wrote lagu "leuwih amis ti batan Fiksi" pikeun soundtrack pikeun film Hiji Chance. lagu miboga hiji nominasi pikeun Best Asli Song di 71. sataun urang Golden Globes. Di CMA Awards 2013 dipigawé pérsi akustik tina lagu "Beureum" kalawan Vince Gill na Alison Kraus. Di Chicago, manéhna dipigawé kalawan The Rolling Stones, engké ngomong yén ieu salah sahiji moments pangalusna karir musik nya.

album meunangkeun Grammy Beureum, tapi ieu bieu di opat kategori. lagu "Urang Dupi Kungsi Pernah Meunangkeun Balik Duaan" ieu bieu di 2013 pikeun rékaman sataun jeung album tina 2014 sataun pikeun Album di Taun. Nya kitu, teu nampi sagala panghargaan dina Musik Association Awards Nagara. Sanajan kitu, Taylor Swift di 22 ngan geus dileler a unik pinnacle Award pikeun prestasi "unik" jeung kontribusina keur musik nagara di sakuliah dunya. Baheula, hadiah ieu dileler mung Grath Brook. pangajén nya anjeunna ngawanohkeun Tim McGraw, Iman Hill, Keith Urban, Rascal Flatts, George Selat jeung Brad Paisley, Mick Jagger, Cary Simon Julia Roberts, Reese Whitherspoon, Ethel Kennedy jeung Justin Timberlake. The New York Times dianggap hadiah pikeun ngajaga Taylor Swift di genre "kapribadian musik nagara, engine kreatif na, duta na ka dunya lega." Ceuk New Yorker, "ieu bisa jadi momen nalika Swift masihan pamitan ka genre nu mantuan nya langsung dominasi pop. "dina 2012 meunang tilu MTV Éropa Music Awards, kaasup pangajén pikeun Best bikang sarta hirup Act Best. lagu "Kuring terang anjeun kasulitan" meunang pangajén pikeun Best Female Video. Di Amérika Music Awards 2012 meunang pangajén pikeun penyanyi country pangalusna sarta di 2013 pangajén pikeun artis taun.

Jaman Beureum, hirup cinta dirina janten subyek ngawaskeun média sengit. Désa wrote: "Manehna teh ngora, bisa kontroverně dramatis, mere sorangan puseur carita nya jeung, tangtu, nu mana kalayan loba jelema kasohor dina jaman rélatif pondok tina waktu, tapi taya ieu pisan langka". Dina upacara Golden Globes, comedians tina Fey na Amy Poehler spat on hirup cinta nya jeung disarankan pikeun cicing jauh ti pamuda di panongton. Di profil kasombongan Fair ieu engké dipenta pikeun nganyatakeun kajadian ieu: "Kuring rada resep eta, anjeun nyaho, kawas Kuring bercanda keur sorangan. Tapi lamun hayang sababaraha wahyu hébat, saprak 2010 kuring indit kalawan ngan dua urang "Sedengkeun nyawalakeun Swift approvingly dicutat nyarios Madeline Albright:". Dina Apan mangrupakeun tempat husus pikeun awéwé anu teu nulungan awéwé séjén "

2014-hadir:1989

Teu lila sanggeus pintonan The Rolling Stones ti mimiti Juni 2013 diterbitkeun ku Taylor Swift, manéhna dimimitian gawé dina album studio kalima na. "Hayu urang mimitian, hiji rasa unease, sarta yén lamun dimimitian, biasana dituturkeun ku tilepan. Abdi ditulis dua taun nepi ka rengse albeum anyar, "anjeunna ngungkabkeun salila hiji wawancara backstage hiannon" CMA Musik Fest di Nashville.Saprak harita, sakabeh rinci diteundeun rusiah dugi Agustus panungtungan ngaliwatan county teh jaringan sosial dibagikeun ka sababaraha clues mimiti lajeng ngumumkeun tempat jeung titimangsa aliran live via Yahoo - 18. Agustus.

13. August Swift mecenghul di acara televisi Jimmy Fallon sarta ogé dibéntangan dina sketsa nuEuh!Dimana manehna diputer Natalie brainer; Dina hiji wawancara dina acara lajeng anjeunna diusahakeun Fallon ti Taylor Swift kana pry sababaraha émbaran ngeunaan aliran hirup ngaliwatan Yahoo.Dua poé sanggeusna anjeunna sumping ka film bioskop sci-fi dramadonor(The Giver), diarahkeun ku Phillip Noyce, dimana Swift maén peran Rosemary.16. Agustus, sapanjang jeung Jaime Raja ngagabung nu disebut ". És Ember tangtangan", nelepon Internet, nu boga fungsi minangka kumpulan pikeun panalungtikan dina pengobatan panyakit Hawking. jalma diondang téh jawab nu ngabahekeun ember cai és, janten di némbak tur dibagikeun video sakuliah jaringan sosial, bari disobeying kedah resep wani mayar saratus dollar anu buka rekening di Asosiasi Amérika pikeun tarung ngalawan ieu kasakit ieu. Runtuyan paging, kaasup Taylor Swift na Jaime Raja, ngalakukeun duanana, sawah, tur ogé bakal nyumbang.

Dina 18. August 2014 ngumumkeun Taylor Swift via Yahoo Live Populated place, nu ieu disiarkeun ti luhureun Gedong Nagara Kakaisaran New York urang, anu rinci dina album upcoming1989Nu asalna 27. Oktober 2014. Dina waktu nu sarua ngawanohkeun album single kahiji judulna "ngocok Ieu Pareum". Dina kecap sorangan mun nyieun albeum diideuan ku Pop musik 80. taun, bari ieu album munggaran anu sacara resmi memproklamirkan pop.Dina Minggu 24. August single kahiji nyanyi live salila Gala MTV Video Music Awards 2014."Ngocok Ieu Pareum" debut di Billboard Hot 100 na 4. posisi di UK Jomblo Bagan.Persis di tengah wengi on 14. Oktoberwangsit deui lagu tina album anyar judulna "Out of nu Woods".

karir

epek

Salah sahiji kenangan musik pangheubeulna Taylor Swift nyanyi di garéja, nini maternal nya, Marjorie Finlay (dilahirkeun Moehlenkamp). Dina nonoman nya éta presenter tivi Finlay di Puerto Rice sarta dipigawé opera di Thailand sarta Singapura. Salaku anak pisan leutik kalawan Mekarwangi liked soundtracks film Disney: "kolotna abdi geus noticed nu pas kecap sumping, abdi hayang nyieun kuring sorangan." Potzději kolotna diwanohkeun seniman sapertos James Mekarwangi, Simon & Garfunkel na Deff Leppard. Anjeunna pisan bersyukur pikeun trust ka indungna, anu ogé mantuan nya lamun manehna geus Nyiapkeun pikeun presentasi kelas nya. indungna ogé attributed dirina "karesep tina tulisan jeung storytelling". Swift dipikacinta maca tur nulis puisi, sarta hususna karya devoted Shel Silverstein sarta Dr. Seuss. buku favorit dirina nyaéta maehan hiji Mockinbird.

Manehna dipikawanohkeun ka musik nagara, "para seniman bikang hébat 90.let" kawas Shania, Iman, The Dixie Chicks. Mekarwangi přithuje audio carita jeung nagara musik. Pangaruh musik pangbadagna dina karya dirina kedah pamaen Shania Twain. pola nya ti budak leutik Fait Hill diusahakeun nyalin "Sagala atuh atawa ceuk éta di jero". Jalma nolak admiring dangong Dixie Chicks na schopnst maranéhna maénkeun tunes anjeun sorangan. lagu maranéhanana "Cowboy Candak Me Away" éta kahiji diajar maén gitar.

Saatos Ngajalajah musik začacla seniman nagara heubeul kayaning Patsy Cline, Loretta Lynn, Wynette na Dolly Fammy Parton.Věřila yén Paron "conto éndah pikeun sakabéh komposer awéwé". Jalma boga pangaruh ka nagara tradisional lianna kaasup Miranda Lambert, Dwight Yoakam, George Selat, Garth Brooks, Kenny Chesney, Reba McEntire, Alan Jackson, Martina McBridge, LeAnn Rimes, Tim McGraw, Brad Paisley, Ryan Adams, Patty Griffin, Lori McKenna tur Bon Iver.

Ieu ogé dipangaruhan ku seniman lianna anu luar genre nagara. Salaku rumaja manehna resep Hanson jeung Britney Spears. Acan malah di "komitmen unwavering" dinten ieu sanggeus Spears. Dina taun SMA na dengekeun pita kawas Dashboard Confessional, ragrag Out Boy, The Sadaya - Rejects Amérika sarta Jimmy Dahar Dunya. Ieu oge hiji kipas tina songwriters bikang kontemporer kawas Ingrid Clarkson, Michelle Branch, Xuping, Alanis Morissette, Ashlee Simpson, Kelly Clarkson, Tefe Dolson na Avril Lavigne.

Mekarwangi ogé raket diawaskeun seri televisi musik OC na Gray 's Anatomy, kalawan unggal lagu diundeur sanggeus manehna dipigawé di imah. Ieu mangrupakeun kipas badag tina hip-hop: "gaya hirup ieu hal nagara sarta hip ngaluncat babarengan." Drew inspirasi ti seniman katalog Samaun. Stevie Nicks ngajelaskeun salaku "pahlawan anu diideuan kuring ku sababaraha cara." Anjeunna seniman obsessed ti 60. taun misalna:. The Shirelless, Doris Troy sarta The Beach Boy.

Salaku panutan pikeun karir dirina salaku Paul McCartney, Bruce Springsteen, Emylou Harris, Kris Kristonfferson na Carly Simon. "Urang ucul di kasempetan, tapi maranéhna kénéh seniman anu sarua di sakuliah careers maranéhanana." McCartney salaku anggota The Beatles jeung artis solo lakukeun dina gambaran Swift "saolah-olah manehna geus dilestarikan jantung jeung pikiran ... tiap musisi ukur bisa impian tina rujukan salaku . ieu "anjeunna admires Springsteen," manehna geus jadi musically sami pikeun jadi panjang "Lamun musik Swift tumuwuh nyiar boga aksés sarua salaku Harris:". éta acan ngeunaan Kinérja, tapi ngeunaan musik "ngeunaan Krisoffersonovi nyebutkeun," éta ngan hiji. jalma jalma anu dina widang ieu sababaraha taun, tapi teu bisa ngomong yén éta téh ti baheula ieu. "dipikanyaho pikeun karakter sénsitip, tapi pohara kuat Swift.

tema liris sarta gaya

The Guardian salila dua album kahiji, commented: ". Téma nu geus ka fantastically alus dina watesan hirup rumaja kalayan nada Melancholy nostalgia jeung gaya" York Magazine Anyar nyatet: "Sababaraha penyanyi geus ditulis kitu kuduna rékaman tina teens maranéhanana. Ngan miheulaan dirina bisa jadi tina sixties Brian Wilson, hijina panulis teens leres sateuacan manehna datang. "Hal ieu ogé dibandingkeun kalawan Janis Ian.

Di album kadua nyahenteu sieunmuncul Gambar dongeng. Nalungtik link "antara kanyataan (cinta) jeung dongeng (cinta)." Album katilu, kaopat jeung kalima Her téh leuwih dimaksudkeun pikeun hubungan déwasa. Sajaba roman na cinta diungkulan sababaraha lagu nya dina indung - hubungan anak ( "The Best Day", "Teu kungsi tumuwuh nepi", "Ronan"), silaturahim ( "Lima belas", "ngambekan", "22"), tempat keur ngasingkeun ( "The luar "," hiji Tempat Dina Dunya ieu, "" dihijikeun Duaan ku seuri "," Maksudna "), sarta ambisi karir (" Robah "," Long Live "." The Lucky hiji ").

Anyar Yorker ceuk lagu nya "nu teu stabil, boga sophistication tangtu ... lagu tangkurak nu revived saterusna dismay". Sabak dicatet yén konstruksi lagu Swift nya "effortless Konvénsi pop supernaturally dikawasa. Sababaraha komposer tiasa ngawangun sasak hadé ti manehna nyaeta "The majalah Rolling Stones digambarkeun eta" salaku sarjana penyanyi-penulis lagu, boga hiji kado leuleuy pikeun pangwangunan ayat-chorus-sasak "The Guardian wrote:".. Méakkeun pisan waktos kissing dina hujan, éta mujijat a aranjeunna kudu invent sapatu nepomokavé ". Journal of the Amérika Songwritter Swift ngajelaskeun salaku" a komposer hébat anu nyerat sareng visi unmatched sarta ampir wajar ... malah bahan pangkolotna nya dicirikeun ku mahluk wijaksana, ngabogaan pilihan tepat kecap kalawan struktur melodic ngahaja. Manggihan ngan rhyme kedul atawa aimless Ngepaskeun ".

Dina karyana wincik hirup anjeun. Lamun ngadengekeun musik salaku anak, manehna ngarasa bingung: ". Yén raison d'être of Miss Swift geus koréksi kasalahan" ". Kuring teu bisa ngarti lamun hal ieu lumangsung dina kahirupan pribadi penyanyi sarta aranjeunna henteu alamat di musik maranéhanana" New York Times percaya Dina na lagu mindeng solves naksir anonim taun SMA sarta nembe kolega ti inohong. John Mayer dipercaya dilarapkeun ka lagu "Dear Yohanes". lagu ieu tétéla dihina anjeunna. Désa sora ditétélakeun aspék ieu karya dirina "dina lagu ngabejaan naon anjeunna boga dina pikiran, éta kawas ngabogaan hiji profesor aspiring, sarta ieu ngancam pangakuan ditangtoskeun bakat nya, nu teu Confessional tapi drama." Loba média percaya yén kontrol media leuwih na putusan pikeun ngagunakeun rinci autobiographical téh teu pantes sabab teu menta urut mitra-Na. singer sorangan ngomong yén sakabéh lagu teu nyata jeung nu mindeng dumasar kana observasi. Salian tunes na husus nyobian ngobrol ngeunaan objek atawa jalma di lagu, sabab urang nyata, "Dupi anjeun nyobian kasampak tanpa humiliating saha."

Nyanyi jeung gaya musik

musik nya ngandung unsur pop, nagara, pop-nagara sarta pop-batu. Anjeunna digambarkeun salaku artis nagara, tapi tina album 1989 pindah ka murni pop. Dina mangsa nu bakal datang, kumaha oge, Swift intends nulis album nagara sejen. 

Grup The Rolling Stones nyebutkeun "bisa maénkeun dina stasiun nagara, tapi éta salah sahiji ti saeutik béntang batu asli kami geus poé ieu ditampi". The New York Times catetan, "ti Miss Swift teu loba musik anu bisa dianggap pikeun nagara, sok muterkeun kalawan banjo, di panggung aya kalana ageman sapatu Cowboy boga gitar dazzling, tapi aya hiji hal dina naon di Nashville pesona unikátní- na přednes.Swift pohara rentan dianggap pop-nagara tradisional ngan kusabab manéhna nulis narasi kituna lagu kalayan kajelasan melodic jeung wangun dramatis sarta mangrupakeun kabutuhan di Nashville di toko. "

harti dirina sorangan musik nagara, "éta sabenerna cukup basajan. Éta lamun batur sings ngeunaan hirupna, ngeunaan kumaha anjeunna tumuwuh nepi kana tani, sarta dipikacinta barudak na tumuwuh nepi dina tegalan anu sarua. Sababaraha urang, nalika aranjeunna hanjelu aranjeunna sing ngeunaan kumaha maranéhna balik ka bar nginum wiski. Kuring nulis tembang anu kuring teu bisa angka kaluar prinsip hubungan jeung kumaha kuring ieu fascinated ku cinta ".

sora dirina geus didadarkeun salaku "amis", tapi rupa. Hal ieu rada kapangaruhan ku topeng sakumaha overlord janten penyanyi, ngurangan cara biasa dina jalur nalika gadis malu nyobian hésé nyarita. Rumusan sora nya éta baheulana hambar tur bingung, tapi nu bakal robah ayeuna geus ipis jeung tapis mindeng strays panganteur nu brings jalma gélo. Manehna diajar kumaha carana maca kecap yen manehna boga dina pikiran.

Live hurung pangalusna, tapi henteu dina skala kayaning Christina Aguilera atanapi Carrie Underwood. nyanyi live nya éta disebutkeun minangka isin, ipis sarta kadangkala vratkavý. Atoh, Swift meunang pujian pikeun nampik adjustment otomatis tina sora nya.

Swift geus rada dicirikeun sakumaha komposer a, "kuring nulis tembang jeung sora abdi saukur cara pikeun nganyatakeun utamina sapanjang". Manajer Her témbal Borchetta ngaku yen anjeunna sanes penyanyi teknis pangalusna. presentasi nya geus nyanyi hal mun masalah nya, sahingga boga loba karya pikeun ngaronjatkeun. Dina 2010 eta diumumkeun yen anjeunna bakal neruskeun buka palajaran nyanyi.

Swift karasaeun cemas ngan pikeun versi "mun anjeun teu yakin naon panongton nyangka ngeunaan eta, kayaning dina upacara pangajén".

gambar umum

Ampir sok ageman lipstik beureum.

lalaki beurat ambisius anu bisa flourish paduli profési maranéhanana. Vogue Magazine dina kapribadian dirina didadarkeun salaku "pinter jeung lucu sarta kadangkala downright pantes". Grantland digambarkeun dirina salaku "mamat" jeung "kabuka saraf dina cara nu teu bakal ningali dina princesses nagara kawas Iman Hill atanapi Carie Underwood. Karakter nyarupaan Diane Keaton komedi romantis Annie Aula téh siap iraha wae moment nu hayang pisan mangga, saraf, teuing nanaon, pinuh énergi.

Dina promosi album 1989, Swift mimitian ngagunakeun jaringan sosial pikeun komunikasi langsung jeung fans na appearances dina video pikeun lagu "ngocok Ieu Pareum" 100 diondang fans-Na. Swift pribadi dikirim hadiah Natal ka fans na diondang ka imahna dimana aranjeunna spent waktu babarengan. Anjeunna nyebutkeun yen fans na geus "hubungan pangpanjangna tur pangalusna kantos kagungan" na sering nujul kana aranjeunna dina upacara panghargaan. Perlu dipikanyaho yén mindeng manggih fans jaringan sosial. fans na téh lolobana Tumbu ka jaringan sosial, nu ngagambarkeun Instagram na Tumblr lolobana - komo salila upacara panghargaan. 

Dina taun awal karirna kalawan penampilan Signing Swift, anu diwangun ti dresses usum panas jeung sapatu Cowboy. gaya fashion Ieu nuturkeun loba fans ngora anu navštěují konser nya. ". Sparkly, pakéan beaded" di acara Gala geus jadi dipikawanoh keur bulu Her éta alami fans napodobovám Curly na Swift ngadawuh: "Kuring apal kumaha kuring equaled bulu sabab kuring hayang janten kawas dulur lain jeung kiwari sagala cukuran ieu meniru. Ieu senang. "Dina majalah 2011 Vogue dipenta pikeun motong bangs abdi dina kaca hareup majalah. Dina 2014 hayu bulu na motong pondok tur kiwari sering ageman rambut nya straightened. Dina 2011 anjeunna ngaranna Vogue ikon majalah tina gaya Amérika. Anjeunna ngaranna pangalusna pakéan awéwé per 2014 sataun.

Pangaruh jeung pangakuan

Karya nya geus narima pujian ti seniman ngalaman. Bill Withers nyebutkeun: "Manehna Éta pinter salaku penyanyi abdi tiasa ngahargaan kapinteran na. Anjeunna pantes sadaya sukses dina "Neil Young ngajelaskeun dirina salaku" komposer hébat. ":" Abdi bogoh Taylor Swift. Kuring resep ngadangukeun eta. Kuring resep nonton kumaha anjeunna responds ka sadaya serangan. Kuring resep cara pikeun nangtukeun sorangan "kaahlian Stephen membela gaya tulisan nya:". Éta naon eusina lamun anjeun pangarang lagu ... maneh ngagem haté anjeun kana leungeun baju anjeun lajeng nulis ngeunaan eta ".

James Mekarwangi, anu maénkeun dua kali kalawan Swift nyebutkeun, ". Urang ngan murag kana panon, ayana nya dina tahap anu hébat" ceuk Elvis Costello: "Jigana éta rada metot. Anjeun tiasa ningali dina dirina hiji gelar tangtu timer kontrol jeung nu ieu fascinated ". Judy Collins nunjuk ka Swift sakumaha conto béntang kontemporer, nu terus garis seniman bebas dipikiran.

Kalawan hal mun Kristoffenon Swift nyebutkeun, "tos rengse overwhelmed kuring. Pikeun kuring éta endah kumaha batur sangkan ngora jeung anjeunna nyerat lagu hébat. Sanajan baris boga karir endah pisan. "Ceuk Janis Ian anu" Swift dirobah pikeun katresna nyanghareupan lagu musik skládánáním jeung maén gitar ... aya kaaslian ieu. "Nicks percaya Swift," anjeunna nyerat lagu kawas Neil Diamon na Elton John, nu ngajadikeun kuma dunya nyanyi ".

John Bon Jovi ngajelaskeun salaku "sabenerna di unggal arah, bentuk jeung formulir. Manehna teh penulis lagu, penyanyi jeung mojang geulis "Parton urang" pisan impressed Swift, hususna impenan na ... Kuring bener impressed hlobkom lagu maranéhanana, miboga sipat anu bakal nyandak lila "Etheridge nyebutkeun:".. Abdi bogoh sumanget nya, wani nya. Jigana bakal kaget jalma jeung bakal aya waktu anu pohara lila. "

Swift ogé narima pujian ti songwriters kontemporer. Supporter karir mimiti nya éta John Mayer: "bisa anjeun mindahkeun eta dina jangka waktu pikeun sagala era musik tur manehna bakal tetep jadi pencét". Alhamdulillah ogé meunang pujian ti Drake, Tegan jeung Sara, Grimes, Kesha, Katy Perry, Kelly Clarkson na Lady Gaga.

Ryan Adams digambarkeun salaku salah sahiji "písničářů paling endah Kuring geus kungsi katempo. Kuring diuk jeung nya di kamar jeung abdi nguping lagu manéhna nulis dina loka jeung ieu luar biasa. Ieu alchemy murni ". Kathleen Hanna nyaeta" sagemblengna ka Taylor Swift. Jigana éta lirik super pinter, jeung Abdi bungah yén anjeunna nyerat musik sorangan. "Shirley Manson ngomong," nyaeta mimořídně berbakat dina nulis lagu ... Anjeunna nyandak panto sorangan sarta indit lempeng ngaliwatan aranjeunna. Urang kedah keprok nya pikeun weightlifting kalawan sistem. Éta seniman naon nu sakuduna dituju ngalakukeun ". Béntang Lena Duhman tina Girls seri televisi HBO, digambarkeun Swift salaku" mate jiwa artistik. "

albeum rojongan

Nalika debutovq ngamajukeun album, manéhna mecenghul salaku modél jeans lei na Mobile Musik kampanye raray Verizon Wireless '. Dina jaman henteu sieun dibuka sauntuyan dresses panas lei di Wal - Kemranjén sarta pintonan diusulkeun sarta boneka Jakks Pasifik. Manehna jadi supporter ti tim Nashville prédator jeung raray Sony Cyber ​​- kaméra digital. Manehna geus mucunghul di advertisements pikeun Band Pahlawan video kaulinan. Dina jaman degung Ayeuna ngarilis édisi husus albeum maranéhanana ngaliwatan Target. Manéhna jadi nyanghareupan CoverGirl sarta dibuka dina parfum pasar Elizabeth Arden, Wonderstruck na Wonderstruck dihapunten.

Dina promosi album kaopat Beureum, Swift ditawarkeun albeum ekslusif ngaliwatan Target, Papa Kang Iwan Pizza jeung Walgreens. Manéhna jadi nyanghareupan Diet coke jeung Keds sneakers. Dileupaskeun parfum katilu nya jeung Elizabeth Arden ngaranna Mekarwangi ku Taylor Swift. Anjeunna terus dianggo kalayan Sony Electroncs jeung ucapan Amérika. Salila wisata nu Beureum cooperates kalawan loba pausahaan kayaning Air Asia sarta Qantas nu dilayanan salaku maskapai resmi ti wisata Australia sarta Asian Casio, bari Cornetto disponsoran leg Asian tina wisata nu. album ieu diwanohkeun ngaliwatan 1989 Subway, Keds. Udagan jeung Diet coke. Dina 2014 manehna dileupaskeun luar biasa nya Hirup parfum kaopat.

karir lakonan

Swift tadi perdana lakonan na dina episode of CSI 2009 di Las Vegas, dimana manehna diputer gadis rumaja doraka. The New Yorl Times dicatet yén tokoh ditinggalkeun Swift janten "saeutik saeutik bangor sarta ogé kredibel". Salajengna taun ieu, Swift hosted sarta dipigawé salaku tamu musik dina episode of Sabtu Malam Live. Entertaiment Weekly dilaporkeun yén "SNL ieu mangsa, nu pangalusna host" kabukti "estu sanggup rupa-rupa kalungguhan anu".

Swift munggaran debut dina film éta dina fitur pilem The St. Poé Valentine. Comedy di mana baé maénkeun naif kabogoh atlet SMA. Print dievaluasi kinerja nya éta umumna positif, The Los Angeles Times: "poténsi komik leres", San Fransisco babad: "pisan lucu" Time "rada lucu," Daily News ". Painfully kikuk" Dina 2012 bersuara karakter Swift Aundrey dina pilem animasi The Lorax. Dina 2013 manehna nyieun adegan ringkes dina komedi Anyar Girl. Dina 2014 anjeunna maénkeun peran ngarojong dina Giver pilem.

philanthropy

usaha philanthropic Swift urang anu dipikawanoh hadiah ti organisasi Naha hal, The Jokowi Balik Dana jeung Layanan Bencana Tennesse. Dina 2012 Michelle Obama dibere Swift jeung Big Pitulung hadiah The Award keur dirina "kumawula ka nulungan batur" sareng "insirovat ngaliwatan karya batur". Dina taun anu sarua, Kerry Kennedy, anu Robert F. Kennedy Center pikeun Kaadilan sarta Asasi Manusa Nyai, dibere Swift jeung Ripple of Hope Award keur dirina "komitmen pikeun mantuan di sapertos umur ngora ... Mekarwangi nyaéta jenis awéwé anu hoyong gaduh putri".

Swift mangrupakeun supporter pendidikan seni. Dina 2010 75 000 anjeunna disumbangkeun $ Nashville Hendersonville Menengah pikeun mantuan rekonstruksi cahaya jeung sora auditorium sakola peralatan. Dina 2012 4 juta pledged $ ngabiayaan pangwangunan pusat latihan anyar di Musik Aula Nagara Inohong jeung Museum di Nashville. Ngawangun kalawan 7 500 m2Ieu dibuka dina 2014, jeung program anyar jeung bengkel ka ajak teens sarta manula. spasi diwangun ku tilu ruang kelas na spasi paméran jeung wangunan kalayan kagiatan interaktif kayaning petting-zoo musik sarta spasi dina kelas, tempat yo bisa nyieun poster konsér jeung proyek seni lianna. pajabat musium ngaranna puseur dina Swift Center Atikan Mekarwangi tur singer ieu aub dina déwan piwuruk. Dina 2012 Swift cooperates kalawan nyewa buku teks Chegga sarta nyumbangkeun $ 60 000 6 keur bagian musik universitas Amérika. Dina 2013 100 000 Swift nyumbang $ Nashville Symphony.

Swift promotes melek barudak. Dina 2009 250 000 anjeunna disumbangkeun $ rupa sakola peuntas nagara anu boh dihadiran atanapi nimy miboga hubungan séjén. duit ieu dipaké pikeun mésér buku, program atikan financed sarta mantuan gaji guru '. Dina 2010 dipigawé dina siaran live, nu ieu diayak ukur keur sakola di kampanye AS ngagungkeun skolastik Baca Unggal Poé. Dina 2011 6 000 Swift disumbangkeun buku teks Perpustakaan Reading Perpustakaan Umum di Pennsylvania. Dina buku 2012 14 000 disumbangkeun ka perpustakaan Perpustakaan Nashville Public di Tennesse. Paling buku digolongkeun kana sirkulasi, sésana ieu dimaksudkeun pikeun barudak ti-panghasilan low kulawarga, preschools na kindergartens. Dina 2012 ko-chaired kampanye Meuntas Amérika jeung ajak barudak maca. Dina 2012 Swift ngamajukeun maca dina webcast "kakawasaan bacaan" live kadua disiarkeun langsung ka kelas di AS. Dina buku 2013 2 000 disumbangkeun ngaliwatan prakarsa The ngahontal Out program dina kaahlian melek mimiti Rumah Sakit Reading Kaséhatan Child Center.V sataun 2014 mucunghul dina kampanye RED jeung milu dina webcast skolastik sejen, streamed kana kelas di Amérika Serikat. Dina 2014 anjeunna disumbangkeun sakabéh proceeds ti lagu "Wilujeng sumping di New York" New York City sakola umum.

Salila karirna, Swift nyumbang duit pikeun mantuan korban musibah alam. Dina 2008, anjeunna disumbangkeun teh proceeds ti diobral barang on Nagara Musik Festival mun dana musibah Beureum kříže.Později taun ieu, disumbangkeun $ 100 000 Palang Merah pikeun mantuan korban caah dina sataun Iowa 2008. Dina 2009 dirojong banding Victoria, anjeunna ngagabung assembly di hiji konsér di Sydney - konsér Relief Sora. Sumbangan finansial ieu sakuduna dituju jadi pangluhurna sagala artis disumbangkeun ka Palang Merah Australia. Dina 2012 ngahadiran Hope keur Haiti telethon nu diulas dina telepon diwaler nyaéta panggero panongton anu hayang nyumbang duit. Swift ogé dirékam lagu dina album Hope keur Haiti. Dina respon kana Méi 2010 nanggungjawaban kana sadaya Tennesse, anjeunna disumbangkeun $ 500 000 tina telepon salila hiji wawancara kalawan WSMV. Engké dina taun 2010 100 000 disumbangkeun $ onto widang di Hendersonville, nu ieu ruksak ku floodwaters. Dina sagala earnings 2011 750 000 disumbangkeun tina konsér panungtungan $ degung Ayeuna, mun korban tornadoes panganyarna di Amérika Serikat. $ 250000 disumbangkeun ka zakat, alabamského palatih sepakbola Nicks Kids pikeun mantuan ngalereskeun karuksakan způspbené tornadoes.

Swift opposes diskriminasi ngalawan LGBT. Sanggeus pembunuhan Larry King dina 2008 dirékam PSA jaringan atikan dina merangan kejahatan hate. Di ulang mimiti pupusna Larry Kig Swift anjeunna ngawartoskeun majalah tujuh belas, kolotna diajarkeun nya "pernah nangtoskeun batur ku naon maranéhna cinta, naon lomba atawa naon ageman maranéhanana." Dina 2011 video musik pikeun lagu "Maksudna" diurus bullying di sekundér sakola. video ieu engké bieu keur pangajén MTV VMA pikeun kagiatan sosial. The New York Times wrote yén anjeunna dipercaya Swift nu mangrupa bagian ti "gelombang anyar awéwé ngora, nyadiakeun sora anyar pikeun generasi fans homo ka settle identitas maranéhanana wanoh tina seratan ngabingungkeun of budaya dinten ieu".

singer ieu negotiating kalawan sababaraha amal nu nyadiakeun jasa pikeun barudak gering. Dina 2008 disumbangkeun ka pink Chevy nyokot-up kanggo meunangna simpang Gang Camp, treuk dipaké pikeun ngangkut barudak ti bandara mun camp teh. Dina 2011 Swift disumbangkeun, salaku Tien Juara penghibur di Taun ti Akademi Nagara Musik, 25 000 dollar Rumah Sakit St. Jude Panalungtikan di Tennesse. Jumlah ieu spinning sapuk jeung Akademi. Dina 2012 anjeunna milu dina Stand Up ka Kangker, dimana manehna ngalaksanakeun lagu "Ronan" dina memori budak heubeul opat taun, anu maot kanker. lagu ieu lajeng digital ngundeur tur masihan sagala proceeds kana amal věnovám geus pakait sareng kanker. Dina 2014 100 000 anjeunna disumbangkeun Yayasan dollar pikeun Kangker Panalungtikan jeung dollar 50 000 Rumah Sakit Anak di Philadelphia. Swift meets kalayan fans ngaliwatan loba Yayasan gering sangkan - KOMUNITAS -Wish. Ogé ngalaksanakeun salaku mangga buka swasta. Rumah Sakit St. Jude Childrens Panalungtikan, Médis Center Reed Tentara, Ronald McDonald House, pusat médis Cedars - Sinai sarta Rumah Sakit Anak - Center Médis sarta Rumah Sakit Anak Vanderbitt.

Swift Ujang muda pikeun sukwan di masarakat lokal maranéhanana salaku bagian tina Poé Pemuda Dunya. Dina 2007 dibuka kampanye ngajaga barudak ti bahaya online, migawé bareng kalayan Association of Chiefs of Pulisi di Tennesse. Dina 2007 Allstate ngarojong kampanye pikeun ngamajukeun aman nyetir pikeun jalma ngora. Dina 2010 anjeunna diulas dina kampanye ngagaduhan Susu?. A angka nu gede ngarupakeun hal disumbangkeun loba organisasi amal kayaning: Yayasan AIDS Elton John, Habitat pikeun manusa, MusiCares na Dahar Amérika. Ogé dijalankeun dina loba konser benefit.

hirup pribadi

kulawarga

Pikeun kolotna Swift meuli villa di Belle Meade, Tennesse. adi nya ngora Austin nyaéta murid di Universitas Notre Dame na akting di Productions téater sakola. Dina Désémber 2014 indungna ieu didiagnosis kalawan kanker.

pamutuhan

tempat poko Swift di tinggal mangrupakeun penthouse di lingkungan Tribeca of New York. Ogé maranéhna méakkeun waktu maranéhanana dina imah tilu-kamar dina Beverly Hills, California jeung Nashville penthouse. Ogé owns imah dalapan kamar di basisir tina Rhode Island.

harta

Numutkeun daptar selebritis 100 dikaluarkeun taunan dina Méi ku majalah Forbes jeung Swift di 2009 anjeunna earned $ 18 juta di 2010 $ 45 juta di 2011 $ 45 juta di 2012 $ 57 juta di 2013 $ 55 juta sarta dina taun $ 2014 64 juta.

hubungan

Swift indit kalayan musisi Joe Jonas ti bulan Juli nepi ka Oktober 2008, aktor Mekarwangi Lautner Oktober-Désémber 2009. Romantically manéhna pakait sareng musisi John Mayer saprak ahir awal 2009 2010. Manehna indit kaluar kalayan aktor Jake Gyllenhal Oktober-Désémber 2010, sanggeus direcahna maranéhanana anu katempo babarengan dina bulan Januari jeung Fébruari 2011. Ti bulan Juli nepi ka Séptémber 2012 indit kaluar kalawan Conor Kennedy pewaris pulitik, ti ​​bulan oktober nepi ka Januari 2013 indit kalayan penyanyi Harry Styles.

Dina 2013 na 2014 Swift henteu buka kalayan saha, citing kahoream nungkulan perhatian leuwih media. "Kuring boga rarasaan yen lamun I BUBUKA pikiran kuring cinta, eta moal bakal jadi alus keur karir musik abdi." Hal ieu lega dilaporkeun yén Swift mimiti bobogohan nu komposer sarta musik produser Calvin Harris ti 6. March 2015.

kawijakan

Salila kampanye présidén di 2008, Swift dirojong Unggal kampanye diitung Woman aimed dina partisipasi awéwé dina prosés politik jeung éta salah sahiji loba béntang nu dirékam pesen umum keur kampanye Pikeun Nagara anjeun. Manehna ngomong: "Ku teu sangka pakasaban abdi nyobian pangaruh jalma kumaha maranéhanana kudu ngajawab". Saatos pelantikan éta[sumber?]Presiden Obama ngawartoskeun majalah Rolling Stone anu didukung presiden: "Kuring geus pernah katempo hirup Abdi jadi senang nagara ieu dina kaputusan pulitik. Abdi jadi bungah ieu pilihan kahiji abdi. "

Dina 2010 urut Présidén AS George HW Bush dihadiran a husus televisi di Kennebunkport, Maine, dimana manehna dipigawé na Swift. Swift engké didadarkeun salaku "unspoiled" na pisan nice. Dina 2012 éta Swift dileler Kids pilihan dina pangakuan gawé zakat dirina tina leungeun Michelle Obama, saha digambarkeun salaku batur anu "naros ka luhureun industri musik, tapi tetep turun ka bumi, batur anu geus ngaleuwihan sakabeh ekspektasi nu 22letý bisa ngahontal. "nu nona mimiti engké digambarkeun Swift salaku" pola ". Dina 2012 Swift dina wawancara ngomong yén sanajan sorangan nyobian tetep "hiji dididik sarta informed sabisa," ngomong kitu "ngeunaan pulitik, sabab bisa mangaruhan jalma." Manéhna dikaitkeun interest di sajarah Amérika sarta buku bacaan ngeunaan Ibrahim Lincoln, John Adams, founding fathers na Island Ellis. Swift spent sababaraha waktos sareng kulawarga na Kennedy dikaitkeun reueus-Na pikeun Ethel Kennedy.

Hadiah na panghargaan

Swift geus narima loba panghargaan jeung honors, nu ngawengku 10 Grammys, Amérika Music Awards 16, harga 11 Nagara Musik Association, harga 8 Akademi Nagara Musik, Billboard Music Awards 34 na 1 Brit Award. Salaku penulis lagu ieu ngahormatan ku Badan Asosiasi Songwriters Nashville jeung Aula Songwriters Inohong. 

Dina awal taun 2015 40 Swift geus dijual leuwih ti sajuta albeum 130 juta éksemplar diundeur jeung 5 éta salah sahiji seniman jeung pangluhurna digital jualan di sakuliah dunya. Unggal album studio 5, dikaluarkeun ku Swift, geus dijual leuwih 4 juta éksemplar di Amérika Serikat:Taylor Swift(5,5 juta)henteu sieun(6,9 juta)nyarita Kiwari(4,5 juta)beureum(4,1 juta) jeung1989(4 juta)

Discography

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingal Discography Taylor Swift.

album studio

  • Taylor Swift(2006)
  • henteu sieun(2008)
  • nyarita Kiwari(2010)
  • beureum(2012)
  • 1989(2014)
  • alus namina(2017)

EP

  • Sora tina Usum teh: The Taylor Swift Libur Koléksi(2007)
  • Panon geulis(2008)

album live

  • Sambungkeun siapkeun
  • iTunes Hirup ti SoHo
  • Nyarita Ayeuna: Dunya Tour Live

video Albeum

  • CMT Crossroads: Taylor Swift & Def Leppard(2008)

Soundtracks[

  • Lapar Kaulinan: Taylor Swift & The Wars Sipil - Aman jeung Sora(2011)
  • Lapar Kaulinan: Taylor Swift - Panon Buka(2011)
  • Duaan Nagri (The sumpah): Taylor Swift - dihapunten
  • Lima Puluh nuansa gelap (lima puluh nuansa darker): Taylor Swift Sunda ZAYN - I Ulah Wanna Hirup Nagri (2017).

Filmography

Rok pilem peran catetan
2009 Jonas Brothers: Kedawung The 3D sorangan cameo
CSI Las Vegas Haley Jones Episode "Hurungkeun, Hurungkeun, Hurungkeun"
Hannah Montana: The Movie sorangan cameo
Sabtu peuting Live sorangan Usher Tamu / musik
2010 Poé Valentine Felicia Akting debut dina film
2012 Dr Seuss 'The Lorax Audrey Mekarwangi bersuara karakter nu
2014 Giver (The Giver) Rosemary tokoh pendukung

Taylor Swift

1: Discography Taylor Swift

2: henteu sieun (albeum, Taylor Swift)

3: 1989 (albeum, Taylor Swift)

4: Beureum (albeum, Taylor Swift)

5: Taylor Swift (album)

6: reputasi

7: Swift (disambiguasi)

8: milik

9: Back to Désémber

10: MTV Éropa Music Awards 2012

11: Mekarwangi Lautner

12: Max Nagarajan

13: album eponymous

14: Nyarita Kiwari

15: 2015 Billboard Awards Musik

16: Billboard Music Award

17: henteu sieun

18: Burnin 'Up Tour

19: Single Ladies (Pasang a Ring on Éta)

20: 2012 pameget pilihan Awards

21: 2015 Amérika Music Awards

22: Nagara

23: Mekarwangi

24: Beureum

25: 2011 pameget pilihan Awards

26: Ryan Tedder

27: 25. panghargaan taunan pilihan Nickelodeon Kids 'Awards

28: 2016 Billboard Awards Musik

29: MTV Éropa Music Awards 2017

30: Républik Records

31: 26. panghargaan taunan pilihan Nickelodeon Kids 'Awards

32: John Krovoza

33: 2013 pameget pilihan Awards

34: 23. panghargaan taunan pilihan Nickelodeon Kids 'Awards

35: Owen Pallett

36: Megan Nicole

37: 24. panghargaan taunan pilihan Nickelodeon Kids 'Awards

38: 100 Billboard Hot

39 Ed Sheeran

40: Serayah McNeill

41: Joey Raja

42: Ronan

43: 39. Jalma taunan urang Awards pilihan

44: Asa keur Haiti Kiwari

45: Zach Gilford

46: MTV Éropa Music Awards 2013

47: Songwriters Galéri Kinérja

48: Lima Puluh nuansa gelap (pilem)

49: Hannah Montana: The Movie (soundtrack)

Taylor Swift

Mekarwangi Alison Swift (* 13. 1989 Désémber) mangrupa penyanyi Amérika, penulis lagu na komposer. Manehna tumuwuh nepi di Wyomissing, Pennsylvania, sarta dina welas manehna dipindahkeun ka Nashville, Tennesse, dimana manehna mimiti karir musik nya minangka penyanyi country pop. Anjeunna nandatanganan kontrak kalayan hiji parusahaan penerbitan bebas Big Mesin Records tur jadi penulis lagu bungsu kantos hired ku parusahaan penerbitan Sony / ATV Musik Publishing. Geus sanggeus sékrési album timer judulna kahiji maranéhanana (Taylor Swift) dina 2006 manéhna jadi béntang musik nagara. Katilu tunggal "kami Song" dijieunna nya penyanyi bungsu anu handedly wrote sarta ngarilis lagu, nu rengking kahiji dina Billboard Hot Nagara Lagu. Anjeunna nampa hiji nominasi Grammy pikeun Best New Artist (Best New Artist) dina 2008.

1: Discography Taylor Swift

Ieu teh discography sahiji penyanyi Amérika Mekarwangi Swift.Do sataun 2013 26 global dijual leuwih ti sajuta albeum. Di AS, dijual 22 juta albeum jeung dirékam 51,1 juta jualan digital tina albeum maranéhanana sarta písní.AlbaStudiová albaKoncertní albaExtended playVideo alba2009: CMT Crossroads: Taylor Swift na Def Leppard2011: Taylor Swift: Lalampahanna mun FearlessSinglySolo singlyDuetyPropagační singlyDalší lagu hitparádáchPísně nu ditempatkeun di rankings billboard Hot 100, tapi ieu moal singly.Fearless: "jalan nu kuring dipikacinta Anjeun" (72 rail.), "Nagri & salawasna" (34.) "Luncat Lajeng ragrag" (10.) "paria" "Kita Hayu (19.) di jeung Hujan "(30.)" Superstar "(26.)" The sisi lianna tina Door "(22.) Nyarita Kiwari" Dear Yohanes "(54. partisi)" kungsi tumuwuh nepi "(84)." dihapunten "(75.)" leuwih hade tinimbang dendam "(56)." Innocent "(27.)" Haunted "(63.)" Kiss Tukang "(71.)" Long Live "(85.)" Lamun ieu mangrupa pilem "(. 10)" Superman "(26.) Beureum:" kuring Ampir Naha "(. 65)" Kabéh Teuing Muhun "(. 80)" Cicing Tetep cicing "(91)." The Momen I terang '(64).

2: henteu sieun (albeum, Taylor Swift)

Henteu sieun anu album studio kadua ku penyanyi country-pop Amérika Taylor Swift. 11 ieu dikaluarkeun. November 2008 kalawan Big Mesin Records. album debut dina AS Billboard 200, 592 304 dijual copy di minggu kahiji sarta jadi album pangalusna-ngajual sahiji penyanyi awéwé di 2008 minggu munggaran. CD henteu sieun salaku bisa mimiti nungkulan nu bangbarung 1 000 000 salinan dijual di 2009, 1 500 000 ti salinan 1 dijual. Januari. album miboga opat hits di Top 10 - "Robah" (. 10) "Love Story" (. 4) "henteu sieun" (9.) Sareng "Anjeun Nilik Jeung Me" (2.). album oge kagungan genep hits di Top 20, ka luhur ngagabung "Kau Teu Hampura" (11.) Sareng "White Horse" (13.). Single ngarah resmi jadi hit pangbadagna karir Swift urang, migunakeun kasuksésan domestik jeung di sakuliah dunya. Album di Billboard 200 dipikagaduh munggaran sabelas minggu.

3: 1989 (albeum, Taylor Swift)

1989 mangrupa album studio kalima ku penyanyi country pop Amérika Taylor Swift, anu sumping 27. Oktober 2014. Ieu mimitina sapotong murni pop nya, diideuan eighties utamana pop. Lempeng jeung réngsé transformasi penyanyi country rahayat anu kungsi dimimitian sababaraha hits saméméhna album Beureum, anu idola pop. Makeover outlined dina album kahiji dirilis single "ngocok Ieu Pareum", nu ieu babarengan diwanohkeun dina publikasi informasi ngeunaan album on 18. August 2014 minggu di handap na debut di sirah tina AS Billboard Hot 100.

4: Beureum (albeum, Taylor Swift)

Beureum nyaéta album studio kaopat ku penyanyi Amérika Taylor Swift. album kacatet tina Big Mesin Records na dileupaskeun 22. Oktober 2012. Ti album asalna single "Urang Dupi Kungsi Pernah Meunangkeun Balik Duaan" jeung "Dimimitian deui".

5: Taylor Swift (album)

album perdana eponymous Taylor Swift urang singer. album dirilis 24. Oktober 2006.Seznam lagu Tim McGraw - 3: 54Picture bakar - 2: 57Teardrops on abdi Guitar - 3: 37 Tempat di Dunya ieu - 3: 24Cold sakumaha Anjeun - 4: 03The luar - 3: 31Tied Babarengan Smile a - 4: 13Stay Indah - 4: 00Mary urang Song (Oh My abdi abdi) - 4: 06Should've Cenah No - 3: 37Our Song - 3: 24Deluxe ediceTim McGraw - 3: 54Picture bakar - 2: 57Teardrops on Guitar abdi - 3: 37 Tempat di Dunya ieu - 3: 24Cold sakumaha Anjeun - 4: 03The luar - 3: 31Tied Duaan sareng Smile - 4: 13Stay Indah - 4: 00Mary urang Song (Oh My abdi abdi) - 4: 06Should've Cenah No - 3: 37Our lagu - 3: 24I'm Ngan kuring nalika Abdi ku Anjeun - 3: 35Invisible - 3: 25 sampurna Good Heart - 3: 42

6: reputasi

Reputasi anu album studio kagenep ku penyanyi Amérika Taylor Swift. Diterbitkeun dina 10. November of 2017. release album urang diumumkeun 23. Agustus taun éta, nu ieu ogé diterbitkeun wadahna na. Ieu album munggaran penyanyi urang saprak 2014 nalika rekaman nu sumping kaluar 1989. Dugi lajeng, album ieu dumasar kana pemisahan dua taun. Dina catetan "Ahir Game" salian Taylor Swift jeung Ed Sheeran kapanggih sarta rapper Future.

7: Swift (disambiguasi)

Kecap Swift (dina basa Inggris hartina gancang, nimble, tangkas) bisa mibanda sababaraha harti: Jalma Swift - rapper Amérika sarta anggota D12David Swift (* 1933) - British herecJonathan Swift (1667-1745) - Irlandia spisovatelLewis A. Swift (1820-1913 ) - Amérika astronomEdward D. Swift (* 1871) - astronom Amérika, putra LA SwiftaTodd Swift (* 1966) - Kanada básníkTaylor Swift - Amérika zpěvačkaDalší nganggo Swift - masarakat pikeun interbank sakuliah dunya finansial komunikaciSwift (kawah on Deimos nu kagambarkeun) Swift (kawah on Bulan) Swift (basa pamrograman) - basa programming dikembangkeun ku AppleSWIFT (sistim proyéksi) - sistem inpormasi sarta iklan proyéksi dina stasion metro keur lagu ngalawan platform nu, dibatalkeun dina Januari 2008Swift (web browser) - ramat browser pikeun basis Windows WebKituSuzuki Swift - tipe pribadi automobiluOperace Swift - aksi militer salila perang di ietnamuSupermarine Swift - jet bajoang Britania satengah munggaran 50. taun 20. abad

8: milik

"Milik" mangrupakeun lagu nagara-pop penyanyi-penulis lagu Amérika Taylor Swift. lagu nu asalna tina album studio katilu nya degung Ayeuna. Produksi undertook produser Nathan Chapman sarta Taylor Swift.

9: Back to Désémber

"Balik deui ka Désémber" mangrupakeun lagu nagara-pop penyanyi-penulis lagu Amérika Taylor Swift. lagu nu asalna tina album studio katilu nya degung Ayeuna. Produksi nyandak produser Nathan Chapman sarta Taylor Swift.

10: MTV Éropa Music Awards 2012

MTV Ema 2012 (ogé dipikawanoh salaku MTV Éropa Music Awards) lumangsung 11. November 2012 di Frankfurt, Jérman, jeung tunggang gunung éta presenter Heidi Klum. Mimitina mah ieu total keur waktu kalima, naon Ema sarwa di Jerman sarta kadua kalina ngadatangan kota Frankfurt. Dina 17. September 2012, diterbitkeun nominasi. Rihanna narima genep nominasi, Taylor Swift jeung lima nominasi.

11: Mekarwangi Lautner

Mekarwangi Lautner (* 11. 1992 Pébruari, Grand Rapids, Michigan, Indonesia) mangrupa aktor Amérika saha nu kawentar keur peran Yakub Hideung dina serial pilem Stmívání.Osobní životNarodil Deborah na Daniel Lautnerovým. Nalika anjeunna 6 taun, anjeunna geus mulai karate. Geus aya 8 taun anjeunna ngalambangkeun nagara sarta unggul tilu medali emas. Karate Fabiánová diulik sakola karate. Lajeng anjeunna coached Mike Chat.

12: Max Nagarajan

Max Nagarajan, ngaran kalahiran Martin Karl Sandberg (* 26. 1971 Pébruari, Stockholm) mangrupakeun komposer Swedia musik populér, produser musik sarta penyanyi. Wrote hits pikeun Backstreet Boys (kukulutus Ieu Jalan Éta), Britney Spears (... Baby One More Time), Bon Jovi (Ieu abdi Kahirupan), Katy Perry (I wahyu a Girl), Avril Lavigne (Naon nu Apan, seuri, Lilis anjeun dieu), Xuping (Ku kituna naon) Maroon 5 (Salah More peuting), Taylor Swift (Urang Dupi kungsi pernah Meunangkeun Balik Kalawan babarengan, ngocok Ieu Pareum, Spasi kosong, Bad Getih), Asep Sunandar, Celine Dion, Kelly Clarkson, Christina Aguilera, The Veronicas, Jennifer Lopez, Ellie Goulding, Adele na 'N Sync. Anjeunna 22 lagu dina Billboard Hot 100. Anjeunna meunang tilu Grammy Awards (2015 - produser nu Taun, 2016 - album pop pangalusna sarta album taun, dina dua kasus album 1989 ti Taylor Swift).

13: album eponymous

Timer judulna album (ogé judulna album) nyaéta album musik artis ngaranna wungkul nami grup atawa musisi ngaranna. Mindeng éta kahiji (ie. Debut) album. Conto album eponymous yén ieu dikaluarkeun heula, salaku album Kajadian Kajadian; Ieu dina urutan albeum studio twelfth maranéhanana.

14: Nyarita Kiwari

Nyarita Ayeuna téh album katilu Amérika penyanyi musik nagara jeung penulis lagu Taylor Swift. 25 ieu dikaluarkeun. Oktober 2010 ku Big Mesin Records. album keur disiapkeun saprak warsih 2008 2010 kalawan Swift na Nathan Chapman. Sakabéh lagu di album ditulis ku penyanyi sorangan. album téh gaya pop sareng tema liris on cinta, roman na patah hati. album ieu dipangaruhan hirup zpěvaččiným, lagu nerangkeun pangalaman dirina.

15: 2015 Billboard Awards Musik

Panghargaan Billboard Music Awards diayakeun 2015 17. Mungkin 2015 di Hermansah Grand Taman sarena di Las Vegas. Upacara ieu disiarkeun ABC. Moderation undertook Ludacris jeung Chrissy Teigen.

16: Billboard Music Award

Billboard Music Award nyaeta panghargaan diliwatan handap ku majalah musik AS Billboard. Harga anu diliwatan ti taun ka taun 1989 2007. Lajeng deui aranjeunna mimiti lulus dina 2011.ProcesNa kawas hiji harga Grammy, nu nangtukeun nominasi nurutkeun lobana undian ti National Academy of Rekaman Seni sarta Élmu Pengetahuan, nu bieu keur Billboard Music Awards anu dumasar kana rankings, undeuran na playability sakabéh dina radio.

17: henteu sieun

Henteu sieun bisa jadi: henteu sieun (albeum, Taylor Swift) - album tina penyanyi Taylor Swift ti 2008Fearless (albeum, kulawarga) - album kulawarga ti sataun 1971Fearless Records - Amérika Musik Publishing

18: Burnin 'Up Tour

Burnin 'Up Tour teh wisata konsér kalima Jonas Brothers. wisata ieu ngamajukeun album katilu maranéhanana, A Little Bit Leuwih lila. wisata ieu ogé kungsi rojongan ti Disney pilem aslina, Camp Rock, dimana di Jonas Brothers dicoo. The wisata tapi ieu ogé dipaké pikeun ngarojong musik Demi Lovato. wisata nu dimimitian 4. Juli 2008. 3D pilem konsér judulna Jonas Brothers: The Kedawung Garapan 3D sumping 27. Pébruari 2009. Hiji Album live dirilis 24. Pébruari 2009. Avril Lavigne, Demi Lovato, The Veronicas, Robert Schwartzman sahiji band Rooney sarta béntang nagara Taylor Swift geus dipigawé saperti seniman tamu on wisata sababaraha kali sarta dimimitian Honor Society tur salaku tamu di Puérto Riko 22. March 2009. Taylor Swift dipigawé lagu na "Kudu tos Said No," duet jeung Jonas Brothers. wisata nu sumping ka total 41 juta dollar keur 48 pintonan.

19: Single Ladies (Pasang a Ring on Éta)

Ladies tunggal (Pasang a Ring on Éta) nyaéta lagu tina penyanyi Amérika Beyonce Knowles tina album katilu nya Kuring keur ... Sasha galak. lagu dirilis 12. Oktober 2008 salaku hiji kalungguhan. Produser The-Dream lagu mimiti ngabentuk sanggeus kawinan rusiah Beyonce jeung salakina Jay-Z dina April 2008. Produser diideuan masalah lalaki anu teu resep lalaki nikah. singer engké bébéja Majalah Billboard keur lagu tema manehna diaku, saprak éta masalah anu unggal poé solves loba awéwé.

20: 2012 pameget pilihan Awards

Pilihan rumaja Awards anu dileler 2012 22. Juli 2012 na ditayangkan dina saluran TV Fox. Presenters pikeun warsih ieu janten Demi Lovato sarta Kevin McHale. Harga sohor nu sukses pangbadagna ti taun kaliwat dina musik, pilem, tivi, olahraga, fashion, komedi sarta Internet. Harga pemirsa milih pikeun rumaja ti tilu belas jeung salapan belas. sataun ieu dirékam ngaliwatan 134 juta undian.

21: 2015 Amérika Music Awards

Panghargaan Amérika Music Awards diayakeun 2015 22. November 2015 di Teater Microsoft di Los Angeles di Kalifornii.Ceremoniál ieu disiarkeun dina ABC jeung hosted ku Jennifer Lopez.

22: Nagara

Nagara [nagara-gaya] (basa sunda Nagara musik) mangrupa gaya musik Amérika, bobogohan deui ka tungtung 18. abad. Pikeun fore, teras anjeunna ngagaduhan dina duapuluhan 20. abad. Anjeunna wani dipangaruhan ku musik ti Spanyol, Perancis sarta Irlandia imigran.

23: Mekarwangi

Ngaran na surname Mekarwangi [tejlr] atanapi Tylor boga sababaraha personalities: Alan Mekarwangi (1959) - diréktur pilem Amerika, produser sarta scenáristaAngelo Mekarwangi (1979) - atlet Amérika, atlet, Olimpiade vítězArt Mekarwangi (1929-1995) - jazz Amérika bubeníkBilly Mekarwangi (1921-2010) - jazz pianis Amérika sarta skladatelBrenda Mekarwangi (přechýleně Brenda Mekarwangi) - langkung osobCecil Mekarwangi (1929) - pianis Amérika sarta skladatelCreed Mekarwangi (1929) - musik Amérika producentDallas Mekarwangi (1948-2014) - AS hudebníkDon Mekarwangi (1920 -1928) - Amérika pilem režisérBrian Shaw-Mekarwangi (1915-1999) - mobil Irlandia závodníkBrook Mekarwangi (1685-1731) - matematikawan Inggris sarta vědecCorey Mekarwangi (1973) - penyanyi Amérika sarta hudebníkDallas Mekarwangi (1948) - AS bubeníkDave Mekarwangi (1955) - hoki Kanada útočníkEdward Burnett Tylor (1832-1917) - ANTR budaya Britania opologElizabeth Mekarwangi (1932-2011) - Amérika herečkaFrederick Winslow Mekarwangi (1856-1915) - mesin inženýrGene Mekarwangi (1952) - AS pianistaHenry Mekarwangi (1885-1951) - swimmer Britania, Olimpiade vítězHound Dog Mekarwangi (1915-1975) - Amérika blues gitaris sarta zpěvákCharles Mekarwangi (filsuf) (1931) - Kanada pulitik filosofCharles Mekarwangi (politikus) (1948) - urut Présidén LibérieChip Mekarwangi (1940) - penyanyi Amérika sarta hudebníkChris Mekarwangi - langkung osobChristian Mekarwangi (1990) - atlet Amérika, trojskokanJames Mekarwangi (* 1948 ) - Amérika penyanyi sarta kytaristaJennifer Bini Mekarwangi (* 1972) - Amérika herečkaJoseph Hooton Mekarwangi (* 1941) - AS radioastronomJoseph Lyle Mekarwangi (* 1964) - AS herecKarl Mekarwangi Compton (1887-1954) - AS fyzikKathrine Kressmann Mekarwangi (1903-1996) - Amérika spisovatelkaKenneth Mekarwangi (1917-2005) - theologian Amérika sarta spisovatelKoko Mekarwangi (xn UMX-1928) - Amérika zpěvačkaLarry Mekarwangi (* 2009) - Amérika bassis lanceukna Mel TayloraLili Mekarwangi (* 1942) - Amérika herečkaMargaret Mekarwangi (1967-1788) - pamajikan Presiden Zachary TayloraMel Mekarwangi (1852-1933) - musisi Amérika, lanceukna ti Larry TayloraMeshach Mekarwangi (1996-1947) - AS herecMick Mekarwangi (* 2014) - Inggris hudebníkMike Mekarwangi (paleontologist) (1949) - programmer komputer Britania jeung paleontologMorgan Mekarwangi (1968-1903) - atlet Amérika, Olimpiade vítězOtis Mekarwangi (* 1975) - Amérika blues tukang ngamusik

24: Beureum

Beureum atanapi Beureum bisa nunjukkeun Beureum (walungan) - řekaRED beureum - acak Awal deteksi - acak awal detekceRed (bir) - Lituania pivoFilmyRed (pilem 1970) - pilem tina 1970 (Gilles Carle) Beureum (pilem 2002) - pilem sataun 2002 (Ram Sathya) Beureum (pilem, 2008) - pilem taun 2008 (Trygve Allister Diesen na Lucky McKee) Beureum (pilem, 2010) - pilem taun 2010 (Robert Schwentke) HudbaRed (album, Raja Layung) - album musik band Britania Raja CrimsonRed (albeum, Taylor Swift) - album musik tina penyanyi Mekarwangi SwiftRed (band) - Amérika musik Christian skupinaLiteraturaReD - Czech avant-garde časopisExterní Tumbu

25: 2011 pameget pilihan Awards

Pilihan rumaja Awards anu dileler 2011 7. August 2011 tur disiarkeun langsung dina channel TV Fox. Moderator sahiji acara sataun ieu Kaley Cuoco. Ieu kahiji waktos anu harga kasebut disiarkeun langsung ti 2007 sataun.

26: Ryan Tedder

Ryan Benjamin Tedder (* 26. 1979 Juni) mangrupa komposer Amérika sarta producent.Je dipikawanoh salaku vokalis ti band pop batu Amérika OneRepublic, ogé gawé bareng jeung loba seniman sapertos Madonna, U2, Adele, Beyonce Knowles, Birdy, Maroon 5, Demi Lovato, Ellie Goulding, Bob, Ariana Grande, Kelly Clarkson, K'naan, Carrie Underwood, Jennifer Lopez, Jordin Sparks, Leona Lewis, Gavin DeGraw, Sebastian Ingrosso, Pahlawan Gym Kelas, hiji arah, James Blunt, Taylor Swift, Gwen Stefani, Jauh Gerak wétan, Paul Oakenfold, sarta Ella Henderson, Zedd, Gamas Gomez, Alesso, David Guetta.

27: 25. panghargaan taunan pilihan Nickelodeon Kids 'Awards

  1. Pilihan Nickelodeon Kids taunan 'Awards diayakeun 31. March 2012 nu Galen Center di Los Angeles. Upacara ieu hosted ku Will Smith. Salila Atang dipigawé penyanyi Katy Perry sarta hiji arah.

28: 2016 Billboard Awards Musik

Panghargaan Billboard Music Awards diayakeun 2016 22. Mungkin 2016 di T-Mobile sarena di Las Vegas. Upacara ieu disiarkeun ABC. Moderation undertook Ludacris jeung Ciara.Nominace anu ngumumkeun 11. April 2016. The Weeked narima paling nominasi tur 20. Britney Spears narima Billboard Millenium Award. Celine Dion meunang Billboard Ikon.

29: MTV Éropa Music Awards 2017

MTV Ema 2017 (ogé dipikawanoh salaku MTV Éropa Music Awards) dilaksanakeun dina 12. November 2017 di Wembley Aula di London di Britania Raya. The Britania Ageung teh kagenep hosted upacara panghargaan sarta sanggeus lianna di London.

30: Républik Records

Républik Records mangrupa labél catetan Amérika nu mangrupakeun bagéan tina Universal Music Group. Labél diadegkeun ku Monte Lipman na Avery Lipman di 1995. Dina 1999 labél janten bagian tina Universal Motown Républik Grup. Sanggeus pisah tina Motown Records éta labél Républik Records keur waktu anu singget dieureunkeun. Dina 2006 manéhna balik sakumaha Universal Républik Records na di 2012 ieu revived deui sakumaha Républik Records.

31: 26. panghargaan taunan pilihan Nickelodeon Kids 'Awards

  1. Pilihan Nickelodeon Kids taunan 'Awards diayakeun 23. March 2013 nu Galen Center di Los Angeles. Moderator tunggang gunung éta aktor Josh Duhamel. Salaku malem rapper Pitbull penyanyi Christina Aguilera jeung Kesha. voting online dibuka 14. Pébruari 2013.

32: John Krovoza

John Krovoza mangrupa cellist Amérika. Dina taun 1994 mun 1997 mucunghul kalayan musisi Yunani Yannim. Dina 2006 anjeunna maénkeun wisata jeung Chicks Dixie. Salila karirna anjeunna geus gawé bareng jeung loba musisi séjén rupa genres, kaasup Ray nalangsa, Taylor Swift, John Cale, Christina Aguilera, Kanye West, Barry Manilow, Rusty Anderson jeung band Hideung Lampu Burns na Belle jeung Sebastian. Ieu oge hiji anggota string Quartet Vitamin string Quartet nu specializes di lagu rupa-rupa batu na pop musisi sapertos Nirvana, The Lawang na The Killers.

33: 2013 pameget pilihan Awards

Rumaja pilihan Awards diayakeun 2013 11. August 2013 sarta disiarkeun langsung stasiun Amérika Fox. Hargana éta jalma ti widang musik, pilem, tivi, olahraga, fashion jeung Internét, pemirsa rumaja ti 13 mun 19 taun. Ieu panungtungan transmisi pameget pilihan Awards diayakeun di Kujang.jpg Gibson, nu saprak 2013 Séptémber dilaksanakeun dina The Wizarding Dunya of Harry Potter (The gaib Dunya of Harry Potter). The surup Saga: pegatna Fajar - 2. Bagian meunang dalapan kaluar salapan nominasi, geulis Liars Little meunang sakabéh tujuh nominasi maranéhanana, dina pilem pitch Sampurna! zíslal opat kaluar tina sabelas nominasi, serial Glee meunang opat panghargaan, kitu ogé Bruno Mars meunang dua kaluar dalapan nominasi, Taylor Swift geus meunang dua tujuh nominasi anak, Demi Lovato meunang opat panghargaan, hiji arah meunang sagala genep panghargaan (kaasup pangajen ti Harry Styles. panghargaan-Na narima jeung Gamas Gomez na Miley Cyrus, sarta tilu kaluar genep nominasi.

34: 23. panghargaan taunan pilihan Nickelodeon Kids 'Awards

  1. Pilihan Nickelodeon Kids taunan 'Awards diayakeun 27. March 2010 di Pauley mastaka di Los Angeles. Moderation befriended aktor Kevin James. Salila Atang ngagaduhan Miranda Cosgrove, Rihanna jeung Justin Bieber.

35: Owen Pallett

Owen Pallett, ngaran kalahiran Michael James Owen Pallett (* 7. 1979 September) nyaéta musisi Kanada, multi-instrumentalist sarta komposer. Musik ieu devoted saprak budak leutik; biola dimimitian maén dina umur tilu, jeung lagu munggaran diwangun dina tilu belas. Engké anjeunna dicoo kalayan golongan Asupkeun Haggis na Picastro na di 2005 ngarilis album solo kahijina Boga Good Imah (di handapeun naungan proyek Final Implengan). Salila karirna anjeunna gawé bareng jeung loba musisi séjén, kaasup penyanyi Taylor Swift, contona, atawa Linkin Park, The National jeung arcade Seuneu. 2010 taun ieu unsuccessfully bieu keur panghargaan Polaris Musik Hadiah. Dina 2014 anjeunna nominasi hiji Oscar pikeun lagu pangalusna pikeun pilem Her.

36: Megan Nicole

Megan Nicole Flores, katelah Megan Nicole (* 1. 1993 September, Katy, Texas, AS) mangrupa penyanyi-penulis lagu Amérika, aktris sarta modél anu debut dina YouTube di 2009.Raný životNarodila di Houston, Texas. kolotna nu ngaranna Frankie na Tammy Flores na boga salah adina Maddie Mekarwangi. Manehna tumuwuh nepi di Katy, Texas, sarta mangrupakeun museurkeun musik saprak anjeunna lami sapuluh taun nalika bapana meuli karaoke. Salila SMA anjeunna ogé bagian tina paduan suara garéja.

37: 24. panghargaan taunan pilihan Nickelodeon Kids 'Awards

  1. Pilihan Nickelodeon Kids taunan 'Awards diayakeun 2. April 2011 nu Galen Center di Los Angeles. Jack Hideung nyokot moderation katilu. Salaku malem Bigbang Time Rush sarta The Hideung eyed kacang jeung penyanyi Willow Smith.

38: 100 Billboard Hot

ranking paling bergengsi Billboard Hot 100 ngeunaan jualan single dina AS. parade pencét dicokot nepi minggu tiap saprak 1941. Ieu compiles Billboard.První Hot 100 #1 lagu éta lagu "Miskin Little fool" ku Ricky Nelson of 4. August 1958.HistorieCo kiwari katelah Hot 100 masih eksis lima belas taun ka tukang, waktu ieu dina bentuk sababaraha grafik. Salila forties na lima puluhan, lagu well-dipikawanoh anu allotted di tilu grafik utama.

39 Ed Sheeran

Edward Christopher Sheeran (* 17. 1991 Pébruari) mangrupa penyanyi Inggris jeung penulis lagu kalayan akar Irlandia. Sanggeus budak leutik hiji spent di Framlinghamu di Inggris dina taun 2008 dipindahkeun ka London guna langkung difokuskeun karir musik na. Dina 2009 312 anjeunna dicoo konser na di awal taun nu 2011 dileupaskeun hiji bebas ep ngaranna No. 5 Collaborations Project, ngaliwatan nu eta nyatet penerbit suaka / Atlantik Records. Anjeunna miboga perhatian nu tangtu kalawan single "The A Tim", "Lego House" na "Kuring Tempo Seuneu". album debut +, dirilis dina 2011 jeung Britania Raya narima pangajén platinum. Dina 2012 anjeunna meunang dua panghargaan BRIT Awards, pikeun panyanyi pangalusna Britania solo sarta béntang taun, sedengkeun lagu "The A Tim" meunang Ivor Novello Award pikeun lagu pangalusna, dina istilah musik jeung teks. Dina 2014, 23 husus. 6., Ngarilis album kadua judulna ×, single kahiji éta lagu Sing saha. Dina 2015 Photograph anjeunna dijieun lagu anu geus sakabéh video Ed urang, ti pisan babies ka jaman kiwari.

40: Serayah McNeill

Serayah Ranee McNeill (* 20. 1995 Juni, Encinitas, California, Amerika Serikat) mangrupakeun saurang aktris Amérika, singer sarta modél. Pangalusna dipikawanoh pikeun peran Tiana Brown dina serial Kakaisaran.

41: Joey Raja

Joey Lynn Raja (* 30. 1999 Juli, Los Angeles, California, Amerika Serikat) mangrupakeun saurang aktris Amérika. Manehna dimaénkeun di pilem Ramona na Beezus (2010) gélo, cinta katurunan (2011) perampokan di gaya (2017).

42: Ronan

Ronan mangrupakeun ngaran dibikeun jalu asalna Celtic hartina hiji segel leutik. Kecap Irlandia diturunkeun Ron, nu ieu ditambahkeun ahiran án.Známí bearers Ronan of Locronan, anu santo Irlandia of 6. stoletíRonan Bennett, Irlandia spisovatelRonan Carolino Falcão, Ékuador fotbalistaRonan Farrow, hiji panulis Amérika sarta aktivistaRonan Finn, Irlandia fotbalistaRonan Hardiman, Irlandia skladatelRonan Keane, Irlandia soudceRonan Keating, Irlandia zpěvákRonan Keenan, Afrika Selatan spisovatelRonan Lee, Australia politikRonan Mac Aodha Bhuí, Irlandia hlasatelRónán Mac Colmáin, Irlandia králRónán Mullen, Irlandia politikRonan O'Brien, Irlandia spisovatelRonan O'Gara, anu Irlandia rugbistaRonan O'Rahilly, hiji Irlandia obchodníkRonan Pensec, Perancis cyklistaRonan Queiroz Brasil fotbalistaRonan Rafferty, Irlandia golfistaRonan Sheehan, Irlandia spisovatelRonan Thompson, hiji Amérika anu maot kanker sarta neuroblastoma subyek lagu "Ronan" ti Mekarwangi SwiftRonan Tynan, anu tenor Irlandia na paralympionikRonan salaku surname Colin Ronan, astronom Britania jeung spisovatelDaniel Ronan, Ronan politikNiall Amérika, Irlandia rugbistaSaoirse Ronan, Irlandia herečkaReferenceMiloslava Knapp, kumaha carana bu de orok ngaran? Tumbu kaluar

43: 39. Jalma taunan urang Awards pilihan

  1. Pilihan Jalma taunan urang Awards diayakeun 9. January 2013 Nokia Teater di Los Angeles, California. Transmisi ieu disiarkeun stasiun BPS jeung leuwih Xbox Live. Upacara ieu hosted ku Kaley Cuoco. Nominasi anu ngumumkeun dina 2012 Nopémber.

44: Asa keur Haiti Kiwari

Miharep pikeun Haiti Ayeuna: A Kauntungan Global pikeun Gempa Relief ieu konsér benefit pikeun mantuan korban gempa di Haiti diayakeun 23. January 2010 ti jaman 1: 00 mun 3: 00 jam UTC nu earned salila transmisi nepi dua puluh juta pon sarta hadiah lianna anu ngajalankeun kana akun tur saatos. Patron sahiji program diidentifikasi minangka "Teleton" (a komposit of a Marathon televisi) éta aktor George Clooney sarta dihadiran ku leuwih ti 100 superstar global.

45: Zach Gilford

Zach Gilford (* 14. 1982 Januari Evanston, Illionis) mangrupa pilem jeung televisi Amérika aktor. kalungguhan pangalusna na dipikawanoh tur tersukses anu persis pamadegan serials, utamana peran Matt Saracen on Jumaah Peuting Lampu (Jumaah Peuting Lampu) jeung Tommy Fuller dina Pareum Peta.

46: MTV Éropa Music Awards 2013

MTV Ema 2013 (ogé dipikawanoh salaku MTV Éropa Music Awards) dilaksanakeun dina 10. November 2013 dina Ziggo Kubah di Amsterdam di Walanda. Diayakeun di dieu pikeun kahiji kalina saprak 1997, nu éta ogé di Walanda.

47: Songwriters Galéri Kinérja

Songwriters Galéri Kinérja mangrupa Amérika Music Award, dileler ku Nasional musik akadamie populér. Eta diadegkeun dina 1969 sataun penulis lagu Ganjar Mercer na publicists Abe Olman na Howie Richmond. Di sagigireun penulis lagu anu di Galéri Kinérja dicutat salaku kategori utama, aya sababaraha panghargaan husus, kayaning harga atawa Johnny Mercer Award pikeun prestasi hirupna Sammy Cahn.

48: Lima Puluh nuansa gelap (pilem)

Lima Puluh nuansa gelap (nu aslina Inggris lima puluh nuansa darker) mangrupa erotis pilem drama romantis Amérika ti sataun 2017. Tema tina novel eponymous ku El Yakobus, wrote skenario pikeun salakina Niall Leonard sarta diarahkeun ku James Foley. gambar nu mangrupa gambar Sequel Lima Puluh nuansa abu. Peran utama sakali deui dicoo ku Dakota Adang jeung Jamie Dornan.

49: Hannah Montana: The Movie (soundtrack)

Hannah Montana: The Movie anu nami hiji soundtrack pilem. soundtrack nu ngawengku hiji lagu 18 sababaraha anu geus heubeul di dewan ieu nenazpívala kabeh lagu Miley Cyrus (Hannah Montana), tapi ogé batur. Dimuat dina 2009.


Tanda kana akun Anjeun

×
Poho wincikan anjeun?
×

Pindah up

ngabagikeun
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!